کد خبر: 14543
A

دفترموسیقی وزارت ارشاد انتخاب کیهان کلهر در جایزه گرمی را تبریک گفت

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به استاد کیهان کلهر، برگزیده شدن آلبوم 'sing me home' همراه با نوازندگی کمانچه وی را به عنوان بهترین آلبوم در بخش موسیقی جهانی جایزه گرمی تبریک گفت.

دفترموسیقی وزارت ارشاد انتخاب کیهان کلهر در جایزه گرمی را تبریک گفت

 در پیام فرزاد طالبی خطاب به کیهان کلهر آمده است: برگزیده شدن آلبوم 'sing me home' به عنوان بهترین آلبوم در بخش موسیقی جهانی جایزه 'گرمی' که حاصل تلاش گروه موسیقی 'جاده ابریشم ' همراه با کمانچه نوازی همچون همیشه شگفت و تحسین برانگیز شماست، نشان از گوشه ای از ارزش ها و توانمندی های موسیقی ایرانی و فرهنگ جهانی توأمان آن دارد.
وی در این پیام ضمن تبریک این انتخاب شایسته، تداوم سلامتی و سربلندی این هنرمند کمانچه نواز کشور را در صحنه های پیش رو آرزو کرد.
به گزارش ایرنا، در پنجاه و نهمین دوره جوایز موسیقی گرمی، کیهان کلهر با گروه «جاده ابریشم» به رهبری یویوما با آلبوم sing me home برنده جایزه گرمی بخش بهترین «موسیقی جهانی» شد.
آلبوم «Sing Me Home» به سرپرستی یویوما و آهنگسازی و نوازندگی کیهان کلهر برنده جایزه ِگرَمیِ بهترین موسیقی جهانی در پنجاه و نهمین دوره این رویداد شد.
یویوما یکی از بزرگ‌ترین و معروف‌ترین ویولن‌سل نوازان معاصر به همراه گروه موسیقی جاده ابریشم که شماری از برجسته ترین نوازندگان جهان از جمله کیهان کلهر عضو آن هستند، به عنوان بهترین موسیقی جهانی در سال 2017 انتخاب شد و یکی از «جوایز گرمی / Grammy Awards» را از آن خود کرد.
جایزه گرمی که توسط «آکادمی ملی علوم و هنرهای ضبط / National Academy of Recording Arts and Sciences» اهدا می شود، دقیقاً معادل اسکار در حوزه موسیقی است و به برندگانش یک تندیس طلا به شکل گرامافون اهدا می شود.
پیش از این، در میان هنرمندان موسیقی ایران، تنها استاد محمدرضا شجریان برای آلبوم‌ «فریاد» و حسین علیزاده برای آلبوم های «بی تو به سر نمی شود» ، «فریاد» و «به تماشای آبهای سپید» ، کاندیدای دریافت جایزه گرمی شده بودند و نام هیچ موزیسین ایرانی در میان برندگان جوایز گرمی (حتی گروهی) نبود اما کیهان کلهر این طلسم را شکست.
گروه «جاده ابریشم»، نخستین‌بار در سال ۱۹۹۸ توسط یویوما به منظور تعامل و تبادل فرهنگی کشورهای در مسیر جاده ابریشم و کشورهای اروپایی پیشنهاد شد.
اصلی‌ترین و مهم‌ترین هدف این طرح تبادل فرهنگی میان کشورهای صاحب تمدن حاشیه جاده ابریشم و کشورهای اروپایی، از طریق برگزاری کنسرت، فستیوال، نمایشگاه، مستر کلاس، ضبط، انتشار و به وجود آوردن آثار جدید موسیقایی بود.
از کشور ایران علاوه بر کیهان کلهر (کمانچه)، سیامک آقایی (سنتور) و سیامک جهانگیری (نی) نیز به عنوان نوازنده با این گروه همکاری کرده‌اند.

 

منبع: ایرنا

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر