کد خبر: 214808
A

تجمع گاندوسازان در کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان

حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان امکانات رسانه ای مجتمع شهرک غرب کانون را در اختیار گاندوسازان قرار داده است تا گاندوی ۳ را بسازند

تجمع گاندوسازان در کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ علامتی که با حمایت نیکزاد و در عین ناباوری به جهت نداشتن سابقه و توان مدیریتی در دولت رئیسی، مدیرعامل کانون شد عملکرد قابل قبولی نداشته اما در کمال تعجب هنوز بر مسند مدیرعاملی کانون تکیه زده است.

چندی پیش انجمن نویسندگان کودک و نوجوان در نامه ای انتقادی به رئیس جمهور پزشکیان نوشته بود: این سال ها با انتصاب مدیران ناآشنا با فرهنگ، هنر و ادبیات کودک و نوجوان، هدف، وظایف اصلی و جایگاه و پیشینه کانون پرورش فکری و غلبه گرایش های حزبی و سیاسی یا سلیقه های شخصی، نفس های این نهاد ارزشمند و پرتوان به شماره افتاده است. 

در این نامه تاکید شده است: حالت تعطیل یا نیمه تعطیلی بسیاری از کتابخانه های (مراکز) کانون و فعالیت های پژوهشی آن؛ انتقال، بازنشستگی زودهنگام و تعدیل بسیاری از کارشناسان و مربیان مجرب و کارآمد، ناکارآمدی انتشارات و نیمه جان شدن جشنواره ها، جذب افراد بدون سنخیت با کانون و کار با کودکان، تعطیلی بسیاری از برنامه های پرمخاطب، رواج فعالیت های غیرمرتبط با ماهیت این نهاد، عدم پویایی و قطع ارتباط با خالقان آثار ادبی و هنری، بی انگیزگی و دلمردگی مربیان و…، زنگ خطر اضمحلال و بی اثر شدن این نهاد بزرگ، پراهمیت و دیرین را به صدا درآورده است.

متاسفانه وزیر آموزش و پرورش با تعلل در انتخاب مدیرعامل جدید کانون در راه تداوم وضع موجود گام بر می دارد که تذکر جدی مقامات عالی رتبه دولت را می طلبد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر