کد خبر: 215790
A

مالک ۸۰۰۰ بیت‌کوین گمشده میان زباله‌ها، می‌خواهد محل دفن آنها را بخرد

محل دفن زباله‌ها در یکی از شهر‌های ولز که تصور می‌شود کیف‌پولی حاوی ۸۰۰۰ بیت‌کوین در آن دفن شده باشد، طبق دستور شورای شهر محلی، در آینده به مزرعه خورشیدی تغییر کاربری خواهد داد. اما مردی که این حجم عظیم از دارایی رمزارزی را در این منطقه از دست داده، پیشنهاد خرید آنجا را داده است.

مالک ۸۰۰۰ بیت‌کوین گمشده میان زباله‌ها، می‌خواهد محل دفن آنها را بخرد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ محل دفن زباله‌ها در یکی از شهر‌های ولز که تصور می‌شود کیف‌پولی حاوی ۸۰۰۰ بیت‌کوین در آن دفن شده باشد، طبق دستور شورای شهر محلی، در آینده به مزرعه خورشیدی تغییر کاربری خواهد داد. اما مردی که این حجم عظیم از دارایی رمزارزی را در این منطقه از دست داده، پیشنهاد خرید آنجا را داده است.

اولین بار چند سال پیش گزارش‌هایی درباره این مرد با نام «جیمز هاولز» منتشر شد که ۱۲ سال قبل به اشتباه هارد درایو حاوی ۸۰۰۰ بیت‌کوین را دور انداخته بود. با نرخ فعلی، این مقدار بیت‌کوین بیش از ۷۸۰ میلیون دلار ارزش دارد. ماه گذشته، شورای شهر نیوپورت اجازه بازیابی بیت‌کوین‌های گمشده را به این مرد نداد.

BBC در گزارش جدیدش اعلام کرده محل دفن زباله حاوی بیت‌کوین‌های گمشده قرار است بخشی از مزرعه خورشیدی باشد. هرچند به نظر می‌رسید با حکم قبلی ماجرای هاولز و بیت‌کوین‌هایش به پایان رسیده، ظاهراً او تصمیم گرفته محل دفن این زباله‌ها را بخرد.

تصمیم مالک بیت‌کوین‌های گمشده برای خرید محل دفن زباله‌ها

او با اشاره به برنامه‌های شورا برای تعطیلی محل، ابراز تعجب کرد و گفت:

«اگر شورای شهر نیوپورت موافق باشد، ممکن است به خرید این محل به همین شکل کنونی علاقه‌مند باشم.»

هاولز همچنین اعلام کرده با شرکای سرمایه‌گذار خود درباره خرید این محل صحبت کرده است و «قطعاً این موضوع را بررسی می‌کنند.»

براساس گزارش‌های قبلی، هاولز و کنسرسیوم او آماده‌اند حدود ۱۳ میلیون دلار برای حفاری محل و بازیابی هارد دیسک هزینه کنند. این کار ۳۶ ماه طول می‌کشد. البته انتظار می‌رود مبلغ پیشنهادی برای خرید این محل بیشتر باشد. فروش گورستان زباله‌ها می‌تواند به شورا کمک کند در هزینه‌های پوشاندن محل دفن زباله‌ها که شامل لایه‌های مختلف مصالح، موانع و لوله‌کشی می‌شود، صرفه‌جویی کند.

 شورای شهر نیوپورت آگوست گذشته مجوز ساخت مزرعه خورشیدی را برای بخشی از این زمین گرفته است. هدف از این مزرعه خورشیدی تأمین انرژی موردنیاز کامیون‌های برقی زباله‌بردار شورای شهر است.

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر