دبیر پیشین مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: چند سال قبل وقتی ریاست مجمع تقریب مذاهب اسلامی را برعهده داشتم، تصمیم گرفتیم کنفرانس بزرگی را حول محور گفتمان وحدت اسلامی در یکی از کشورهای عربی برگزار کنیم. یک کشور عربی مهم که اسم آن را نمیآورم، اما لبنان، سوریه و عراق نبود، از کشورهای جبهه مقاومت نبود، یک کشور عربی مهم.
به گزارش دیده بان ایران؛ آیتالله محسن اراکی، دبیر پیشین مجمع تقریب مذاهب اسلامی در گفت وگو با خبرگزاری دانشجو درباره آنچه کارشکنی وزارت خارجه در برگزاری یک کنفرانس یاد گرفته است، گفت:چند سال قبل وقتی ریاست مجمع تقریب مذاهب اسلامی را برعهده داشتم، تصمیم گرفتیم کنفرانس بزرگی را حول محور گفتمان وحدت اسلامی در یکی از کشورهای عربی برگزار کنیم. یک کشور عربی مهم که اسم آن را نمیآورم، اما لبنان، سوریه و عراق نبود، از کشورهای جبهه مقاومت نبود، یک کشور عربی مهم. تز ما این بود که کنفرانسهای وحدت اسلامی را فقط در ایران برگزار نکنیم، بلکه آن را در سایر کشورهای جهان اسلام هم برگزار کنیم که یک تحرکی هم در سایر کشورها ایجاد شود.
همه کارهای برگزاری این کنفرانس را خودمان میکردیم، هزینههای مالی، برنامهریزی، همه این امور را خودمان انجام میدادیم، اما این کنفرانس در یک کشور دیگر برگزار میشد و مشخص نبود پشت صحنه اجرایی این کنفرانس ما هستیم. خلاصه! نزدیک به یک سال برای برگزاری این کنفرانس تلاش کردیم. مدتی قبل از برگزاری این کنفرانس من دیداری با سفیر جمهوری اسلامی ایران در آن کشور عربی داشتم، با کمال تعجب دیدم تمایلی به برگزاری این کنفرانس ندارد. این مسائل گذشت تا اینکه من در یک کنفرانس پیرامون وحدت اسلامی در لبنان شرکت کردم و قرار بود فردای آن روز از بیروت به همان کشور عربی سفر کنم و در آن کنفرانس وحدت اسلامی شرکت کنم.
روز قبل از پرواز به من خبر دادند یک نامه مهم و فوری از سفارت ایران در آن کشور عربی رسیده که باید سریعا آن را مطالعه کنم. نامه را خواندم دیدم سفیر جمهوری اسلامی ایران خطاب به من نوشته در این کنفرانس شرکت نکنید، چرا که همه کسانی که برای شرکت در این کنفرانس دعوت شدهاند، تصمیم گرفتهاند در این کنفرانس حاضر نشوند. رؤسای دانشگاهها و اساتید و علمایی که دعوت شدهاند در این کنفرانس شرکت نخواهند کرد و به همین دلیل شما هم به این کشور عربی سفر نکنید و در این کنفرانس حاضر نشوید. من خیلی تعجب کردم، با خودم میپرسیدم چرا این شخصیتها تصمیم گرفتهاند در این کنفرانس شرکت نکنند.
به هر حال ما نزدیک به یک سال برای برگزاری این همایش و کنفرانس تلاش کرده بودیم، زحمت کشیده بودیم، هزینه کرده بودیم. در نهایت تصمیم گرفتم بلیتم را کنسل نکنم و به آن کشور عربی سفر کنم، گفتم حداقل میخواهم بیایم از نزدیک ببینم چه شده که این شخصیتها تصمیم گرفتهاند در این کنفرانس شرکت نکنند؟ به هر حال عازم آن کشور شدم. به محض ورود به فرودگاه آن کشور عربی، با استقبال گرم مسؤولان آن همایش مواجه شدم. از خود فرودگاه به استقبال من آمدند تا اینکه در محل کنفرانس حاضر شدم. در اوج ناباوری دیدم همه شخصیتهایی که سفیر گفته بود تصمیم گرفتهاند شرکت نکنند، شرکت کردهاند.
آن کنفرانس هم تبدیل به یک کنفرانس بزرگ و اثرگذار شد. این واقعا برای من سوال شد که این چه کاری بود که سفیر ما کرد؟ وقتی علت را جویا شدم به من گفت وحدت چیست؟ رها کنید این بحث وحدت را. ببینید! دشمن تا کجا نفوذ کرده است؟ تا آنجا نفوذ کرده که دستگاه دیپلماسی ما در برابر وحدت میایستد. من به سفیر گفتم شما سفیر جمهوری اسلامی ایران هستی؟ پس نظرات امام و رهبری درباره وحدت کجا میرود؟ آیا اگر دشمن میخواست جلوی برگزاری این کنفرانس را بگیرد بهتر از این کاری که سفیر ما انجام داد میتوانست انجام دهد؟
این آن خطر بزرگی است که مقام معظم رهبری بارها تاکید کردهاند و ما باید نسبت به آن هوشیار باشیم. نیروهای انقلابی باید یک سد محکم در برابر این نفوذ تشکیل دهند. باید نیروهای انقلابی و حزباللهی با تشکیل یک جبهه واحد علیه جریان نفوذ به میدان بیایند و آنها را منزوی کنند. این جریان نفوذ نباید احساس آزادی کند که میتواند در برابر همه آرمانها و اصول فکری انقلاب اسلامی که مبتنی بر منظومه فکری حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری است، ایستادگی کند. در این بین نقش رسانههای انقلابی نیز بسیار ویژه است و باید به اتحاد و شکلگیری این جریان فکری و فرهنگی انقلابی در تقابل با جریان نفوذ کمک کنند.
منبع: دیده بان ایران
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام
#دروغ شاخدار
کاملا مشخصه که یک داشتان ساختگی از خودش تعریف کرده، اگر واقعا این طور بود به جای این که در روزنامه تعریف کنی، به دستگاه های نظارتی گزارش می کردی