انتقاد مولانا عبدالحمید از حسن روحانی/ دولت رضایت اهلسنت را جلب نکرده است/ ما دنبال قدرت نیستیم!
امام جمعه اهلسنت زاهدان گفت: جناب آقای روحانی! ما تا بهحال نمیدانیم که منشأ مشکل خواهران و برادران دینی و وطنی اهلسنت شما در کجاست؟ آیا سیاستگذاری برای اهلسنت در جای خاصی تعریف میشود؟ و از کجا برای اهلسنت چنین سیاستهایی تعیین میشود که چه مسئولیتهایی به اهلسنت داده شود یا نشود؟ این یک معماست که مشکل اهلسنت در کجاست؟
به گزارش دیده بان ایران؛ مولانا عبدالحمید روز گذشته در نماز عید قربان با اشاره به دستور رهبری در پاسخ به نامۀ خود گفت: در نامهای که بنده به مقام معظم رهبری نوشتم تا کمکی به دولت بشود و با دستور رهبری معظم کار برای دولت آسان شود، معظم له نیز در پاسخ به آن نامه دستور دادند که بین اقوام و مذاهب تفاوت نباشد و همه بهصورت یکسان دیده شوند.
وی ادامه داد: نگاه ما آن بود که فرمان مقام معظم رهبری بهخصوص برای مسئولان فصلالخطاب است، اما متاسفانه ندانستیم چرا به این فرمان در مجموعۀ دولت و حتی کل حاکمیت عمل نشد و اثر آن در جایی دیده نشد؟ ما ندانستیم که نامۀ مقام معظم رهبری کجا رفت و چه کسانی آن را خواندند و چه کسانی نخواندند؟!
امام جمعه اهلسنت زاهدان گفت: جناب آقای روحانی! ما تا بهحال نمیدانیم که منشأ مشکل خواهران و برادران دینی و وطنی اهلسنت شما در کجاست؟ آیا سیاستگذاری برای اهلسنت در جای خاصی تعریف میشود؟ و از کجا برای اهلسنت چنین سیاستهایی تعیین میشود که چه مسئولیتهایی به اهلسنت داده شود یا نشود؟ این یک معماست که مشکل اهلسنت در کجاست؟
وی افزود: ما از دکتر روحانی تقاضا داریم که اگر اعتقاد دارند شایستگان اهلسنت باید در بدنه دولت و وزارتخانهها مشارکت داده شوند و مانع در جاهای دیگری بوده است، آن مانع را معرفی کنند تا ما با گفتمان با آنها صحبت کنیم و آنها را بر سر منبرهایمان خطاب کنیم. ما با کسی سر دعوا نداریم، اما حق داریم بپرسیم که چرا اهلسنت که از اصیلترین ایرانیان هستند و برای این انقلاب و مملکت کشته دادهاند و در تمام صحنهها حضور داشتهاند، حقوق شهروندی، قانونی، عرفی و برادریشان رعایت نمیشود و چرا اینقدر در حق اهلسنت اجحاف میشود که احساس انزوا و حقارت کنند؟!
مولوی عبدالحمید در ادامه خطاب به رییس جمهور روحانی گفت: اگر معرفی کنید که مانع کجاست ما از جنابعالی دیگر گلایه ای نداریم و اگر موانع را معرفی نکنید گلایۀ ما متوجه حضرتعالی و هیات دولت خواهد بود.
جامعۀ اهلسنت دنبال قدرت نیست، خواهان حرمت و کرامت است
مولوی عبدالحمید در ادامه گفت: در طول چهل سال و در دو دوره ریاستجمهوری جناب دکتر روحانی، دولت در خدماترسانی و عمران تفاوتی بین مناطق مختلف قائل نبوده است، چنانکه در سیستانوبلوچستان نیز کارهای بزرگی مانند لولهکشی گاز و راهآهن در جریان است و اگر کمبودی هم هست در همهجا است، اما خواستۀ اصلی جامعۀ اهلسنت حفظ حرمت و کرامت است.
وی افزود: جامعه اهلسنت دنبال قدرت نیست، بلکه خواهان عزت، حرمت، کرامت و خدمت برای کشور عزیزمان است. اینکه ما میگوییم ما را در اداره امور و سازندگی کشور مشارکت بدهید برای این است که عزت ما حفظ شود.
مولوی عبدالحمید تاکید کرد: ما به تمامیت ارضی کشورمان حساس هستیم و خواهان اخوت و برادری هستیم. راه ما راه قرآن است که راه اخوت و برادری است. ما اجازه نمیدهیم که تفرقه و خشونت و تندروی رواج پیدا کند. ما اهل گفتمان و استدلال و منطق هستیم و حق شهروندی میخواهیم و زیاهخواهی نداریم. امیدوریم که دولت محترم و ریاست محترم جمهوری که مردم ما با علاقه ایشان را انتخاب کردند، تغییراتی در سیاستها و نگرشها ایجاد کند.
امام جمعه اهلسنت زاهدان در پایان گفت: ما از بیرون مرزها مورد دشمنی و هجوم هستیم و تقاضا میکنیم که در داخل انسجام داشته باشیم. ریاست محترم جمهوری هر اندازه به اهلسنت توجه کند و اهلسنت را در کابینه و وزارتخانهها مشارکت بدهد به انسجام و شرف و عزت ایران کمک میکند.