دفاع غفوریفرد از کاندیداتوری میرسلیم در انتخابات رئیس مجلس: برخلاف برخی هیچ نقطه تاریکی در زندگی میرسلیم نیست/رئیس نشدن او نقطه ضعف موتلفه نیست
غفوری فرد در واکنش به اینکه برخی انتخاب نشدن میرسلیم به عنوان رییس قوه مقننه را نشانه ضعف قدرت حزب موتلفه ارزیابی میکنند، یادآور شد: رئیس نشدن میرسلیم را نقطه ضعف حزب موتلفه نمیدانیم.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ «حسن غفوریفرد»، فعال سیاسی اصولگرا، در ارزیابی حضور این حزب در انتخاباتی که از ابتدای انقلاب تاکنون برگزار شده است، گفت: یک حزب سیاسی علاقهمند به کشور هدف اصلی آن، این است که نمایندگانش بتوانند در کشور پست و مقامهایی بدست بیاورند، به این صورت که کشور دارای ساختار دموکراتیک باشد و افرادی که منتخب میشوند چه در مجلس، چه در ریاست جمهوری و چه در جاهای دیگر منتخب و نماینده مردم باشند.
این چهره اصولگرا ادامه داد: موتلفه از همان اول اعلام کرده اگر یک مجلس قوی با درصد مشارکت بالا تشکیل شود ولو یک نفر از ما هم رأی نیاورد، ما خودمان را موفق میدانیم. حزب موتلفه اسلامی به عنوان یک حزب علاقهمند به نظام و تنها حزبی که قبل از امام وجود داشته و بیش از ۵۰ سال سابقه دارد، موفقیت خود را در این میداند که یک انتخابات پرشور در فضای سالم، آزاد و دموکراسی برگزار شود. آن وقت هرکسی که رأی میآورد و مورد قبول مردم باشد، حزب خود را پیروز میداند و این سیاست کلی حزب موتلفه اسلامی است.
او ورود میرسلیم به مجلس یازدهم را یکی از موفقیتهای حزب موتلفه قلمداد و اظهار کرد: در انتخابات اخیر مجلس نمایندگان با قرار گرفتن در لیست شورای هماهنگی، تابع تصمیمات آنها بودند. از حزب موتلفه هم میرسلیم به عنوان کاندیدا در این لیست قرار گرفت که در نهایت رأی بالایی آورد و موفق شد. در مجموع عملکرد شورا را موفق میدانم اما در همین انتخابات به دلیل رفتارهای برخی از دوستان اصلاحطلب سطح مشارکت پایین بود و از این منظر این انتخابات را خیلی موفق ارزیابی نمیکنم.
غفوریفرد در واکنش به تلاش برخی در راستای تخریب میرسلیم خاطرنشان کرد: شخصا از سال ۱۳۵۵ یعنی ۲ سال قبل از انقلاب در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با میرسلیم بودم و فعالیت سیاسی میکردیم، در دوران قبل از انقلاب جامعه اسلامی دانشگاهی را برگزار کردیم و در تاریخ انقلاب فعال بودیم. حتی زمانی که بختیار فرودگاه را بست از تحصن روحانیت در مسجد دانشگاه حمایت کردیم. همیشه با او بودم و حدود ۴۳ سال است که از نزدیک چه در سطح دانشگاه، چه در حزب موتلفه اسلامی و جاهای دیگر با او همکاری دارم. وقتی از تربیت بدنی رفتم، پیشنهاد کردم به جای من میرسلیم را بگذارند اما او را برای وزارت ارشاد پیشنهاد کردند. هیچ نقطه تاریکی در زندگی میرسلیم نیست و کاملا از وی حمایت میکنم.
این فعال سیاسی در واکنش به اینکه برخی انتخاب نشدن میرسلیم به عنوان رئیس قوه مقننه را نشانه ضعف قدرت حزب موتلفه ارزیابی میکنند، یادآور شد: روال انتخابات همیشه به این صورت بوده که گروهها نمایندههای خود را معرفی میکنند، این کار هم برد و هم باخت دارد، در این انتخابات نمایندههای مجلس به قالیباف رأی دادند، حزب هم همیشه به اکثریت و منتخب مردم احترام گذاشته است. در واقع این روش ما از اول انقلاب تا امروز و همیشه به این صورت بوده است، حتی آن زمانی که دولتها از ما نبودند و حتی زمان بنیصدر، که حزب جمهوری اسلامی بود و موتلفه علنی نبود سیاست ما چه به عنوان حزب جمهوری اسلامی و چه در موتلفه، همیشه بر مبنای حمایت از منتخب و رأی مردم قرار داشته است.