کد خبر: 145842
A

ایده های جالب خودروساز ایرانی-آلمانی برای بنتلی+تصاویر

منصوری، خودروساز آلمانی که مالک آن یک ایرانی‌تبار است از محصول تازه خود رونمایی کرد. این ماشین نمونه‌ای تقویت‌شده از یک بنتلی کنتینانتال روباز است و فقط یک دستگاه از آن ساخته شده است. منصوری برای رنگ‌آمیزی ماشین از روشی نامتعارف استفاده کرده است. در ماشین‌های دو رنگ معمولا رنگ کاپوت و سقف متفاوت است، اما منصوری برای هر سمت بنتلی خود رنگی متفاوت انتخاب کرده، به طوری که ماشین از یک سمت سیاه و از سمت دیگر زرد دیده می‌شود.

ایده های جالب خودروساز ایرانی-آلمانی برای بنتلی+تصاویر

به گزارش سرویس وبگردی سایت دیده بان ایران؛ مدل جدید منصوری، خودروساز ایرانی-آلمانی، نسل جدید لوکس‌ترین مدل هیوندای، برنامه تازه فورد برای افزایش فروش در اروپا و استفاده از فضای مجازی برای طراحی مدل‌های جدید هوندا.

بنتلی منصوری

منصوری، خودروساز آلمانی که مالک آن یک ایرانی‌تبار است از محصول تازه خود رونمایی کرد. این ماشین نمونه‌ای تقویت‌شده از یک بنتلی کنتینانتال روباز است و فقط یک دستگاه از آن ساخته شده است.

منصوری برای رنگ‌آمیزی ماشین از روشی نامتعارف استفاده کرده است. در ماشین‌های دو رنگ معمولا رنگ کاپوت و سقف متفاوت است، اما منصوری برای هر سمت بنتلی خود رنگی متفاوت انتخاب کرده، به طوری که ماشین از یک سمت سیاه و از سمت دیگر زرد دیده می‌شود.

جهان خودرو؛ ایده نامتعارف خودروساز ایرانی-آلمانی برای بنتلی

جهان خودرو؛ ایده نامتعارف خودروساز ایرانی-آلمانی برای بنتلی

به بدنه ماشین قطعاتی ساخت کارخانه منصوری اضافه شده تا ماشین‌ اسپرت‌تر شود. اتاق ماشین هم شبیه به بدنه است و تودوزی‌ هر سمت هم‌رنگ بدنه همان سمت است.

 

منصوری موتور ماشین را هم تقویت کرده است. قدرت موتور به ۷۵۰ اسب بخار افزایش یافته و حداکثر سرعت ماشین ۳۳۲ کیلومتر در ساعت است. شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت بنتلی منصوری ۳/۳ ثانیه است.

جهان خودرو؛ ایده نامتعارف خودروساز ایرانی-آلمانی برای بنتلی

شرکت منصوری را یک مهاجر ایرانی‌تبار به نام کوروش منصوری در سال ۱۹۸۹ میلادی تاسیس کرد. این شرکت محصولات خودروسازان لوکس را با تقویت موتور و تغییر در طراحی برای مشتریان ویژه سفارشی‌تر می‌کند.

 

منصوری قیمتی برای ماشین اعلام نکرده است. قیمت پایه گران‌ترین بنتلی کنتینانتال حدود ۲۸۰ هزار دلار است. پیش‌بینی می‌شود با تغییراتی که منصوری در ماشین داده و تک بودن ماشین قیمت این ماشین چند برابر بیشتر باشد.

لوکس‌ترین مدل هیوندای

جهان خودرو؛ ایده نامتعارف خودروساز ایرانی-آلمانی برای بنتلیهیوندای سال آینده نسل جدیدی از لوکس‌ترین مدل خود، گراندیور (Grandeur) را به بازار عرضه خواهد کرد. نسل هفتم این ماشین که در بازارهای خارج از کره جنوبی با نام آزرا فروخته می‌شود نسبت به قبل تغییرات زیادی کرده است.

هیوندای در سال ۱۹۸۶ با هدف رقابت با ماشین لوکس پرطرفداری که رقیبش دوو می‌ساخت نسل اول گراندیور را تولید کرد. نسل اول ماشین با همکاری میتسوبیشی تولید شد و به سرعت در بین مدیران کره‌ای محبوب شد.

 

جهان خودرو؛ ایده نامتعارف خودروساز ایرانی-آلمانی برای بنتلیدر طراحی هیوندای گراندیور از نسل اول این ماشین الهام گرفته شده است

 

هیوندای در سال‌های بعد گراندیور را به عنوان یک سدان لوکس به بازارهای جهانی صادر کرد. با تشکیل زیرمجموعه لوکس جنسیس در هیوندای، فروش گراندیور از سال ۲۰۱۷ در برخی بازارها از جمله آمریکای شمالی متوقف شد.

برخلاف نسل قبل که ظاهری اسپرت داشت، مدل جدید گراندیور بیشتر با نگاه به ماشین‌های لوکسی نظیر بنتلی و رولزرویس طراحی شده و به گفته هیوندای ظاهرش اقتباسی از نسل اول گراندیور است.

جلوپنجره تمام جلوی ماشین را گرفته و چراغ‌ها روی سپر است. چراغ راهنما هم لامپ باریکی است که بین جلوپنجره و کاپوت قرار دارد.

