محمد رضا خباز استاندار سابق سمنان: عارف راهی جز استعفا نداشت / مردم دیگر لیستی رای نمی دهند
محمدرضا خباز گفت: خود آقای عارف هم قبول داشت که دیگر باید استعفا بدهد تا اصلاحطلبان بتوانند با نیروهای جدید بار دیگر وارد عرصه سیاسی بشوند و در این موضوع دستشان باز باشد و رودربایستی در کار نباشد زیرا واقعا اصلاحطلبان برای ورود به انتخابات1400 نیاز به نیروهای جدید دارند.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ محمدرضا خباز، فعال سیاسی اصلاحطلب درباره استعفای محمدرضا عارف گفت: «آقای عارف چندسال بود که مسئولیت ریاست شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان را برعهده داشت و در این مدت توانتس عملکرد قابل قبولی داشته باشد اما اکنون احساس شد که جریان اصلاحات نیاز به پوستاندازی دارد و باتوجه به نتیجه انتخابات اسفند98 باید بازنگری در شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان انجام شود.
خباز گفت: خود آقای عارف هم قبول داشت که دیگر باید استعفا بدهد تا اصلاحطلبان بتوانند با نیروهای جدید بار دیگر وارد عرصه سیاسی بشوند و در این موضوع دستشان باز باشد و رودربایستی در کار نباشد زیرا واقعا اصلاحطلبان برای ورود به انتخابات1400 نیاز به نیروهای جدید دارند؛ بنابراین به نظر میرسد که استعفای آقای عارف ضرورت داشت؛ علاوه بر این ایجاد تغییرات باعث میشود که مجموعه اصلاحطلبان تحلیل واقعبینانهتری نسبت به اوضاع داخلی و خارجی کشور داشته باشند که با جمع همه اینها بتوانند یک مانیسفت جامع ارائه کنند که در آن راهبردهای اصلاحطلبان مشخص باشد».
او ادامه داد: «مردم دیگر به صورت لیستی رأی نمیدهند و باید در مواجهه با آنها اقناع ایجاد شود؛ یعنی باید مردم را قانع کنیم که اگر به فلان نامزد رأی بدهید با این سازوکارها و این روشها میتواند به شعارهایش و مطالبات عمومی جامه عمل بپوشاند».
او در پاسخ به این پرسش که آیا شورای عالی سیاستگذاری باقی میماند یا باید شاهد یک مجموعه دیگر مشابه آن باشیم، اظهار کرد: «بههرحال باید پوستاندازی شود و ممکن است در این فرایند نیروهای قدیم با نیروهای جدید باهم مخلوط شوند یا صرفا نیروهای جدید وارد میدان شوند اما هرچه باشد باید بر اساس یک سازوکار دموکراتیک جلو برود. هدف این است که مجموعه اصلاحطلبان با مشارکت حدود 18حزب اصلاحطلب فعالیتی جمعی داشته باشند و در استانها هم این فعالیت به طور جدی پیگیری شود. حال باید دید که چنین سازوکاری در چه قالبی ایجاد میشود».
او در پایان در خصوص میزان احتمال ورود عارف به انتخابات ریاستجمهوری سال1400 هم گفت: «در وهله نخست باید دید که آقای عارف تمایل به حضور دارد یا نه و اگر این گزاره روشن شود در آن صورت میتوان درباره اینکه اصلاحطلبان او را به عنوان نامزد نهایی خود معرفی میکنند یا نه صحبت کرد».
منبع: نامه نیوز