شخصیت های ایرانی جزو پرنفوذترین شخصیت های مسلمان جهان در سال ۲۰۲۵
نهاد تحقیقاتی مؤسسه آل البیت برای اندیشه اسلامی، ۵۰۰ شخصیت پرنفوذ مسلمان در سال ۲۰۲۵ معرفی کرد.
به گزارش سایت دیده بان ایران ؛این مؤسسه غیردولتی از سال ۲۰۰۹ تاکنون هر ساله ۵۰۰ شخصیت برتر و مؤثر جهان اسلام را معرفی میکند و هدف از انتشار این لیست را کشف فرصتهای تازه می داند. شخصیت هایی که بیشترین تأثیر بر کشور خود، جهان اسلام و یا جهان بشری داشته باشند در این لیست ۵۰۰ نفره جای می گیرند.
اولین فصل گزارش ۲۰۲۵ این موسسه به طور مفصل به جنایات اسراییل در غزه اختصاص دارد و نام شهیدان سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه و یحیی سنوار در این بخش به چشم می خورد.
شخصیت سال دکتر غسان ابوسته جراح فداکار فلسطینی معرفی شده است و نام ملکه رانیا نیز شاید به دلیل سخنان صریح در حمایت از فلسطین دیده می شود.
آیت الله سید علی خامنه ای در میان چهار نفر نخست پرنفوذترین شخصیت ها قرار دارد.
از خانم ها نام دکتر اینگرید متسن، ملاله یوسف زی، احد تمیمی و معصومه ابتکار دیده می شود.
همچنین از ایران نام دکتر مسعود پزشکیان در بخش پرنفوذترین شخصیت های سیاسی و آیت الله عبدالله جوادی آملی و دکتر سید حسین نصر در بخش صاحب نظران آمده است. در بخش علما نیز از ایران نام آیت الله مصطفی محقق داماد، آیت الله ناصر مکارم شیرازی و آیت الله جعفر سبحانی دیده می شود.
در بخش علمی از ایران پروفسور محمد امین شکرالهی و پروفسور علی خادم الحسینی جزو پرنفوذترین شخصیت های مسلمان دیده می شود.
در بخش هنر نیز از ترانه علیدوستی، شهرام ناظری، اصغر فرهادی و مجید مجیدی نام برده شده است.
در ابتدای گزارش ۲۰۲۵ پرنفوذترین شخصیت های مسلمان تاکید شده حتما افراد زیادی در کشور خود صاحب نقش آفرینی های بزرگ هستند ولی اثربخشی مسلمانان در جهان مد نظر این گزارش است.
خبرگزاری تقریب درباره این موسسه می نویسد: موسسه اندیشه اسلامی آل البیت اردن در سال ۱۹۸۰ میلادی با نام مجمع پادشاهی پژوهشهای تمدن اسلامی (موسسه آل البیت) تاسیس شد و در سال ۱۹۸۱ پس از تدوین اساسنامه نهایی، رسما شروع به فعالیت کرد. مقر دائمی این موسسه غیردولتی بوده در شهر "امان" پایتخت اردن است.
از مهمترین اهداف اعلام شده موسسه نیز معرفی اندیشه اسلامی، تصحیح مفاهیم و افکار غلط در رابطه با اسلام، نقش اسلام در تمدن انسانی، نهادینه کردن فرهنگ گفتوگو میان مذاهب اسلامی، گسترش فرهنگ میانه روی و اعتدال و نیز همکاری با مراکز پژوهشی، موسسات علمی و دانشگاههای اسلامی است.
منبع: سایت مسلمان ۵۰۰