انتقاد سایت نزدیک به جبهه پایداری از داریوش و اِبی/ پیاده نظام آمریکا و اسرائیل از توافق ایران و چین نارحت شده اند
سایت رجانیوز نوشت: در همین شرایط توافق راهبردی ۲۵ ساله میان ایران و چین فرصت خوبی را برای اقتصاد ایران بوجود میآورد تا تحریمهای ظالمانه آمریکا را دور بزند؛ حال آمریکا و جریان ضدانقلاب به شدت از این توافق راهبردی خشمگین هستند. نامه اخیر پیاده نظام آمریکا و اسرائیل به دبیر کل سازمان ملل نیز در همین پازل قرار دارد. این نامه تبلیغاتی نهتنها خللی در توافق راهبردی ایران و چین ایجاد نخواهد کرد بلکه حقیقت این جریان وابسته را بیش از پیش آشکار میکند.
به گزارش دیده بان ایران؛ سایت رجانیوز نزدیک به جبهه پایداری در واکنش به نامه اخیر برخی ایرانیان مقیم خارج به سازمان ملل درباره توافق 25 ساله ایران و چین نوشت: دوم مهرماه(چهارشنبه) پیاده نظام آمریکا و اسرائیل در نامهای به گوترش، دبیر کل سازمان ملل، خواستار ورود این نهاد بینالمللی به توافق راهبردی ایران و چین شدند.
داریوش اقبالی(خواننده)، ابراهیم حامدی(معروف به ابی)، شاهین نجفی، علیرضا نوریزاد، محسن سازگارا، احمد باطبی، هاله اسفندیاری، لیلی بازرگان(مجری سابق شبکه ایراناینترنشنال)، فرامرز اصلانی و شهره آغداشلو(بازیگر سینما) از جمله افرادی هستند که این نامه را امضا کردند.
در بخشی از این نامه آمده است: «ایرانیان بهطور تاریخی ثابت کردهاند که با سمتگیری و تمایل بیش از حد به یکی از قدرتهای بزرگ مخالفند.» افراد امضا کننده این نامه در حالی از استقلال و عدم وابستگی دم میزنند که خودشان ناقض آشکار ادعاهایشان هستند؛ حمایت کشورهای استعمارگری همچون آمریکا و انگلیس و رژیم جنایتکار آلسعود از این افراد اظهر من الشمس است.
این افراد درحالی به دبیر کل سازمان ملل برای دخالت در امور داخلی ایران و جلوگیری از بسته شدن قرارداد راهبردی میان ایران و چین نامه زدند که در طول دو سال گذشته در مقابل بدعهدیهای کشورهای اروپایی نسبت به برجام و خروج آمریکا از این توافق غیر از سکوت هیچ واکنش دیگری نداشتهاند؛ حتی تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران به خصوص در حوزههای دارویی و غذایی که سختیهای بسیاری را برای مردم ایران به همراه داشته، باعث نشد که ادعاهای وطن دوستی خارجنشینان در عمل خود را نشان دهد.
حال سوالی که مطرح میشود این است که مگر توافق ایران و چین چه اهمیتی دارد که جریان ضد انقلاب تمام توان خود را برای سنگ اندازی در مسیر آن به کار گرفته است؟ بعد از خروج آمریکا از برجام، ترامپ راهبرد فشار حداکثری را در دستور کار سیاست خارجی آمریکا قرار داد تا از این طریق ایران را وادار کند پای میز مذاکره آمده و امتیازات بیشتری بدهد اما پس از گذشت بیش از دو سال رئیسجمهور آمریکا ناکام ماند. در همین شرایط توافق راهبردی ۲۵ ساله میان ایران و چین فرصت خوبی را برای اقتصاد ایران بوجود میآورد تا تحریمهای ظالمانه آمریکا را دور بزند؛ حال آمریکا و جریان ضدانقلاب به شدت از این توافق راهبردی خشمگین هستند. نامه اخیر پیاده نظام آمریکا و اسرائیل به دبیر کل سازمان ملل نیز در همین پازل قرار دارد. این نامه تبلیغاتی نهتنها خللی در توافق راهبردی ایران و چین ایجاد نخواهد کرد بلکه حقیقت این جریان وابسته را بیش از پیش آشکار میکند.