خواص بینظیر انار پخته/ از درمان سرماخوردگی تا عفونت های ریه ای
میوه انار دارای انواع خواص درمانی است و در این بین، انار پخته نیز خاصیت های فوق العاده ای دارد.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ میوه انار دارای انواع خواص درمانی است و در این بین، انار پخته نیز خاصیت های فوق العاده ای دارد.
با پختن انار آنتی بیوتیک خیلی قوی به وجود میآید که میتواند هر عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد و عفونتهای ریوی را درمان کند.
انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید. اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه حرارت ببیند و از درون پخته شود. فقط دقت کنید که نسوزد برای همین باید گاهی آن را بچرخانید. پس از پخته شدن پردهها و رگههای داخل آن را با دانههای انار میل کنید.
فراموش نکنید که شب، قبل از خواب این کار را انجام دهید و بعد از آن چیزی نخورید. انار پخته برای سرماخوردگی فوق العاده است.
در صورت ابتلاء به عفونتهای خیلی شدید بهتر است از این روش درمانی به مدت سه شب استفاده کنید.
در صورتی که از بیماری خاصی رنج نمیبرید، این روش درمان سرماخوردگی را امتحان کنید و از معجزه آن بهرهمند شوید.