ماجرای فروش خط تلفن ناصرخان چه بود؟/ آتیلا حجازی: مادرم نذر کرده بود پول فروش خط را به نفع بیماران سرطانی اختصاص دهد/ این مدت خیلی ها مسیج می زدند و این پول را برای خرید جهیزیه و..طلب می کردند
فرزند ناصرخان حجازی در ارتباط با هزینه پول فروش خط تلفن همراه پدرش گفت: قرار است پول را برای کودکان سرطانی بدهیم ولی خیلی ها برای پول پیش خانه، برای جهیزیه یا خرید ماشین برای کار در تاکسی اینترنتی طلب کمک کردند. اما شرمنده همه این دوستان هستیم چون نذر کردهایم.
به گزارش دیده بان ایران؛ خط ناصر خان کد یک بود و بسیار رند. اکثر خبرنگاران آن را حفظ بودند و همین حالا هم آن شماره در ذهن شان مانده است. تا همین سه چهار ماه قبل خط ناصرخان روشن بود ولی کم کم خانواده حجازی تصمیم گرفتند آن را خاموش کنند. در طول یک دهه گذشته، به ویژه در سالگرد درگذشت و تولد ناصرخان، خیلی ها با این شماره تماس می گرفتند. خانم شفیعی، همسر او هم بعضی از تماس ها را پاسخ می داد و درددل طرفداران را می شنید. او می گوید: «از همه جای دنیا زنگ می زدند. از روستاهای دور افتاده که حتی اسمش را هم نشنیده بودم. از مشکلات می گفتند، از ناصر، از این که دلشان برای او تنگ شده است.» حالا اما این خط به یک فرد دیگر رسیده است. آتیلا حجازی پسر ناصرخان درباره فروش این خط توضیحات تکمیلی به روزنامه جام جم می دهد.
چه شد تصمیم گرفتید خط ناصر خان را بعد از حدود ۱۱ سال بفروشید؟ خیلی وقت ها روشن بود و ظاهرا پیام می دادند و زنگ می زدند...
بله، همین طور بود. مادرم تا جایی که می توانست جواب پیامک ها یا تماس ها را می داد. خیلی ها زنگ می زدند و می گفتند دلشان برای ناصر خان تنگ شده است. از حدود سه چهار ماه قبل بود که خط را خاموش کردیم. متاسفانه دخترم درگیری یک بیماری است. مادرم نذر کرده بود اگر حال دخترم بهتر شود، خط ناصرخان را به مزایده بگذاریم و پول حاصل از آن را به کودکان سرطانی اختصاص دهیم. خدا را شکر استقبال خیلی خوبی هم از این تصمیم ما شد. رقم هایی می گفتند که بیشتر از قیمت بازار بود. در آخر یکی از دوستانی که دوست ندارد نامش در رسانه ها بیاید، خط را خرید. به همین خاطر ما اسم شان را نیاوردیم.
الان حال دخترتان خوب است؟
بله، خدا را شکر حالش خیلی بهتر شده است.
ارزش خط حدودا چقدر بود؟
بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان و از آنجا که همیشه کارهای خیر با برکت همراه است، این خط به دو برابر قیمت فروش رفت. البته به هر حال خط ناصرخان با خط های دیگر فرق می کرد و خیلی ها دوست داشتند آن را بخرند.
خریدار خط چرا دوست نداشت نامش فاش شود؟
به هر حال دلیل خودش را داشت و از ما خواست اسمش را نگوییم. یک مورد جالب به شما بگویم. کسی که خط پدرم را خرید در دفتر تلفن گوشی اش آن را سیو داشت. می گفت روزی که سیوش می کرد هرگز باور نمی کرد روزی خط ناصرخان مال خود او شود. به نوعی آرزو داشت بعد از مرگ ناصرخان این خط به او برسد و به آرزویش هم رسید. خدا را شکر این کار قشنگ به بهترین شکل ممکن انجام شد.
یعنی این فرد آشناست که شماره ناصرخان را داشته؟
بله آشناست، منتها با پدرم ارتباطی نداشت. در مزایده اولیه بالاترین رقمی که برای خرید خط به ما پیشنهاد شد ۸۰۰ میلیون تومان بود. دو نفر با این رقم خط را می خواستند. تصمیم براین شد که بین آنها قرعه کشی کنیم و خط به یکی برسد. منتها دوستی که خدمت تان گفتم با من تماس گرفت. گفت خط را می خواهید به چه قیمتی بفروشید؟ من رقم را گفتم که او گفت ۲۰۰ میلیون تومان اضافه تر می دهد و خط را یک میلیارد تومان می خرد.
ظاهرا در این مدت دایرکت شما هم پر از پیام شده.
بله، ما قرار است پول را برای کودکان سرطانی بدهیم ولی خیلی ها برای پول پیش خانه، برای جهیزیه یا خرید ماشین برای کار در تاکسی اینترنتی طلب کمک کردند. اما شرمنده همه این دوستان هستیم چون نذر کردهایم.
منبع: جام جم