افزایش سهمیه ایران در لیگهای آسیا منتفی شد
شکست تیم فوتبال تراکتور مقابل التعاون باعث شد امکان افزایش سهمیه ایران در مسابقات آسیایی منتفی شود.

به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ شکست تیم فوتبال تراکتور مقابل التعاون باعث شد امکان افزایش سهمیه ایران در مسابقات آسیایی منتفی شود.
با شکست تراکتور مقابل التعاون عربستان در لیگ قهرمانان آسیا ۲ باعث شد شانس افزایش سهمیه ایران در رقابتهای آسیایی برای فصل ۲۰۲۷-۲۰۲۶ از بین برود.
سهمیه ایران برای فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴ در لیگ نخبگان ۱+۱ است و یک سهمیه مستقیم لیگ قهرمانان سطح دو برای فصل آینده وجود داشت و تراکتور این شانس را داشت که بتواند با صعود به دور نیمهنهایی لیگ قهرمانان سطح دو، امتیاز ایران را از ۶۸.۷۱۷ افزایش داده و ایران جایگزین قطری شود که اکنون امتیازش ۶۹/۰۷۶ است.
اکنون شکست تراکتور از التعاون باعث شد سهمیه ایران در فصل ۲۰۲۷-۲۰۲۶ هم برای لیگ نخبگان آسیا ۱+۱ و برای لیگ قهرمانان آسیا ۲ یک سهمیه مستقیم باشد.
منبع:ایسنا