راهاندازی اولین نیروگاه خورشیدی جهان با امکان تأمین ۲۴ ساعته انرژی در امارات
اولین پروژه ذخیرهسازی انرژی شبانهروزی جهان در امارات راهاندازی شد. این نیروگاه خورشیدی در طول یک شبانهروز میتواند 1 گیگاوات برق تولید کند و همچنین تمام ساعات روزهای هفته قادر خواهد بود که با انرژیهای تجدیدپذیر فعالیت کند.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ اولین پروژه ذخیرهسازی انرژی شبانهروزی جهان در امارات راهاندازی شد. این نیروگاه خورشیدی در طول یک شبانهروز میتواند 1 گیگاوات برق تولید کند و همچنین تمام ساعات روزهای هفته قادر خواهد بود که با انرژیهای تجدیدپذیر فعالیت کند.
به گزارش خبرآنلاین، این پروژه که در ابوظبی مستقر است شامل یک نیروگاه فتوولتائیک خورشیدی 5.2 گیگاواتی همراه با سیستم ذخیره انرژی باتری 10 گیگاواتساعت میشود که در زمینه انرژی پاک معیار جهانی جدیدی را ایجاد میکند. پروژه بزرگ امارات با ارائه حداکثر 1 گیگاوات برق در هر روز که توسط انرژیهای تجدیدپذیر تولید شده است، بزرگترین سیستم ذخیره انرژی خورشیدی و باتری در جهان محسوب میشود.
به نقل از دیجیاتو، «عثمان آل علی»، مدیرعامل شرکت آب و برق امارات (EWEC)، میگوید: «ابوظبی با راهاندازی بزرگترین سیستم ذخیره انرژی فتوولتائیک و باتری خورشیدی جهان، استاندارد جهانی جدیدی را برای توسعه و نواوری انرژی پایدار تعیین میکند. این پروژه تعهد تزلزلناپذیر EWEC به کاهش انتشار کربن بخش انرژی و رشد اجتماعی و اقتصادی امارات متحده عربی را پیش خواهد برد. این پروژه بهعنوان مهره اصلی انتقال انرژی پاک کشور، از صنایع مهمی مانند هوش مصنوعی و فناوریهای پیشرفته حمایت میکند تا اطمینان داشته باشیم که نیاز آنها به انرژی بهطور پایدار و قابل اطمینان برآورده میشود.»
علاوهبراین انتظار میرود که پروژه عظیم امارات که توسط شرکت «مصدر» (Masdar) توسعه پیدا کرده بیش از 10 هزار شغل جدید ایجاد کند و باعث نوآوری و رشد اقتصادی آن شود.