کد خبر: 215164
A

وزیر ورزش: وظیفه پلیس، کنترل داخل استادیوم نیست

وزیر ورزش در واکنش وزیر ورزش به رخدادها در ورزشگاه‌های فوتبال گفت: وظیفه پلیس کنترل داخل استادیوم نیست و متاسفانه چون باشگاه‌های ما به سطحی نرسیده‌اند که این کارها را خودشان کنند، مجبور هستیم از پلیس استفاده کنیم.

وزیر ورزش: وظیفه پلیس، کنترل داخل استادیوم نیست

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، وزیر ورزش و جوانان درباره حاشیه‌های دیدار پرسپولیس و تراکتور گفت: اصل موضوع این است که کار فرهنگی یک کار دائمی است و سکوهای ما باید سکوهایی باشند که در شان ورزش و مردم ما باشند. در دنیا به سرمشوق‌ها یک سری قوانین ارائه می‌کنند که مدیریت‌شده هستند و باشگاه‌ها خودشان این کار را می‌کنند.

او ادامه داد: اصلا وظیفه پلیس کنترل داخل استادیوم نیست و متاسفانه چون باشگاه‌های ما به سطحی نرسیده‌اند که این کارها را خودشان کنند، مجبور هستیم از پلیس استفاده کنیم. ما باید با حداقل نیروی انسانی شرایط را در داخل استادیوم‌ها مدیریت کنیم. اکثر مردم ما برای تشویق می‌آیند و تعداد کمی هستند که حاشیه ایجاد می‌کنند.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر