بسیج روزنامه های اصولگرا علیه ظریف/ نمایندگان حق دارند عصبانی باشند
مجلس یازدهم حالا سر و شکل منظمتری یافته و نمایندگانش نیز رفتهرفته بیشتر با صحن علنی و سازوکار اقدامات نمایندگان و وظایفشان آشنا میشوند و همین مساله میتواند به معنای زنگ خطری برای دولت دوازدهم و البته شخص حسن روحانی به عنوان رییسجمهوری باشد.
به گزارش دیده بان ایران؛ مجلس یازدهم حالا سر و شکل منظمتری یافته و نمایندگانش نیز رفتهرفته بیشتر با صحن علنی و سازوکار اقدامات نمایندگان و وظایفشان آشنا میشوند و همین مساله میتواند به معنای زنگ خطری برای دولت دوازدهم و البته شخص حسن روحانی به عنوان رییسجمهوری باشد.
در چنین شرایطی که روحانی و دولتش نه حامیان پروپاقرص روزهای ابتدایی را دارد و نه محبوبیت آن روزها را، مجلس یازدهم با حمایت تمامقد رسانههای منتهیالیه راست سیاسی ایران و فعالانش در شبکههای اجتماعی، شمشیر از رو به اهالی «پاستور» کشیده؛ شمشیری که شاید بیش از هرکس محمدجواد ظریف در قامت وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی تیزی برنده آن را احساس کرد.
حضور روز گذشته وزیر امور خارجه در مجلس با حاشیههایی همراه بود و برخی از نمایندگان نسبت به مطالب مطرح شده از سوی وزیر امور خارجه اعتراض کردند.
در این میان محمد باقر قالیباف خطاب به نمایندگان گفت: اجازه دهند صحبتهای ظریف تمام شود سپس مطالب خود را اظهار کنند. این پایان کار نبود و نمایندگانی که از صحبتهای ظریف انتقاد داشتند، فریادهایی علیه وزیر امور خارجه زدند که در این میان عباراتی چون «دروغگو» شنیده میشد. محمد جواد ظریف خطاب به نمایندگان گفت گویا نمایندگان تمایل به شنیدن حرفهای بنده ندارند که یکی از نمایندگان گفت دوست نداریم دروغ بشنویم! این پایان کار نبود و برخی از نمایندگان فریاد مرگ بر دروغگو سر دادند که وزیر امور خارجه در واکنش به این افراد گفت خیلی مزاحم شما نمیشوم و از مهمان نوازی تان سپاسگزارم.
واکنش برخی روزنامه اصولگرا به حواشی حضور ظریف در مجلس را بخوانید:
روزنامه کیهان با مطرح کردن انتقاداتی از سخنرانی وزیر امور خارجه در مجلس نوشت: «اگر آقای ظریف اقدامات و عملکرد وزارتخانه تحت مسئولیت خود را قابل دفاع میدانند چرا از خودشان مایه نمیگذارند و با ارائه اسناد متقن و دلایل محکم از آن دفاع نمیکنند؟» نگارنده با اهانت برخی از نمایندگان به جناب ظریف و دروغگو نامیدن ایشان موافق نیست ولی تاکید حضرت آقا بر صادق و شجاع بودن ایشان نیز نمیتواند نشانه عملکرد قابلقبول وزارت خارجه باشد، چراکه یک انسان میتواند مؤمن و راستگو و حتی شجاع باشد ولی در مسئولیتی که بر عهده گرفته کارآمد نباشد و مثلاً به راحتی سرش را کلاه گذاشته و فریبش بدهند یعنی همان ترفندی که آمریکا در مقابل تیم مذاکرهکننده کشورمان به کار گرفت و برجام سراسر خسارت و فاجعه را به آنان تحمیل کرد.
روزنامه وطن امروز نیز در این رابطه نوشت: خشم نمایندگان ازخلافگوییهای ظریف قابل درک است اما مجلس باید با وزانت و متانت و به دور از جنجال بانیان وضعیت اقتصادی موجود را استنطاق کند. ظریف در حالی روز گذشته بار دیگر از برجام به عنوان یک سند افتخار یاد کرد که این بار اثبات ادعای خود را به آینده و تاریخ حواله داد!
روزنامه رسالت هم در واکنش به انتقادات مجلس از ظریف نوشت: وکلای ملت نشان دادند ۷ سال فرصت خوبی برای اقدام بود و اگر حرفی و اقدامی میبایست برای بهبود سیاست خارجی در دولت یازدهم انجام میشد باید در این مدت که بیش از دو برابر عمر صدرات امیرکبیر بوده انجام میشد اما چنین نشده است. از این جهت این پیام را با مخاطب قرار دادن ظریف به دولت مخابره کردند که زنگ انشا پایان یافته است و باید در محضر نمایندگان ملت پاسخگوی عملکرد خودشان باشند.
روزنامه جوان هم با اتفاقات روز گذشته مجلس اینگونه واکنش نشان داد: چرا برخی سیاستمداران ما از مبارزه با شیطان خسته شدهاند و این خستگی را به شکلهای گوناگون به جامعه اسلامی تلقین میکنند، فرصتهای پیشروی ملت ایران را به امید لبخند امریکا و اروپا نسوزانید.
روزنامه صبح نو هم در نقد عملکرد ظریف نوشت: آنجا که نمایندگان در واکنش به اظهارات وزیرامورخارجه او را دروغگو خطاب کرده و با هیاهو سعی کردند در ارائه گزارش از سوی ظریف اخلال ایجاد کنند. هرچند سوال از وزیر بخشی از وظیفه نمایندگان است اما این نوع از برخورد، نه تنها موجب برقراری ارتباط موثر و دیالوگ محور بین خانه ملت و دستگاه سیاست خارجی نمی شود بلکه پرسشگری و مطالبات به حق از وزارت امورخارجه و انتقاد از بخشی از رویکردهای این وزارتخانه را هم به حاشیه خواهد برد و فرصتی به حامیان دولت و اصلاحطلبان خواهد بود که از پاسخ گویی فرار و مظلومنمایی کنند.
منبع: برترین ها