کد خبر: 214141
A

محمد منان رئیسی نماینده قم: عبارت "غلط کردی" در مقابل حجم وقاحت آقای غیرقانونی، مودبانه‌ترین عبارتی بود که ایشان استحقاقش را داشت!

محمد منان رئیسی نماینده قم درمورد عبارتی که برای محمد جواد ظریف در مجلس استفاده کرده بود و واکنش های بسیاری داشت در فضای مجازی مطلبی را منتشر کرد. عبارت "غلط کردی" در مقابل حجم وقاحت آقای غیرقانونی، کمترین و مودبانه‌ترین عبارتی بود که ایشان استحقاقش را داشت!

محمد منان رئیسی نماینده قم: عبارت "غلط کردی" در مقابل حجم وقاحت آقای غیرقانونی، مودبانه‌ترین عبارتی بود که ایشان استحقاقش را داشت!

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ محمد منان رئیسی نماینده قم درمورد عبارتی که برای محمد جواد ظریف در مجلس استفاده کرده بود و واکنش های بسیاری داشت در فضای مجازی مطلبی را منتشر کرد و نوشت: عبارت "غلط کردی" در مقابل حجم وقاحت آقای غیرقانونی، کمترین و مودبانه‌ترین عبارتی بود که ایشان استحقاقش را داشت!

منان رئیسی مدعی شد: قانون رسمی مملکت دارد نقض می‌شود، آقای غیرقانون در اجلاس خارج از کشور وقیحانه حکم مسلم خدا را به سخره گرفته و می‌گوید «در خیابان‌های تهران زنان برهنه دارند راه می‌روند این مسیر درست است. تو غلط کردی که گفتی مسیر درست است»، تو کی هستی که بگویی این مسیر درست است؟ بیجا کردی!

محمد منان رئیسی نماینده قم درمورد  عبارتی که برای محمد جواد ظریف در مجلس استفاده کرده بود و واکنش های بسیاری داشت، در فضای مجازی مطلبی را منتشر کرد.

او در این نوشتار مجازی نوشته است:

این نطق امروزم در مجلس است که ناتمام ماند. اولا به دلایلی که در این نطق عرض کرده‌ام پیشنهاد دادم که نام بنیاد مستضعفان، به بنیاد مرفهان تغییر پیدا کند!

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر