آلودگی هوای تهران به مرز خطر رسیده است
شرایط انتخاب دانشجو در دانشگاه ها تغییر کرد. این خبر تیتر اول روزنامه اطلاعات روز چهارشنبه ۷ دی سال ۱۳۵۶ است. که طبق آن، داوطلبان با معدل پایین تر می توانند به دانشگاهها راه یابند و هزاران دیپلمه رشته فنی و حرفه ای در دانشگاهها پذیرفته میشوند. دیدار شاه با "زیادباره" رئیس جمهور سومالی در تهران عکس خبری اطلاعات امروز است. گویا فرح پهلوی هم ریاست عالیه دانشگاه تهران را پذیرفته است. همچنین اطلاعات خبر داده که زمین و اعتبار خانه سازی برای کارگران تهیه شده و مقررات جدید بازنشستگی افسران تصویب شده است.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ شرایط انتخاب دانشجو در دانشگاه ها تغییر کرد. این خبر تیتر اول روزنامه اطلاعات روز چهارشنبه ۷ دی سال ۱۳۵۶ است. که طبق آن، داوطلبان با معدل پایین تر می توانند به دانشگاهها راه یابند و هزاران دیپلمه رشته فنی و حرفه ای در دانشگاهها پذیرفته میشوند.
دیدار شاه با "زیادباره" رئیس جمهور سومالی در تهران عکس خبری اطلاعات امروز است. گویا فرح پهلوی هم ریاست عالیه دانشگاه تهران را پذیرفته است.
همچنین اطلاعات خبر داده که زمین و اعتبار خانه سازی برای کارگران تهیه شده و مقررات جدید بازنشستگی افسران تصویب شده است.
اما تیتر قرمز رنگ صفحه اول امروز روزنامه به این خبر اختصاص دارد که آلودگی هوای تهران به مرز خطر رسیده است. متن خبر فوق را که در صفحه چهارم روزنامه چاپ شده در ادامه ملاحظه می فرمایید؛
دیشب رسما اعلام شد که آلودگی هوای پایتخت به مرز خطر رسیده است و اگر سریعا اقدام نشود خطر جدی سلامت تهرانی ها را تهدید می کند.
منشی زاده رئیس پیش بینی سازمان هواشناسی دیشب قبل از اعلام پیش بینی هوا از سیمای ایران، اخطار کرد که آلودگی هوای تهران بسیار زیاد شده است و این آلودگی در محدوده شهر ری تا میدان سپه از حد مجاز گذشته است.
رئیس پیش بینی سازمان هواشناسی از شهردار تهران و سایر مقامات مسئول تقاضا کرد نسبت به پاکسازی محیط زیست در تهران از اتومبیلهای دود زا که عامل اصلی این آلودگی هستند اقدام کنند.
وی تاکید کرد، باید ترتیبی اتخاذ گردد که در محدوده خیابانهای شهر ری تا میدان سپه در ساعات اولیه صبح و نیز در غروب تردد اتومبیلهای دودزا کمتر شود.
از سوی دیگر در دومین جلسه هیات عالی مبارزه با آلودگی محیط زیست تصمیم گرفته شد که یک طرح وسیع و همه جانبه برای معرفی منابع آلوده کننده هوا و مبارزه با آنها فورا اجرا شود. کمیته مورد بحث عقیده دارد با یاری گرفتن از تمام مراکز علمی و اجرایی مملکت، صاحبان صنایع و با جلب همکاری مردم به مبارزه جدی و وسیع با آلودگی آب، خاک و هوا و صدا دست بزنند.
تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله