کد خبر: 213778
A

داستان جذاب تولد قهوه و کروسان در اروپا پس از شکست عثمانی

ر سال ۱۶۸۳، در جریان محاصره وین، امپراتوری عثمانی تلاش کرد تا این شهر را فتح کند. ارتش عثمانی با نیرو‌های عظیم خود به وین حمله کرد، اما شهر مقاومتی شدید نشان داد. سرانجام، با کمک یان سوم سوبیسکی، پادشاه لهستان، و نیرو‌های متحد اروپایی، عثمانی‌ها شکست خوردند و مجبور به عقب‌نشینی شدند. هنگامی که عثمانی‌ها عقب‌نشینی کردند

داستان جذاب تولد قهوه و کروسان در اروپا پس از شکست عثمانی

پارتیشن چیست؟ پارتیشن یا دیوارک‌های شیشه‌ای برای تفکیک و تقسیم‌بندی فضاهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. این دیوارهای شیشه‌ای به دلیل کاربرد گسترده و مقاومت بالای خود در مکان‌های گوناگونی چون مکان های اداری، منازل، شرکت‌ها، نمایشگاه‌ها، گلخانه‌ها و مراکز پزشکی و درمانی به کار برده می‌شوند. اگر قصد دارید محیط کار خود را پارتیشن بندی کنید مجموعه شهرپارتیشن را به شما معرفی می‌کنیم، شهر پارتیشن اجرا و طراحی پروژه‌های متعدد و موفقی را در کارنامه خود دارد.

پارتیشن بندی علاوه بر داشتن ظاهری زیبا و جذاب قیمت مناسب‌تری نیز نسبت به دیوارهای آجری دارند. شیشه‌های تک یا دوجداره‌ای که در ساخت پارتیشن های شیشه‌ای استفاده می‌شوند؛ عایق صدا هستند، البته میزان عایق صدا بودن به نسبت ضخامت پارتیشن شیشه‌ای متفاوت است.

پارتیشن های شیشه‌ای به شکل پارتیشن شیشه‌ای فریم لس، فریم دار و پارتیشن شیشه‌ای تک جداره، پارتیشن شیشه‌ای دوجداره و در بعضی شرایط چندجداره تولید و به فروش می‌رسند.

در این مطلب با ویژگی‌های پارتیشن شیشه‌ای مطب و مزایا و معایب استفاده از آن آشنا می‌شوید پس با ما همراه باشید.

6

 

مشخصات پارتیشن شیشه‌ای مطب

امروزه انواع مختلف پارتیشن شیشه ای مطب برای طراحی اتاق درمان یا اتاق انتظار مراکز درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این تجهیزات که در ابعاد و اندازه‌های مختلفی تولید و روانه بازار می‌شوند، نقش مهمی در تغییر دکوراسیون مطب دارند، برای مثال برخی از این پارتیشن‌ها ارتفاع زیادی دارند که به سختی به کف و سقف مکان مورد نظر متصل می‌شوند. در حالی که مدل‌های دیگری از دیوارک شیشه‌ای مطب دارای ارتفاع کمتری هستند.

به جز سالن انتظار و اتاق پزشک، قسمت‌های اداری درمانگاه یا مطب نیز قابلیت پارتیشن بندی با ملاحظات ویژه محیط اداری را داراست. پارتیشن اداری مطب از جمله خدمات مجموعه شهر پارتیشن است.

به طور کلی پارتیشن‌هایی که برای تفکیک فضای داخلی مراکز پزشکی بکار می‌روند، به 4 نوع تقسیم می‌شوند:

  • پارتیشن‌های شیشه‌ای دوجداره
  • دیوارهای شیشه‌ای با پروفیل آلومینیوم
  • پارتیشن ساخته شده با ام‌دی‌اف
  • پارتیشن PVC

پارتیشن‌های شیشه‌ای دوجداره گزینه‌ای مناسب برای تقسیم‌بندی بخش‌های مختلف یک مطب یا کلینیک دندانپزشکی به شمار می‌روند. تفکیک فضا با کمک دیوارهای شیشه‌ای دوجداره فضایی زیبا و مدرن را برای مطب به وجود می‌آورد. البته ترکیب شیشه با فریم استیل، آلومینیوم، پروفیل چوب یا سایر پروفیل‌های نگهدارنده نیز می‌تواند جلوه‌ای خاص به محیط ببخشد. شما می‌توانید این پارتیشن‌های شیشه‌ای را به دو صورت ثابت و متحرک نصب کنید.