جهان خودرو؛ ایده نامتعارف خودروساز ایرانی-آلمانی برای بنتلی

ماشین جادارتر شده و با عایق‌بندی بهتر نسبت به گذشته کم‌صدا‌تر است. هیوندای همه امکانات یک ماشین لوکس را با گراندیور عرضه می‌کند. ماساژ برای صندلی‌ها، دوربین‌هایی که اطراف ماشین را به راننده نمایش می‌دهند و سیستم جلوگیری از تصادف از جمله امکانات گراندیور است.

گراندیور با دو موتور بنزینی ۲۰۰ و ۳۰۰ اسب بخار و یک قوای محرکه هیبرید ۱۸۰ اسب بخاری ساخته می‌شود. قیمت پایه ماشین در کره‌جنوبی ۳۷ میلیون وون معادل ۲۸ هزار دلار آمریکا است. هیوندای در سال ۲۰۲۳ قرار است ۱۱۹ هزار دستگاه گراندیور تولید کند و می‌گوید ۱۰۹ هزار سفارش خرید در کره‌جنوبی دریافت کرده است.

 

«ارزش‌های آمریکایی» فورد

جهان خودرو؛ ایده نامتعارف خودروساز ایرانی-آلمانی برای بنتلیپیش‌بینی می‌شود فورد برانکو با قیمت پایه ۶۰ هزار یورو در اروپا فروخته شود

فورد اعلام کرده که از بهار آینده مدل‌ برانکو را به بازار اروپا عرضه خواهد کرد. برانکو مجموعه‌ای از شاسی‌بلندهایی است که فورد از سال گذشته به محصولاتش اضافه کرده تا با ماشین‌های بیابان‌نورد جیپ و لندروور رقابت کند.

عرضه این مدل در بازار اروپا بخشی از برنامه تازه فورد است که این کارخانه می‌گوید در آن بر «ارزش‌های آمریکایی» تاکید شده است. برانکو مانند موستانگ از جمله مدل‌های مشهور آمریکایی است و فورد امیدوار است بتواند با تاکید بر این نام‌ها خود را از رقیبانش متمایز کند.

انتظار می‌رود قیمت پایه ماشین حدود ۶۰ هزار یورو (۶۳ هزار و ۵۰۰ دلار) باشد که بسیار بیشتر از قیمت پایه ماشین در آمریکا است. البته به احتمال زیاد ماشین با امکانات لوکس بیشتری فروخته خواهد شد.

جهان خودرو؛ ایده نامتعارف خودروساز ایرانی-آلمانی برای بنتلیشاسی‌بلند الکتریکی کوچک فورد در سال ۲۰۲۳ به بازار عرضه خواهد شد

فورد تنها خودروساز آمریکایی است که هنوز در اروپا سودآور است، اما رقابت با فولکس‌واگن و استلانتیس در سال‌های اخیر برای این کارخانه دشوارتر شده است. در سال جاری میلادی سهم فورد از بازار اروپا حدود پنج درصد بود در حالی که سهم فولکس‌واگن نزدیک به ۲۵ درصد و سهم استلانتیس نزدیک به ۱۹ درصد است.

 

فورد در استراتژی جدید خود تولید مدل‌های هچ‌بک پرفروش فیستا و فوکوس را هم متوقف می‌کند. به جای این دو مدل، سه مدل الکتریکی جایگزین خواهد شد که با استفاده از پلتفرم‌های فولکس‌واگن ساخته می‌شوند. فورد هفته گذشته تصویری از یکی از این مدل‌ها را منتشر کرد که از نظر فنی با فولکس‌واگن ID4 مشترک است و در سال ۲۰۲۳ به بازار خواهد آمد.

کار در دنیای مجازی

 

جهان خودرو؛ ایده نامتعارف خودروساز ایرانی-آلمانی برای بنتلیطراحان هوندا در فضای مجازی در کنار یکدیگر کار می‌کنند

هوندا می‌گوید فضایی مجازی ساخته که طراحان و مهندسان شرکت در سراسر جهان می‌توانند در آن کنار یکدیگر کار کنند.

هوندا این سیستم را در دوران کرونا طراحی کرد. با گسترش ویروس و قرنطینه، هوندا برای اینکه عرضه مدل پایلوت عقب نیفتد، فضایی مجازی ساخت که طراحان شرکت در لس‌آنجلس بتوانند از طریق واقعیت مجازی با همکاران خود در ژاپن ماشین را ببینند و با هم تبادل نظر کنند.

جهان خودرو؛ ایده نامتعارف خودروساز ایرانی-آلمانی برای بنتلی

 

پس از این تجربه موفق، هوندا می‌گوید از این روش در طراحی مدل بعدی خود به نام پرولوگ هم استفاده کرده است. به گفته کارخانه برای نهایی کردن ظاهر ماشین هنوز از ماکت‌های گلی استفاده می‌شود، اما برای طراحی اتاق ماشین کاملا از ابزارهای مجازی استفاده شد و تیم‌های طراحی در لس‌آنجلس و توکیو همزمان در محیطی مجازی کنار یکدیگر کار کردند.

لیسا لی، مدیر طراحی اتاق پرولوگ می‌گوید با این روش زمان زیادی صرفه‌جویی می‌شود، چون با استفاده از امکانات دیجیتال می‌توان سریع‌تر درباره رنگ و جنس مواد تصمیم گرفت. کنار هم بودن تیم‌ها هم باعث می‌شود تصمیم‌گیری سریع‌تر شود.

هوندا می‌گوید قصد ندارد این سیستم را به طور کامل جایگزین روش‌های معمول کند، چون به نظر این کارخانه هنوز روابط انسانی نقش مهمی در شکل دادن به یک خودرو دارد.

منبع: بی بی سی

 
 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر