شیشه فلوت چیست؟ ویژگیها، کاربردها و قیمت آن شیشه تایم
یکی از صافترین و مسطحترین انواع شیشههای موجود در بازار، شیشه فلوت است. این شیشه پس از ساخت شیشه خام، تحت تاثیر قلع مذاب قرار میگیرد تا ضخامت آن بهبود پیدا کرده و سطح آن کاملا صاف و صیقلی شود. شیشه فلوت در ضخامتهای مختلف از 2 میلی متر تا بیشتر از 20 میلی متر در بازار موجود است
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ یکی از صافترین و مسطحترین انواع شیشههای موجود در بازار، شیشه فلوت است. این شیشه پس از ساخت شیشه خام، تحت تاثیر قلع مذاب قرار میگیرد تا ضخامت آن بهبود پیدا کرده و سطح آن کاملا صاف و صیقلی شود. شیشه فلوت در ضخامتهای مختلف از 2 میلی متر تا بیشتر از 20 میلی متر در بازار موجود است. میتوان آنها را به صورت تک جداره، دو جداره و رنگی سفارش داد؛ اما در مقایسه با شیشه رفلکس، این نوع شیشه عبوردهی خوبی برای نور دارد. آیا میدانید شیشههای فلوت چه ویژگیهایی دارند و بیشتر در چه پروژههایی استفاده میشوند؟ این مقاله را بخوانید تا بیشتر با آنها آشنا شوید.
شیشه فلوت چیست؟
شیشه فلوت یکی از بهترین شیشههای موجود در بازار با ظاهر بدون موج و کاملا صاف است. فرآیند تولید آن بدین شکل است که ابتدا شیشه از کورههای مخصوص به صورت صاف خارج میشوند. سپس برای صافتر کردن و مسطحتر کردن آنها، شیشهها را در حوضچه مذاب قلع غوطهور میکنند که باعث تغییر در ساختار آنها میشود. شیشه بدست آمده، «شیشه فلوت»، «شیشه جام» و «سکوریت نشده» است که امروزه در صنایع ساختمانی و تزئینی کاربردهای بسیار زیادی دارد. شیشههای فلوت دارای انواع مختلفی از جمله: شیشه فلوت شفاف، مات، رنگی و رفلکس هستند و این موضوع تنوع کاربردها و ویژگیهای آنها را در پروژهها افزایش داده است.
ویژگیهای شیشه فلوت
آن چیزی که شیشه فلوت را به یک گزینه فوقالعاده برای اجرا در ساختمانها و پروژههای صنعتی تبدیل میکند، ویژگیهای برتر آن است. این شیشهها دارای سطحی بسیار صاف و صیقلیاند و هیچ گونه ناهماهنگی قطر و سطحی در آنها وجود ندارد. از جمله مهمترین ویژگیهای شیشههای جام میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- یکدست و یکنواخت: ساختار یکدست با قطر یکنواخت در کل سطح این شیشه، آن را برای ساخت آینههای جذاب قابل استفاده میکند.
- سطح صاف و صیقلی: وجود سطح کاملا صاف و صیقلی بدون هیچ گونه موج اضافه در آن موجب ایجاد ساختاری یکنواخت و جذاب میشود.
- شکننده: عدم استفاده از حرارت بالا برای تولید این شیشهها و سکوریت نشدن آنها باعث شکنندگی شیشه فلوت میشود.
- ضخامتهای متنوع: وجود ضخامتهای متنوع در حد 2 تا 25 میلی متر و قابلیت سفارشیسازی از نظر ابعاد از مزایای این شیشه است.
- قیمت مقرون به صرفه: این شیشه به دلیل فرآیند تولید نسبتا ساده و یکنواخت، به ویژه در پروژههای بزرگ، قیمت مقرون به صرفهای دارد.
با وجود مزایای متنوع شیشههای فلوت، این محصولات نیز مانند هر محصول دیگری دارای معایبی هستند. یکی از معایب آنها ساختار صاف و یکنواختشان است که در مقایسه با سایر شیشهها انعطافپذیری کمتری دارند. علاوه بر این، این شیشهها شکنندهتر از شیشههای سکوریت هستند و نمیتوان آنها را در معرض ضربههای شدید قرار داد. سایر معایب ساخت شیشههای فلوت که معمولا در اثر وارد شدن ناخالصی در هنگام تولید آنها ایجاد میشد، به لطف تکنولوژیهای پیشرفته و جدید تا حد زیادی برطرف شدهاند.
شیشههای فلوت چه کاربردی دارند؟
- شیشه تخت یا فلوت برای هر نوع پروژهای که نیازمند به شیشه صاف و یکنواخت با قطر یکسان باشد، مناسب است و میتوان آن را در پروژههای ساختمانی، صنعتی و سایر کاربردهای تزئینی استفاده نمود. از جمله مهمترین کاربردهای این شیشه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ساخت آینه در ساختمان با کاربردهای دکوراتیو
- ساخت راه پله شیشهای به شکل لمینت
- ایجاد خاصیت عایق صوتی و حرارتی در پروژهها
- ساخت انواع آکواریوم با سایز بزرگ و کوچک
- تزیین نما و طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمانها
قیمت انواع شیشه فلوت در شیشه تایم
قیمت شیشه فلوت بر اساس ضخامت و ابعاد آن تعیین میشود. بدیهی است که هر چقدر ضخامت این شیشهها افزایش پیدا کند، قیمت تمام شده آنها بر اساس یک ابعاد مشخص نیز افزایش مییابد. ضمن اینکه این شیشهها دارای فرمهای مختلفی از جمله دوجداره و رنگی هستند که هر کدام از نظر قیمتی با یکدیگر متفاوتاند. با نوسانات قیمت ارز و دلار نیز قیمت شیشه فلوت تغییر میکند.
سایت شیشه تایم گلس با سالها تجربه و تخصص و تیم متعهد خود، امکان استعلام قیمت انواع شیشه را با به روزترین اطلاعات برای شما فراهم کرده است. برای دریافت قیمت و خرید شیشه تخت یا فلوت، میتوانید با کارشناسان شرکت شیشه تایم در ارتباط باشید.