در صورتی که از نمونه‌های متحرک استفاده کنید، می‌توانید پس از مدتی به دلخواه آن‌ها را جابه‌جا کرده و دکوراسیون مکان مورد نظر خود را تغییر دهید. استفاده از شیشه‌های مات یا رنگی در پارتیشن‌های شیشه‌ای علاوه بر این‌که ظاهر زیبایی به محیط می‌بخشد، باعث ایجاد فضای خصوصی و حس آرامش در بیماران می‌شود. برای قسمت‌های ورودی و حتی داخل اتاق پزشکان نیز پارتیشن‌های شیشه‌ای بدون فریم بهترین و مدرن‌ترین نوع پارتیشن به شمار می‌روند.

مزایای پارتیشن شیشه‌ای مطب

یکی از مزایای استفاده از پارتیشن شیشه‌ای مطب عایق صوتی آن است. در واقع دیوارک‌های شیشه‌ای تک جداره و دوجداره به خوبی از عبور صدا در فضاهای کاری جلوگیری می‌کنند. البته شیشه‌های دوجداره عملکرد بهتری در این زمینه نسبت به نمونه‌های تک جداره، پارتیشن‌های چوبی و آلومینیومی دارند، همچنین این تجهیزات ساختمانی عاملی موثر برای جلوگیری از ورود عوامل خارجی مانند گرد و غبار، حشرات و سایر موارد به محیط‌های درمانی یا مطب هستند.

بهره‌گیری از پارتیشن‌های شیشه‌ای باعث می‌شوند که فضای داخلی مطب تمیزتر و بهداشتی‌تر به نظر برسند. شایان ذکر است که استفاده از این نوع پارتیشن‌ها در محیط مطب تاثیر مثبتی در چشم‌انداز فضای داخلی مطب و بزرگ‌تر دیده شدن آن می‌شود.

بنابراین اگر مرکز درمانی شما بدون دیوار ساخته شده است، با کمک پارتیشن‌های شیشه‌ای می‌توانید فضاهای داخلی مد نظر خود را از یکدیگر جدا کنید. روشن بودن محیط مطب تاثیر زیادی در آرامش بیماران و حفظ روحیه آن‌ها دارد. در بسیاری از مراکز بهداشتی برای تامین نور کافی از تعداد زیادی چراغ استفاده می‌کنند، اما خوشبختانه دیوارک‌های شیشه‌ای مانعی در برابر عبور نور طبیعی نیستند و به کار بردن آن‌ها بهترین روش برای روشن‌تر شدن فضا و ورود نور طبیعی است.

یکی دیگر از ویژگی‌های دیوارهای شیشه‌ای مقاومت آن‌ها در برابر ساییدگی و شکستن است. بنابراین شما می‌توانید از این نوع پارتیشن‌ها مدت زمان بیشتری استفاده کنید، همچنین مراقبت و نگهداری از این محصولات نیز بسیار ساده است.

1

معایب پارتیشن شیشه‌ای مطب

برخی از افراد معتقد هستند که استفاده از پارتیشن شیشه‌ای در مراکز درمانی حریم خصوصی بیماران را از بین می‌برد. این تنها ایرادی است که به این نوع دیوارهای کاذب وارد شده است. اما آیا این مورد قابل حل نیست؟

همان‌طور که در بخش قبل توضیح داده شد، با استفاده از شیشه‌های رنگی یا مات این مشکل به راحتی برطرف می‌شود. شیشه‌های تماماً مات یا شیشه‌هایی که در بخش‌هایی از بدنه خود مات هستند، می‌توانند علاوه بر تامین نور کافی محیط حریم خصوصی پزشکان و بیماران را نیز حفظ کنند.

به طور کلی مزایای استفاده از پارتیشن شیشه‌ای مطب بسیار بیشتر از سایر انواع پارتیشن‌بندی است. از سوی دیگر استفاده از این تجهیزات نه تنها عیب و نقصی ندارد، بلکه برای رفع یک ایراد جزئی آن نیز راهکاری موثر و ساده وجود دارد.

پزشکان محترم می‌توانند پارتیشن شیشه‌ای برای مطب را به تیم متخصص شهر پارتیشن سفارش دهند. شهر پارتیشن ارائه دهنده بهترین و باکیفیت‌ترین انواع پارتیشن شیشه‌ای مات، متحرک، تک جداره، دو جداره و... برای مطب و درمانگاه‌ها است.

برای کسب اطلاعات بیشتر یا دریافت مشاوره می‌توانید با کارشناسان شهر پارتیشن تماس حاصل فرمایید.

 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر