کیهان: انتخابات فدراسیون فوتبال را جدی بگیرید، کاسه ای زیر نیم کاسه است!
روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری نوشت:در ایام و مقاطعی اینچنینی که انتخابات فدراسیون فوتبال نزدیک است، بیش از هر زمان دیگری از مسئولان ذیربط و ارشد ورزش بخواهند موضوع را جدی بگیرند و برنامهای دقیق و طراحی حساب شده داشته باشند. خلاصه فعال و حساس باشند و دست روی دست نگذاشته و منفعل عمل نکنند و اجازه ندهند جریانات فرصتطلب و باندهای دلالی و خلاصه کسانی که فوتبال را تبدیل به دکان دونبش کرده و جز تامین منافع خود هدفی از چسبیدن و آویزان شدن به این رشته پرطرفدار و جذاب ندارند، صحنه گردان باشند و جریان انتخابات را به سمت و سویی هدایت کنند
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ روزنامه کسهان تحت مدیریت حسین شریعتمداری نوشت: خیلی از اتفاقاتی که در ورزش- و علی الخصوص رشتههایی مثل فوتبال- رخ میدهد، طبیعی و نتیجه یک روند معمول یا «پروسه» نیست و اینطور احساس میشود که کاملا غیرطبیعی و نتیجه یک«پروژه» و نقشه حساب شده بوده و خلاصه کاسهای زیر نیمکاسه است!
وجود چنین اتفاقات ناخوشایند و مخربی است که دلسوزان ورزش را وا میدارد مثلا در ایام و مقاطعی اینچنینی که انتخابات فدراسیون فوتبال نزدیک است، بیش از هر زمان دیگری از مسئولان ذیربط و ارشد ورزش بخواهند موضوع را جدی بگیرند و برنامهای دقیق و طراحی حساب شده داشته باشند. خلاصه فعال و حساس باشند و دست روی دست نگذاشته و منفعل عمل نکنند و اجازه ندهند جریانات فرصتطلب و باندهای دلالی و خلاصه کسانی که فوتبال را تبدیل به دکان دونبش کرده و جز تامین منافع خود هدفی از چسبیدن و آویزان شدن به این رشته پرطرفدار و جذاب ندارند، صحنه گردان باشند و جریان انتخابات را به سمت و سویی هدایت کنند که وضع موجود- که اصلا به صلاح فوتبال نیست اما منافع نامشروع و جایگاه غصبی آنان را تضمین میکند- تداوم داشته باشد.
در این باره دیگر کسی شک و تردید ندارد که رشتههایی مثل فوتبال از موقعیت و حساسیتهایی برخوردار است که اصلا عقلایی و منطقی و به صلاح نیست اداره و مدیریت و خلاصه کار و بار آن را به حال خودش رها کرد و فریب شعارها را خورد و مدیریت را به دست هر کسی سپرد. شک نکنیم که در هیچ کجای دنیا- حتی در حرفه ایترین سطح فوتبال- اینطور نیست که سیاستگذاران کلان و برنامهریزان اجتماعی به اسم انتخابات و دموکرات بودن و... اجازه دهند هر کسی بدون در نظر گرفتن قوتها و ضعفهای مدیریتی و بدون حساسیت داشتن روی افرادی که به عنوان همکار متصدی پستهای حساس میشوند، عنان فوتبال را در دست بگیرد و هر طور دلش میخواهد این رشته حساس و پرطرفدار را مدیریت کند.
متاسفانه این معنا و واقعیت به هر دلیلی درک نشده و لذا فوتبال و حتی کلیت ورزش ما خیلی وقتها به جای ارائه کارکردهای مثبت - چه در بحثهای اخلاقی و فرهنگی و چه از نظر فنی و اجتماعی- تاثیرات منفی و خلاف انتظاری داشته است. بنابراین از سر انجام وظیفه بار دیگر به مسئولان ارشد ورزش تاکید میکنیم که انتخابات پیش روی فدراسیون فوتبال را جدی بگیرند و اجازه ندهند روند و شرایط تحمیل شده بر فوتبال، در دوران مدیریتی جدید هم ادامه یافته و دنیا به کام تحمیلکنندگان این وضعیت باشد.