کد خبر: 82170
A

ورود مجلس به ماجرای کُشتن و دفن جوجه‌های زنده یک روزه

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی از بررسی امحا کردن جوجه‌های یک روزه توسط مرغداران خبر داد و گفت: بالاخره روزهای کرونایی تمام می‌شود و رستوران‌ها و مراکزی که گوشت مرغ استفاده می‌کنند باز می‌شوند، نباید بگذاریم تا آن روز صنعت مرغداری از بین برود

ورود مجلس به ماجرای کُشتن و دفن جوجه‌های زنده یک روزه

 به گزارش سایت دیده بان ایران؛ در روز جمعه(۳۰ فروردین)، ویدئویی از دفن جوجه های یک روزه منتشر شد؛ که واکنش های منفی از سوی مردم و مسئولین را به همراه داشت. در همین راستا، رئیس جمهور به وزیر اطلاعات دستور داد نسبت به اقدام غیرقانونی و غیر اخلاقی از بین بردن جوجه های یک روزه سریعا رسیدگی شود و عاملان آن تحت تعقیب قرار گیرند.

در همین راستا احمد کیخا، رئیس کمیسیون  کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس، در واکنش به ویدئوی منتشر شده در فضای مجازی در خصوص دفن جوجه‌های زنده یک روزه گفت: امروز از مسئولان ذی ربط، نمایندگان مختلف اتحادیه‌ها و انجمن‌ها دعوت کردیم به کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی بیایند تا درباره این اتفاقات توضیحاتی را ارائه دهند و برای حل مشکل پیش آمده در خصوص بازار مرغ هم‌اندیشی داشته باشیم. جدا از این جلسه، مکاتباتی واصل شده است و صحبت‌هایی هم با اعضای اتحادیه‌ و انجمن داشتیم تا به اصل موضوع در خصوص اتفاق صورت گرفته پی ببریم.

بنابر گزارش ایلنا، وی ادامه داد: تولیدکنندگان مطرح می‌کنند که کاهش تقاضا برای مصرف گوشت مرغ در یک ماه اخیر بواسطه تعطیلی بسیاری از رستوران‌ها و تالارها که مراکز عمده مصرف بودند و مردم جشن‌ها و مراسم‌های خودشان را در آن برگزار می‌کردند باعث چنین اتفاقی شده است.

وی با اشاره به اینکه حجم فعالیت مرغداران زیاد است، ادامه داد: مرغداران باتوجه به حجم کاری که داشتند جوجه‌ریزی زیادی انجام دادند اما به دلیل کاهش تقاضا و افت شدید قیمت‌ها دیگر برای‌شان صرفه اقتصادی ندارد که به کار خود ادامه دهند.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی تاکید کرد: با کاهش قیمت گوشت مرغ مرغداری‌ها تمایلی به جوجه‌ریزی ندارند، چراکه وقتی متقاضی برای گوشت مرغ نباشد قیمت جوجه افت می‌کند به هزار تومان، ۵۰۰ تومان و ۳۰۰ تومان می‌رسد که اصلا برای مرغدار به صرفه نیست.

وی ادامه داد: مکالماتی با وزرای قدیم و جدید جهاد کشاورزی داشتیم و تاکید کردیم وقت آن است که دولت ورود کند؛ چراکه بحث امنیت غذایی مردم مطرح است. نباید بگذاریم صنعت مرغداری که بعد از صنعت نفت بزرگترین صنعت ماست و شهروندان زیادی در آن مشغول به کار هستند و غذای مردم را تامین می‌کنند زمین‌گیر شود.

وی خاطرنشان کرد: دولت می‌تواند محصولات مرغداران را بخرد و اجازه ندهد قیمت‌ها افت کنند تا این صنعت از توجیه اقتصادی نیفتد. بالاخره این روزهای کرونایی تمام می‌شود و رستوران‌ها و مراکزی که گوشت مرغ استفاده می‌کنند باز می‌شوند بنابراین نباید بگذاریم تا آن روز این صنعت از بین برود.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر