رشد ۴۱ درصدی تولید گوشت قرمز در یک ماه گذشته
بر اساس اعلام مرکز آمار، تولید گوشت قرمز در مردادماه، ۳۷.۱ هزار تن بوده که نسبت به ماه مشابه سال گذشته رشد ۴۱ درصدی داشته است.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد ماه امسال از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه مرداد ١٣٩٩ جمعاً ٣٧.١ هزار تن گزارش شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
همچنین گوشت گاو و گوساله با ٢١.٤ هزار تن، ٥٧.٧ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٢.٣ هزار تن، بز و بزغاله با ٢.٧ هزار تن و سایر انواع دام با ٦٦٩.٧ تن، بهترتیب ٣٣.٢ درصد، ٧.٣ درصد و ١.٨ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد ١٣٩٩ با ماه مشابه سال ١٣٩٨، نشاندهنده افزایش ٤١ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در مرداد ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ برای گوسفند و بره ٣٥ درصد، برای بز و بزغاله ٢٩ درصد، برای گاو و گوساله ٤٩ درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش ١٠٦ درصد افزایش، و برای شتر و بچهشتر ٤٢ درصد کاهش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد ١٣٩٩ نسبت به تیر ۱۳۹۹ در حدود ٢.٥ درصد افزایش داشته است.