تلویزیون گردشگری در کشور راهاندازی میشود
معاون گردشگری و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: به زودی رادیو و تلویزیون گردشگری راه اندازی میشود.
به گزارش دیده بان ایران، محمد محبخدایی در نشست هماندیشی توسعه گردشگری استان سمنان که با حضور فعالان گردشگری کشور برگزار شد، گفت: از اوایل تیر ماه امسال رادیوی 24 ساعته گردشگری کشور با مشارکت تمام شبکههای رادیویی راه اندازی میشود و برنامههای این رادیو به تمامی استانهای کشور اختصاص دارد.
وی افزود: به زودی تلویزیون گردشگری نیز از شبکه 5 با زمان 3-5 ساعت در روز آغاز به کار میکند.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گفت: بهرهبرداری از ظرفیت رسانه ها و به ویژه رسانه ملی نقش مهمی در توسعه گردشگری کشور دارد.
وی با اشاره به نقش گردشگری در توسعه کشور، گفت: متاسفانه در کشور ما اقتصاد گردشگری در بین سایر اقتصادها گم شده است.
وی در رابطه با آمار گردشگران خروجی از کشور نیز اظهار کرد: بخش عمده ای از 9.5 میلیون گردشگر خروجی را گردشگران زیارتی و تجاری تشکیل میدهند و تنها 3 میلیون از این تعداد گردشگر تفریحی است.
محبخدایی بهرهبرداری از ظرفیت گردشگری زیارتی را در توسعه گردشگری کشور موثر دانست و افزود: استان سمنان نیز باید از این ظرفیت و زائران عبوری از این استان بهره برداری بیشتری کند.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری با اشاره به اینکه برگزاری رویدادهای گردشگری، جشنوارههای فصلی و ... زمینه ساز توسعه گردشگری استان سمنان است، ابراز امیدواری کرد: مردم با تلاش استان سمنان با برگزاری رویدادها و به خصوص جشنواره تابستانه زمینه توسعه گردشگری این استان را فراهم کنند.
رئیس جامعه تورگردانان ایران گفت: به زودی 382 آژانس عضو جامعه تورگردانان ایران به استان سمنان سفر میکنند.
به گزارش ایسنا، ابراهیم پورفرج در نشست هم اندیشی توسعه گردشگری استان سمنان که با حضور فعالان گردشگری کشور در برج میلاد تهران برگزار شد، افزود: پس از پایان ماه مبارک رمضان، آژانسهای عضور جامعه تورگردانان وارد استان سمنان شده و از نزدیک با ظرفیتهای گردشگری این استان آشنا میشوند.
وی با اشاره به قابلیتهای استان سمنان گفت: وسعت بالا، آثار تاریخی متنوع و برخورداری از پارکهای ملی از جمله جاذبههای این استان است و بر این اساس، استان سمنان باید به یکی از استانهای پربازدید کشور تبدیل شود.
وی با بیان اینکه سفر، در بین استانهای شناخته شده تقسیم میشود، گفت: استان سمنان باید به آژانسهای خارجی و داخلی معرفی شود.
پورفرج، یکی از مهمترین راههای تبدیل استان سمنان به مقصد سفر گردشگران را آشنایی آژانسها و تورگردانان با جاذبههای این استان اعلام کرد و افزود: برقراری ارتباط با آژانسهای گردشگری و حضور در نمایشگاههای بین المللی یکی از ابزارهای مهم توسعه گردشگری هستند.
رئیس جامعه تورگردانان ایران ابراز امیدواری کرد: استان سمنان تا پایان امسال در دو نمایشگاه بین المللی حضور داشته باشد.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان نیز در این نشست با اشاره به اینکه گردشگری از بزرگترین صنایع جهان است، گفت: توسعه گردشگری میتواند موجب جهش صنایع دستی کشور به ویژه توسط بانوان و جوانها شود.
"سهراب حکیم زاده" با بیان اینکه تنوع صنایعدستی ایران در جهان بینظیر است، افزود: میراث فرهنگی از مهمترین سرمایه های کشور است.
وی با اشاره به جاذبهها و قابلیتهای گردشگری استان سمنان نیز گفت: این استان از تنوع گسترده ای از جاذبهها بهره مند است و باید از این جاذبهها بهره برداری شود. برخورداری از بیش از 800 اثر تاریخی و طبیعی ثبت شده در فهرست میراث ملی، طبیعت کویری بکر و کوهستانی و ... از جمله قابلیتهای این استان است.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان خواستار بهرهگیری استان سمنان از طرح های پیشنهادی توسعه گردشگری استان در قالب طرح تکاپو شد.