سردار تنگسیری: جزایر سهگانه تا ابد ایرانی خواهند ماند
فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اهمیت جزایر ایرانی تنب بزرگ؛ تنب کوچک و بوموسی گفت: تنگه هرمز و خلیج فارس همواره از سوی دشمنان مورد طمع بوده و این موضوع به ورود پرتغالی ها در چند سال پیش که حتی در آن زمان نفت و گاز نیز وجود نداشت بر میگردد.
به گزارش سایت دیدهبان ایران، سردار علیرضا تنگسیری امروز چهارشنبه ۲۱ آذرماه،در افتتاحیه گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در جزیره بوموسی که با حضور حسن مسلمی نائینی رییس، اعضای هیاترییسه و روسا واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در سراسر و جمعی از مسئولان استان هرمزگان برگزار شد، گفت: جهاددانشگاهی پشتیبان علمی کشور است و می تواند در حوزههای فناوریهای پیشرفته، آب شیرکنها و توسعه صنایع جزیره بوموسی و ایجاد پانل های خورشیدی به این جزیره کمک کند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این گردهمایی اظهار داشت: رهبر انقلاب اسلامی فرمودند که من به جهاد دانشگاهی اعتقاد راسخ دارم. ما هم به این نهاد و به نیروهای متعهد و پرتلاش و جهادی آن افتخار میکنیم.
وی در سخنانی با اشاره به اهمیت جزایر ایرانی تنب بزرگ؛ تنب کوچک و بوموسی گفت: تنگه هرمز و خلیج فارس همواره از سوی دشمنان مورد طمع بوده و این موضوع به ورود پرتغالی ها در چند سال پیش که حتی در آن زمان نفت و گاز نیز وجود نداشت بر میگردد. پرتغالی قلعهای که ساختند ۳۵ سال طول کشید و حدود ۱۲۰ سال در آن مستقر بودند، بعد از آن هم انگلیسیها برای سالها با سیاست استعماری در این منطقه حضور داشتند. اما به فضل الهی و با تکیه بر توان جوانان و توان داخلی امنیت این منطقه در دست جمهوری اسلامی ایران است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه جزایر سه گانه پورموسی، تنب کوچک و تنب بزرگ ایرانی بوده و تا ابد ایرانی و پارسی خواهند ماند، خاطرنشان کرد: استان هرمزگان هم به لحاظ منابع مختلف از جمله نفت و گاز و هم به لحاظ موقعیت دارای فرصتهای بینظیر است و تلاش میکنیم این فرصتها با حضور نهادی مثل جهاددانشگاهی در خدمت توسعه استان و جزایر بینجامد.
وی به تشکیل نهاد انقلابی جهاددانشگاهی اشاره و تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با فرمان روشن و مهم حضرت امام خمینی (ره) تشکیل شد. این نهاد هم اکنون افتخاری برای کشور در حوزههای مختلف علمی است.
سردار تنگسیری با تقدیر از برگزاری گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در جزیره بوموسی خطاب به جهادگران گفت: قبل از انقلاب و در جنگ تحمیلی با مشکلات مختلفی در حوزه علمی مواجه بودیم، اما در حال حاضر با اعتقادی که به خدا، جوانان و نهادهای علمی پیدا کردیم به موفقیتهای بسیاری دست یافتیم.
وی با تصریح بر این موضوع که جهاددانشگاهی پشتیبان واقعی علمی کشور در حوزههای مختلف بویژه صنایع مختلف است نکاتی را برای توسعه فعالیتهای این نهاد مطرح کرد و گفت: در حوزههای مختلف مثل آبشیرینکنها، برق خورشیدی، فناوریهای پیشرفته (های تک) توسعه صنایع و دیگر حوزههای توسعه نیازمند همکاری جهاد دانشگاهی هستیم و این نهاد جهادی میتواند در همه این حوزهها استانهای جنوبی بویژه جزایر چهاردهگانه خلیج فارس و استان هرمزگان به ما کمک کند.
منبع: ایسنا