کد خبر: 217071
A

حداد عادل: موضوع FATF هنوز در صحن مجمع مطرح نشده؛ نمی‌توان نتیجه آن را پیش‌بینی کرد

حدادعادل، مشاور عالی آیت الله خامنه ای و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن بیان اینکه «موضوع FATF هنوز در صحن مجمع مطرح نشده است»، گفت: «کمیسیون مشترک درحال بررسی آن است. پس از اتمام بررسی‌ها و زمانی که به صحن بیاید، موافقان و مخالفان جدی نظرات خود را ارائه خواهند داد و نمی‌توان نتیجه آن را پیش‌بینی کرد.»

حداد عادل: موضوع FATF هنوز در صحن مجمع مطرح نشده؛ نمی‌توان نتیجه آن را پیش‌بینی کرد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛  غلامعلی حداد عادل، رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب، مشاور رهبر معظم انقلاب و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، به بیان ارزیابی خود از نتیجه بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام پرداخت.

 وی گفت: موضوع FATF هنوز در صحن مجمع مطرح نشده است و کمیسیون مشترک درحال بررسی آن است. پس از اتمام بررسی‌ها و زمانی که به صحن بیاید، موافقان و مخالفان جدی نظرات خود را ارائه خواهند داد و نمی‌توان نتیجه آن را پیش‌بینی کرد.

وی افزود: تلاش مجمع درمجموع بر این است که این بررسی به صورت منطقی و براساس مصالح ملی انجام شود. تشخیص اینکه چه چیزی به مصلحت ملی است، پس از انجام بررسی‌ها، شنیدن مخالفت‌ها و اخذ رای مشخص خواهد شد.

سومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام، عصر چهارشنبه یکم اسفند ماه برای رسیدگی به لایحه اختلافی مجلس و شورای نگهبان درمورد پیوستن ایران به کنوانسیون CFT تشکیل شد.

در این جلسه که به ریاست آیت الله صادق آملی لاریجانی، با حضور نمایندگان کمیسیون‌های «اقتصادی»، «سیاسی، دفاعی و امنیتی»، «حقوقی و قضایی» مجمع، معاون وزیر اقتصاد و رئیس مرکز اطلاعات مالی، معاون رئیس کل بانک مرکزی و نمایندگان وزارت امور خارجه و وزارت نفت با موضوع آثار حقوقی پیوستن جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون «مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT)» برگزار شد، اعضای کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از استماع نتایج بررسی‌های کارگروه متناظر این کمیسیون در دبیرخانه مجمع در ادامه به تبادل نظر درباره ایرادات شورای نگهبان درخصوص آثار حقوقی پیوستن به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم و بیان دیدگاه‌های خود در پذیرش یا عدم پذیرش این الحاق پرداختند.

در ادامه اعضای کمیسیون مشترک به تبادل نظر پرداختند و ایرادات شورای نگهبان درخصوص مفاد این کنوانسیون مورد بررسی قرار گرفت.

براین اساس، گزارش کمیسیون مشترک، به صحن مجمع ارائه می‌شود و پس از بررسی نهایی توسط اعضای مجمع، پیرامون مصلحت مورد نظر مجلس شورای اسلامی، رأی گیری خواهد شد.

مشاور عالی رهبر انقلاب اسلامی در ادامه این گفت‌و‌گو در ارزیابی خود از شعار وفاق ملی رئیس دولت چهاردهم و انسجام و وحدت شکل‌گرفته میان سران قوا در ارتباط با حل مشکلات کشور، غلبه بر بحران ناترازی‌ها و کمک به مردم در این خصوص اعلام کرد: من هم به این وفاق امیدوار هستم.

حدادعادل تاکید کرد: از ابتدای شکل‌گیری دولت آقای پزشکیان با خوش‌بینی به گفتمان وفاق نگاه کرده‌ام. اما توصیه‌ام به دوستان اصلاح‌طلبی که خود را به آقای پزشکیان نزدیک می‌دانند این است که به ایشان کمک کنند تا به وفاق ملی عمل کنیم. خودشان معنی این جمله را می‌دانند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر