افزایش قیمت هفتگی در رستوران های معروف تهران / رئیس اتحادیه صنفی رستوران و سلف سرویس تهران : یکچهارم رستورانهای تهران به دلیل گرانی گوشت تعطیل شد
کمبود گوشت بسیاری از رستوران ها را با تعطیلی روبرو کرده است. مدیر یکی از رستوران های معرف تهران (رستوران پارسی ) به خبرنگار دیده بان ایران می گوید: مجبور هستیم هر هفته پنج درصد به قیمت منو غذای خود اضافه کنیم چون اولا گوشت به راحتی به دست ما نمی رسد و باید با دادن مبلغی پورسانت به پخش کنندگان نظر آنها جلب کنیم و ثانیا قیمت هر کیلو گوشت هر هفته دستخوش نوسانات بازار می شود این ادعا از سوی رئیس اتحادیه صنفی رستوران و سلف سرویس تهران تایید شده است او با بیان اینکه رستورانها امسال به طرز بیسابقهای کاهش مشتری داشتهاند از تعطیلی ۱۸۰ رستوران در تهران بدلیل گرانی گوشت و کاهش مشتری خبر داد و در ادامه توضیحاتی درباره ماجرای فروش «خورش بدون گوشت» ارائه کرد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی دیده بان ایران ؛کمبود گوشت و گرانی هر روزه آن بسیاری از رستوران ها را با تعطیلی روبرو کرده است. مدیر یکی از رستوران های معرف تهران (رستوران پارسی ) به خبرنگار دیده بان ایران می گوید: مجبور هستیم هر هفته پنج درصد به قیمت منو غذای خود اضافه کنیم چون اولا گوشت به راحتی به دست ما نمی رسد و باید با دادن مبلغی پورسانت به پخش کنندگان نظر آنها جلب کنیم و ثانیا قیمت هر کیلو گوشت هر هفته دستخوش نوسانات بازار می شود
این ادعا از سوی رئیس اتحادیه صنفی رستوران و سلف سرویس تهران تایید شده است او با بیان اینکه رستورانها امسال به طرز بیسابقهای کاهش مشتری داشتهاند از تعطیلی ۱۸۰ رستوران در تهران بدلیل گرانی گوشت و کاهش مشتری خبر داد و در ادامه توضیحاتی درباره ماجرای فروش «خورش بدون گوشت» ارائه کرد.
علیاصغر میرابراهیمی در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به وضعیت گرانی مواداولیه رستورانها و افزایش مشکلات رستورانداران در ماههای گذشته اظهار کرد: متاسفانه با گرانیهای اخیر، قیمت مواداولیه از جمله گوشت، مرغ، حبوبات و رب به اندازهای بالارفته که هم باعث کاهش میزان مشتریان شده و هم گلایه همکارانمان را به دنبال داشته و همکارانمان هر روز در تماس با ما از وضعیت قیمت مواد اولیه، افزایش هزینهها، مالیات بر ارزش افزوده و ... گلایه میکنند و ما هم جوابی نداریم.
رئیس اتحادیه رستوران داران تهران افزود: این وضعیت به گونهای است که امسال به طرز بیسابقهای، شاهد کاهش مشتری در رستورانها هستیم به طوریکه از 700 رستوران ثبت شده و دارای مجوز در تهران، 180 رستوران، تقاضای انصراف از مجوز و ابطال مجوز خود را به ما اعلام کردهاند.
وی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر فروش خورش بدون گوشت برای کاهش قیمت تمام شده و جذب مشتری گفت: طبخ خورش بدون گوشت اصلاً امکانپذیر نیست چراکه طعم اصلی خورش، بدلیل گوشتی است که در آن استفاده شده لذا «خورش بدون گوشت» عملاً نمیتواند به عنوان خورش به مشتری فروخته شود، چون به هیچ وجه طعم اصلی خورش را ندارد.
میرابراهیمی گفت: البته من هم موضوع «فروش خورش بدون گوشت» را که در شبکههای اجتماعی مطرح شده بود، شنیدهام ولی تا این لحظه هیچ گزارشی از فروش خورش بدون گوشت توسط رستورانها در تهران به دست ما نرسیده است.