کد خبر: 187709
A

یک روکش آخرالزمانی برای سایبرتراک ساخته شد

روکش محافظ فارادی این شرکت این نوع حفاظت را یک گام فراتر می‌برد و به دنبال محافظت از خودروی کاملی مانند سایبرتراک در برابر حملات پالس الکترومغناطیسی یا تهدیدات مشابه است. این پوشش روی سایر وسایل نقلیه مشابه نیز کار می‌کند، اما با توجه به محبوبیت سایبرتراک، این شرکت روکش خود را «پوشش رستاخیز برای آخرین خودروی روز قیامت» نامیده است

یک روکش آخرالزمانی برای سایبرتراک ساخته شد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ روکش محافظ فارادی این شرکت این نوع حفاظت را یک گام فراتر می‌برد و به دنبال محافظت از خودروی کاملی مانند سایبرتراک در برابر حملات پالس الکترومغناطیسی یا تهدیدات مشابه است. این پوشش روی سایر وسایل نقلیه مشابه نیز کار می‌کند، اما با توجه به محبوبیت سایبرتراک، این شرکت روکش خود را «پوشش رستاخیز برای آخرین خودروی روز قیامت» نامیده است. در ساخت این روکش از مواد تخصصی و روش‌های مخصوص استفاده شده و در عین حال به اصول قفس فارادی پایبند بوده است. این روکش محفظه‌ای می‌سازد که میدان‌های الکترومغناطیسی خاصی را مسدود می‌کنند.

این پوشش محافظ برای سایر وسایل نقلیه مشابه نیز کاربرد دارد، اما با توجه به محبوبیت سایبرتراک، شرکت (Mission Darkness) آن را روکش رستاخیز برای این وسیله نقلیه آخر الزمانی می‌نامد.

رگبار روزانه اخبار منفی در مورد درگیری‌های بین‌المللی باعث می‌شود که جهان مانند یک بشکه باروت بی‌ثبات به نظر برسد.

به گزارش آی‌ای، جنگ‌های منطقه‌ای در حال شعله‌ور شدن و تهدیدی برای ایجاد درگیری بزرگ جهانی هستند. این درگیری‌های خشونت‌آمیز هم ترسناک و هم بسیار مدرن هستند و از مجموعه‌ای از فناوری‌های جدید استفاده می‌کنند که می‌تواند افراد را در فواصل بی‌سابقه‌ای تحت تأثیر قرار دهند.

یکی از این تهدیدهای جدی معاصر، حمله پالس الکترومغناطیسی(EMP) است که زیرساخت‌های یک کشور را هدف قرار می‌دهد و برق، اینترنت و سایر سیستم‌های حیاتی آن را از بین می‌برد.

یک شرکت پیشگام به نام میشن دارکنس(Mission Darkness)، محصولاتی را معرفی کرده است که می‌توانند از تجهیزات در برابر چنین بلایایی محافظت کنند و به تازگی از یک چادر محافظ به نام CYBERCYLENT رونمایی کرده است که در برابر حمله‌های الکترومغناطیسی از وسایل نقلیه‌ای مانند خودرو سایبرتراک تسلا محافظت می‌کند.

حمله پالس الکترومغناطیسی چیست؟

به گفته آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده، یک حمله پالس الکترومغناطیسی(EMP) می‌تواند به بخش‌های قابل توجهی از زیرساخت‌های حیاتی کشور، از جمله شبکه برق، تجهیزات ارتباطی، سیستم‌های آب و فاضلاب، و سیستم‌های حمل و نقل آسیب برساند.

علاوه بر این، تاثیرات چنین حمله‌ای می‌تواند از یک بخش مهم شروع شود و به بخش‌های دیگر ادامه یابد و از منطقه جغرافیایی که به آن ضربه زده شده گسترش یابد و میلیون‌ها آدم و کسب‌وکار را تحت تاثیر قرار دهد.

محتمل‌ترین راه برای چنین حمله‌ای چیست؟ یکی از بدترین احتمالات، انفجار هسته‌ای خواهد بود که می‌تواند به طور دائم بخش‌های عظیمی از شبکه برق یک کشور و سایر زیرساخت‌های کلیدی را خاموش کند. همچنین از مهمات متعارف تخصصی یا دستگاه‌های انرژی غیرهسته‌ای نیز می‌توان استفاده کرد.

شایان ذکر است که یک رویداد به نام GMD که یک اختلال ژئومغناطیسی طبیعی ناشی از آب و هوای فضایی است نیز می‌تواند اثراتی مشابه حمله پالس الکترومغناطیسی ایجاد کند.

یک رویداد GMD می‌تواند محصول پرتاب جرم تاجی از خورشید باشد که به شبکه‌های الکتریکی زمین، ماهواره‌ها، سیستم‌های ناوبری و سایر وسایل الکترونیکی آسیب می‌زند.

تهدیدات پالس الکترومغناطیسی چقدر واقعی هستند؟

آی‌ای با رایان جودی(Ryan Judy)، مدیرعامل میشن دارکنس، که این شرکت را در سال ۲۰۱۵ تأسیس کرد، مکاتبه کرده است.  این شرکت برای ارائه تجهیزات پزشکی قانونی دیجیتال مانند کیف‌های فارادی و قفسه‌های محافظ فرکانس رادیویی به سازمان‌های مجری قانون توسعه یافت.

از آنجایی که جمع‌آوری شواهد دیجیتال در حال حاضر تقریبا بخشی از هر تحقیقات جنایی است، محصولات این شرکت از چنین شواهدی در برابر هکرها یا هر کسی که تلاش می‌کند از راه دور بر آن تأثیر بگذارد محافظت می‌کنند.

