اسرائیل ادعای اتمی شدن ایران مطرح کرد
صفحه نخست روزنامه سلام در روز پنجشنبه ۷ دی ۱۳۷۴ را مشاهده می کنید. این روزنامه در تیتر یک خود واکنش وزارت اطلاعات به حکم دادستانی آلمان را برجسته کرده است که در آن آمده، هیچ یک از متهمان دادگاههای میکونوس ارتباطی با وزارت اطلاعات ایران نداشتند. حجت الاسلام ناطق نوری رئیس مجلس شورای اسلامی هم اعلام داشته که پرداخت یارانه برای سوخت عادلانه نیست. و رئیس کل بانک مرکزی هم اعلام کرده است که هزینه مصرف سوخت در ایران سالانه ۹ تا ۱۰ میلیارد دلار است.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ صفحه نخست روزنامه سلام در روز پنجشنبه ۷ دی ۱۳۷۴ را مشاهده می کنید. این روزنامه در تیتر یک خود واکنش وزارت اطلاعات به حکم دادستانی آلمان را برجسته کرده است که در آن آمده، هیچ یک از متهمان دادگاههای میکونوس ارتباطی با وزارت اطلاعات ایران نداشتند. حجت الاسلام ناطق نوری رئیس مجلس شورای اسلامی هم اعلام داشته که پرداخت یارانه برای سوخت عادلانه نیست. و رئیس کل بانک مرکزی هم اعلام کرده است که هزینه مصرف سوخت در ایران سالانه ۹ تا ۱۰ میلیارد دلار است.
از شهر تهران هم خبر می رسد که اداره فرهنگسراهای شهرداری تهران به اداره ارشاد واگذار خواهد شد. یک خبر خارجی هم تیتر مهم این شماره روزنامه است به نقل از نواز شریف رهبر جناح مخالف دولت پاکستان که سیاست نخست وزیر بی نظیر بوتو در قبال افغانستان را برخلاف منافع ملی پاکستان دانسته است. از آن سو سرکنسول افغانستان در مشهد نیز برخی شرایط دولت ربانی برای عادی سازی روابط با اسلام آباد را اعلام کرده.
ربه صفحه سوم روزنامه می رویم به خبری به نقل از وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بر می خوریم که بار دیگر ادعای اتمی شدن ایران را مطرح کرده است و اینکه ایران تا سال ۲۰۰۱ به به یک بمب اتمی ابتدایی دست می یابد. ببینیم متن خبر چه می گوید:
رژیم صهیونیستی بار دیگر ادعای دستیابی جمهوری اسلامی ایران به سلاحهای اتمی را مطرح کرد.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی یهودا باراک وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی ادعا کرده است که ایران تا سال ۲۰۰۱ میلادی به یک بمب اتمی ابتدایی دست خواهد یافت.
باراک ادعا کرده است که ایران با کمک و جذب متخصصان شوروی سابق به بمب اتمی دست می یابد.
شیمون پرز هم در پاسخ به تقاضای مشروع کشورهای منطقه در مورد وضع سلاح و ایجاد خاورمیانه ای عاری از سلاحهای هسته ای گفت که مذاکره در این زمینه هنگامی می تواند انجام گیرد که صلح جهانی در منطقه برقرار شود و این صلح کلیه کشورهای عرب منطقه از جمله عراق و لیبی و همچنین ایران را در بر بگیرد.
کارشناسان سازمان بین المللی انرژی اتمی نیز بارها پس از بازدیدهای مختلف و جامع از ایران ادعای مربوط به اتمی شدن ایران را رد کرده اند و فعالیتهای هسته ای ایران را مسالمت آمیز خوانده اند.
تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله