خبرسازی های بازار گوشت
باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رئیس انجمن صنفی گاوداران نوشت: واردات گوشت به بهانه افزایش قیمت ضربه مهلکی به تولید داخل وارد مینماید، چرا که قیمت دام زنده تغییری نیافته و تنها برخی سودجویان اقدام به افزایش قیمت نمودهاند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران به نقل از رئیس انجمن صنفی گاوداران نوشت: واردات گوشت به بهانه افزایش قیمت ضربه مهلکی به تولید داخل وارد مینماید، چرا که قیمت دام زنده تغییری نیافته و تنها برخی سودجویان اقدام به افزایش قیمت نمودهاند.
طی چند ماه اخیر قیمت گوشت در برخی قصابیها از مرز ۵۰۰ هزارتومان عبور کرد که فعالان امر سودجویی برخی مغازه داران و فروشندگان را دلیل اصلی نوسانات قیمت دانستند.
براین اساس شرکت پشتیبانی برای تنظیم بازار و کاهش قیمت اقدام به واردات لاشه و عرضه گوشت با نرخ مصوب ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار کرد.
منصور پوریان رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده از واردات روزانه ۱۱ هزار لاشه به کشور خبر داد و گفت: هر کیلو گوشت با نرخ مصوب ۳۱ هزار و ۵۰۰۰ تومان به مصرف کننده عرضه میشود.
وی با اشاره به اینکه گوشتهای وارداتی رقیب سر سخت گوشتهای داخلی هستند، افزود: در صورت استمرار این روند قیمتهای داخلی شکسته خواهد شد.
پوریان با بیان اینکه تقاضا برای دام داخلی کاهش یافته است، عنوان کرد: طی ماههای آتی با عرضه گسترده گوشتهای وارداتی در تمامی استانها پیش بینی میشود که قیمتهای کاذب گوشت داخلی از بین رود.
رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده تصریح کرد: در حال حاضر هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۴۱ هزار تومان به مشتری عرضه میشود که با هماهنگی و نظارت تعزیرات حکومتی با گران فروشان برخورد خواهد شد.
واردات گوشت تولید داخل را نشانه گرفت
احمد مقدسی رئیس انجمن صنفی گاوداران بیان کرد: در حال حاضر علی رغم واردات تقاضا برای دام زنده تفاوتی نداشته است.
به گفته وی در صورت استمرار روند واردات تقاضا برای دام داخلی کاهش خواهد یافت.
مقدسی با بیان اینکه واردات گوشت با اهداف اقتصاد مقاومتی مغایرت دارد، افزود: واردات گوشت به بهانه افزایش قیمت ضربه مهلکی به تولید داخل وارد مینماید، چرا که قیمت دام زنده تغییری نیافته و تنها برخی سودجویان اقدام به افزایش قیمت نمودهاند.
رئیس انجمن صنفی گاوداران با اشاره به تأثیر تب کریمه کنگو بر قیمت دام داخلی تصریح کرد: با توجه به کشتار دام تحت نظارت مسئولین دامپزشکی و نگهداری ۲۴ ساعته در اتاق پیشسرد باید گفت که این ویروس قابل انتقال نیست که بتواند بر قیمت دام تأثیر گذار باشد.
به گفته وی با وجود واردات لاشه باید مجوز صادرات دام به دامداران داده شود. -