کد خبر: 89087
A

گوگل دهه ۵۰ روزنامه کیهان؛ نصرت الله نوح درگذشت

نصرت‌الله نوحیان‌سمنانی(نوح) روزنامه‌نگار، شاعر، طنزپرداز و محقق تاریخ مطبوعات بامداد ۲۱ مرداد ۹۹ به دلیل بیماری مزمن ریه در بیمارستان استانفورد امریکا درگذشت رضا قوی‌فکر درباره این روزنامه‌نگار نوشته است: ، آقای نوح در گوشه جنوب شرقی تحریریه در سرویس شهرستان‌ها می‌نشست و هر کدام از برو بچه‌های خبرنگار هرگاه نیاز به لغتنامه داشتندکه مثلا فلان کلمه را با سین ‌می‌نویسند یا با صاد او با صدای رسایش از همان سر جایش پاسخ سوال‌مان را می‌داد. آقای نوح شاگرد افراشته، طنزنویس معروف بود و به این شاگردی افتخار می‌کرد. از همه مهم‌تر حافظه قوی استاد نوح بود که از او عنوان‌ آقای حافظه ایران ساخته بود. او در نخستین‌ مسابقه هوش تلویزیون‌ ملی ایران شرکت‌ کرد و تمام رقبایش را شکست داد

گوگل دهه ۵۰ روزنامه کیهان؛ نصرت الله نوح درگذشت

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ نصرت‌الله نوحیان‌سمنانی(نوح) روزنامه‌نگار، شاعر، طنزپرداز و محقق تاریخ مطبوعات بامداد ۲۱ مرداد ۹۹ به دلیل بیماری مزمن ریه در بیمارستان استانفورد امریکا درگذشت.

رضا قوی‌فکر درباره این روزنامه‌نگار نوشته است: «نام نصرت‌الله نوح از سال ۵۰ در ذهن من نقش بسته بود.  در آغازین سال‌های دهه ۵۰ وقتی دانشجوی روزنامه‌نگاری بودم و به عنوان خبرنگار به تحریریه کیهان معرفی شدم، استاد نصرت‌الله نوح چهره‌ای محبوب، محجوب، مهربان و متواضع دبیر سرویس شهرستان‌های تحریریه کیهان بود. اما به نصرت‌الله نوح تنها به عنوان عضو تحریریه کیهان نباید نگاه کرد. او به دلیل دانش بسیارش در زمینه ادبیات و شعر و نیز اطلاعات عمومی و از همه مهم‌تر دانستن لغات بسیار در آن سال‌ها برای ما اعضای تحریریه کیهان نقش گوگل امروزی را بازی می‌کرد.

یادم‌ هست، آقای نوح در گوشه جنوب شرقی تحریریه در سرویس شهرستان‌ها می‌نشست و هر کدام از برو بچه‌های خبرنگار هرگاه نیاز به لغتنامه داشتندکه مثلا فلان کلمه را با سین ‌می‌نویسند یا با صاد او با صدای رسایش از همان سر جایش پاسخ سوال‌مان را می‌داد. آقای نوح شاگرد افراشته، طنزنویس معروف بود و به این شاگردی افتخار می‌کرد. از همه مهم‌ترحافظه قوی استاد نوح بود که از او عنوان‌ آقای حافظه ایران ساخته بود.

او در نخستین‌ مسابقه هوش تلویزیون‌ ملی ایران شرکت‌ کرد و تمام رقبایش را شکست داد و ‌عنوان آقای حافظه ایران را به دست ‌آورد. به همین ‌مناسبت به او جایزه‌ای دادند که با کمک آن توانست خانه‌ای در شهباز برای خودش دست ‌و پا کند. دکتر مصباح‌زاده مجسمه نیم تنه او که به مناسبت همین عنوان برایش ساخته بودند را در سالن کنفرانس کیهان گذاشته بود.

آقای نوح تا سال ۱۳۵۸ در روزنامه کیهان بود و در دهه ۶۰ به امریکا رفت اما تا دو سال پیش هر نوروز به ایران‌ می‌آمد و حتما سری هم به سمنان زادگاهش می‌زد.»

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر