مشارکت دانشمند ایرانی در اختراع گیاه مصنوعی که هوای خانه را تمیز میکند
محققان با شبیهسازی فرآیندهای طبیعی گیاهان، گیاهی مصنوعی تولید کردهاند که هر برگ آن در طول فتوسنتز، الکتریسیته تولید میکند. آب و مواد مغذی این گیاه طریق تعرق و عمل مویرگی تامین میشود. پروفسور سئوهون «شان» چوی (Seokheun “Sean” Choi) و دانشجوی دکترا مریم رضایی با استفاده از پنج سلول خورشیدی بیولوژیکی و باکتریهای فتوسنتزی آنها، یک برگ مصنوعی ابتدا «برای سرگرمی» ساختند و سپس متوجه شدند که این ابداع مفاهیم گستردهتری در پی دارد.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ محققان نوع جدیدی از گیاه مصنوعی ساختهاند که میتواند برق تولید کند و هوای خانه را تمیز کند.
محققان با شبیهسازی فرآیندهای طبیعی گیاهان، گیاهی مصنوعی تولید کردهاند که هر برگ آن در طول فتوسنتز، الکتریسیته تولید میکند. آب و مواد مغذی این گیاه طریق تعرق و عمل مویرگی تامین میشود.
به گزارش آیای، گروه تحقیقاتی از دانشگاه بینگهامتون در حین انجام مطالعه خود که در مورد باتریهای زیستی با انرژی از باکتریها بود به ایده جدیدی برای گیاهان مصنوعی رسیدند که میتوانند از دی اکسید کربن تغذیه کنند، اکسیژن تولید کنند و حتی مقدار کمی نیرو نیز تولید کنند.
پروفسور سئوهون «شان» چوی(Seokheun “Sean” Choi) و دانشجوی دکترا مریم رضایی با استفاده از پنج سلول خورشیدی بیولوژیکی و باکتریهای فتوسنتزی آنها، یک برگ مصنوعی ابتدا «برای سرگرمی» ساختند و سپس متوجه شدند که این ابداع مفاهیم گستردهتری در پی دارد.
آنها اولین گیاه را با پنج برگ ساختند و سپس میزان جذب دی اکسید کربن و قابلیت تولید اکسیژن آن را آزمایش کردند.