۵ میوه برای کنترل قند خون
آب میوهها به دلیل قند بالایی که در خود دارند، معمولاً برای دیابت مضرند اما مصرف میوههای کامل مانند توت، مرکبات، زردآلو و حتی سیب با ارتقای سلامت کلی بدن، مبارزه با التهابات و مدیریت فشار خون همراه است.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ پنج مورد از بهترین میوههای کمکربوهیدرات که میتوانید روزانه آنها را مصرف کنید، به شما معرفی شده است. این میوهها بهترین انتخاب برای بیماران دیابتی هستند.
زردآلو
زردآلو کربوهیدرات نسبتاً کمی دارد و منبع خوبی از فیبر و ویتامینهای A و C است. فیبر، توانایی بدن در پاسخ به انسولین را بهبود میبخشد؛ این امر به کنترل بیشتر قند خون کمک میکند.
گلابی
گلابی دارای شاخص گلیسمی پایینی است و قند خون را خیلی سریع بالا نمیبرد. طبق تحقیقات، مصرف گلابی، علاوه بر کاهش خطر ابتلا به دیابت، سلامت روده را بهبود میبخشد و از یبوست پیشگیری میکند.
سیب
سیب سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان است و با کاهش خطر ابتلا به دیابت، بیماریهای قلبی و سرطان مرتبط است.
طالبی
هندوانه و طالبی به دلیل دارا بودن ویتامینهای B، C، بتاکاروتن و پتاسیم برای بیماران دیابتی توصیه میشود.
هلو
از آنجا که هلو دارای کربوهیدرات متوسط، ویتامینهای A و C و فیبر است، یک میوه مناسب برای مبتلایان به دیابت محسوب میشود.