روکش محافظ فارادی این شرکت این نوع حفاظت را یک گام فراتر می‌برد و به دنبال محافظت از خودروی کاملی مانند سایبرتراک در برابر حملات پالس الکترومغناطیسی یا تهدیدات مشابه است. این پوشش روی سایر وسایل نقلیه مشابه نیز کار می‌کند، اما با توجه به محبوبیت سایبرتراک، این شرکت روکش خود را «پوشش رستاخیز برای آخرین خودروی روز قیامت» نامیده است.

 

وقتی از رایان جودی پرسیده شد که چقدر باید تهدیدات پالس الکترومغناطیسی را جدی بگیریم، توضیح داد که داشتن اطمینان در پیش‌بینی احتمال وقوع یک رویداد این‌چنینی دشوار است. اما اگر به جهان امروز نگاه کنید، تصور اینکه چنین نتیجه‌ای ممکن است در پی باشد، چندان سخت نیست.

چرا کسی باید از این نوع سلاح استفاده کند؟

رایان معتقد است که این سلاح‌ مزایای استراتژیک خاصی را ارائه می‌دهد. او گفت: با غیرفعال کردن سیستم‌های برق، شبکه‌های ارتباطی، زیرساخت‌های حمل‌ونقل و سایر سیستم‌های حیاتی، یک حمله پالس الکترومغناطیسی می‌تواند بلافاصله جامعه را بدون تلفات جانی، فلج کند.

او فکر می‌کند که هرج و مرج و فروپاشی جامعه احتمالا با گذشت زمان منجر به تلفات جدی خواهد شد.

چگونه می‌توانید از خودروی خود در برابر پالس الکترومغناطیسی محافظت کنید؟

رویکرد این روکش برای سایر دستگاه‌هایی که نیاز به محافظت در برابر پالس الکترومغناطیسی دارند اعمال می‌شود.

در ساخت این روکش از مواد تخصصی و روش‌های مخصوص استفاده شده و در عین حال به اصول قفس فارادی پایبند بوده است. این روکش محفظه‌ای می‌سازد که میدان‌های الکترومغناطیسی خاصی را مسدود می‌کنند.

به طور خاص، روکش فارادی از الیاف متالیزه شاخته شده که رسانایی بالایی دارد و نقش کلیدی در محافظت در برابر پالس‌های الکترومغناطیسی ایفا می‌کند. الیاف موجود در پارچه می‌توانند الکتریسیته را هدایت کنند و یک سپر الکترومغناطیسی ایجاد کنند.

اگر پالس‌های الکترومغناطیسی به چادر برخورد کند، پارچه بار الکتریکی را در امتداد بیرونی چادر توزیع می‌کند. انجام این کار میدان‌های الکترومغناطیسی داخل را از بین می‌برد. این فرآیند مانعی ایجاد می‌کند که از ورود امواج الکترومغناطیسی به داخل جلوگیری می‌کند و از هر وسیله‌ای که در آنجا باشد محافظت می‌کند.

 

این چادر طیف وسیعی از سیگنال‌ها از جمله وای‌فای(WiFi)، بلوتوث، سیگنال‌های سلولی ۵جی، جی‌پی‌اس و سیگنال‌های رادیویی از مگاهرتز پایین تا ۴۰ گیگاهرتز را مسدود می‌کند.

همانطور که رایان جودی توضیح داد، طراحی چادر فارادی یک مانع رسانای پیوسته در اطراف اقلام مورد محافظت ایجاد می‌کند.

دقت در ساخت این محصول تضمین می‌کند که هیچ شکاف، درز، یا منفذ بدون محافظتی وجود ندارد که به امواج الکترومغناطیسی اجازه نفوذ دهد.

1682442_720

تنها برای سایبرتراک نیست

این نوع محافظت فقط برای دارندگان سایبرتراک تسلا نیست و روکش فارادی تقریبا برای هر وسیله نقلیه‌ برقی یا گازسوزی کاربرد دارد.

تیم میشن دارکنس بیشتر به استفاده از آن برای سایبرتراک اشاره می‌کنند زیرا سایبرتراک یک وسیله نقلیه زره‌پوش است و دارای یک تخت ۶ فوتی، خروجی‌های ۲۲۰ ولتی و قابلیت شارژ مجدد با صفحه‌های خورشیدی است.این باعث می‌شود که این خودرو برای بقا در شرایط سخت و پس از پالس‌های الکترومغناطیسی که در آن سوخت سنتی را به سختی می‌توان یافت، انتخاب خوبی باشد.

رایان توصیه می‌کند که صاحبان وسایل نقلیه الکتریکی مقداری از پنل‌های خورشیدی را در روکش کنار خودرو ذخیره کنند. وقتی بنزین تمام می‌شود، خورشید همچنان می‌تواند انرژی بی‌پایانی فراهم کند و خودروی شما را روشن نگه دارد.

پوشش پالس الکترومغناطیسی با چه سرعتی قابل نصب است؟

نصب روکش زمان زیادی نمی‌برد تنها حدود ۳۰ دقیقه. اجزای بادوام به سرعت در کنار هم قرار می‌گیرند و به دنبال آن روکش وصل می‌شود. این روکش به راحتی قابل حمل است.

برخلاف سایر محصولات موجود در بازار که بر پایه‌های فولادی یا آلومینیومی متکی هستند، قطب‌های این روکش از فیبر کربن ساخته شده است. این امر وزن آن را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و حرکت آن را بسیار آسان‌تر می‌کند.

 

 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر