کد خبر: 217054
A

استان‌های فارس و البرز تعطیل شدند

براساس اعلام استانداری‌های فارس و البرز، با هدف مدیریت بهینه انرژی، تمام ادارات و موسسات عمومی این دو استان در روز دوشنبه ۶ اسفند تعطیل خواهند بود و فعالیت مدارس و دانشگاه‌ها به صورت غیرحضوری پیگیری می‌شود.

استان‌های فارس و البرز تعطیل شدند

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، براساس اعلام استانداری‌های فارس و البرز، با هدف مدیریت بهینه انرژی، تمام ادارات این دو استان در روز دوشنبه ۶ اسفند تعطیل خواهند بود و فعالیت مدارس و دانشگاه‌ها به صورت غیرحضوری پیگیری می‌شود. 

در همین راستا امین کهوا، معاون توسعه و منابع استانداری فارس با اشاره به مصوبه کارگروه مدیریت مصرف انرژی در استان، گفت: فردا (دوشنبه) همه ادارات دولتی، موسسات عمومی، بانک‌ها (غیر از ۱۰ درصد تمام شعب بانکی بعنوان کشیک)، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی (به استثنای مراکز امدادی، درمانی و خدماتی) در استان فارس تعطیل است.

وی اظهار کرد: با عنایت به تصمیم کارگروه مدیریت بهینه انرژی و بر اساس موافقت وزیر  کشور، نیاز است پایش لازم درباره خاموش بودن کلیه سیستم‌های گرمایشی و روشنایی در مراکز مذکور صورت پذیرد.

علی صفری، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز نیز اعلام کرد: به‌ منظور مدیریت مصرف انرژی و براساس مصوبه کارگروه مربوطه در استان، تمام ادارات دولتی، مؤسسات عمومی، بانک‌ها (به‌جز شعب کشیک)، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دوشنبه ششم اسفند تعطیل خواهند بود، این تصمیم شامل مراکز امدادی، درمانی و خدماتی نمی‌شود و این مجموعه‌ها به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

وی گفت: خاموشی کامل سیستم‌های گرمایشی و روشنایی در تمام مراکز مشمول این تعطیلی الزامی است. پایش و نظارت دقیق بر اجرای این مصوبه انجام خواهد شد تا از رعایت کامل آن اطمینان حاصل شود.

صفری ادامه داد: این اقدام در راستای سیاست‌های مدیریت بهینه انرژی و با هدف حفظ پایداری خدمات عمومی در سطح استان اتخاذ شده است.

وی خاطرنشان کرد: تعطیل شدن مدارس به معنی آن است که هر نوع فعالیت آموزشی در داخل مدارس ممنوع است.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر