علی شکوری راد: به رییس جمهور گفتم که ما اعتماد و رضایتمندی مردم را از دست دادهایم
علی شکوری راد، فعال سیاسی اصلاح طلب نیز در باره جلسه روحانی با فعالان سیاسی گفت: در این جلسه ۱۵ تن از فعالان سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا حضور داشتند که اگر بخواهیم اعضای دفتر ریاست جمهوری را هم درنظر بگیریم، تعداد حاضرین تقریبا به ۲۰ نفر می رسید. بحث های حاضرین بیشتر بُعد اقتصادی داشت و تنها اظهارات تعداد کمی جنبه سیاسی پیدا کرد. در این جلسه علاوه بر آقای روحانی، آقایان واعظی، رحمانی فضلی و آشنا حضور داشتند و مدیریت جلسه نیز بر عهده آقای وردی نژاد بود.
به گزارش دیده بان ایران؛ علی شکوری راد درباره مهم ترین نکاتی را که حاضرین در این جلسه مطرح کردند، اظهار کرد: آقای مصباحی مقدم از آنجا که خود عضو شورای فقاهتی بانک مرکزی است، ۱۰ محور تصمیماتی را که در آنجا گرفته شده برای رئیس جمهور بازگو کرد که از ذکر جزئیات آن خودداری می کنم. آقای بهزاد نبوی نیز گفت که بزرگترین دستاورد دولت «برجام» بوده که با آمدن ترامپ و برخی اقدامات مخالفان دولت در داخل تلاش شد آن را ناکام بگذارند. توصیه ایشان به آقای روحانی این بود که به هیچ وجه از برجام خارج نشوید و تأکید کرد ادامه برجام در همین وضع فعلی نیز برای کشور مفید است. تاکید آقای نبوی این بود که ما باید ابتدا سیاست خارجی خود را سامان دهیم و بعد مسائل داخلی را به سامان برسانیم.
این فعال سیاسی افزود: آقای جلایی پور به طبقه متوسط اشاره کرد که می توان بیشترین نارضایتی را در آن مشاهده کرد. او همچنین گفت پتانسیل کارشناسی دولت ضربه خورده است. قبل از دولت فعلی این کارشناسی ضربه خورده بود و الان همچنان آسیب دیده است. او با اشاره به حوادث آبان ماه از رئیس جمهور پرسید؛ چرا آمار درست کشته شدگان را ارائه نمی کنید تا فرصت ایجاد نشود برای کسانی که ادعا کنند ۱۵۰۰ نفر بوده است. بعد نیز گفت شما دولت برجام بودید، نگذارید با این قضایای بورس به «دولت بورس» تبدیل شوید. چون سرنوشت بورس هنوز مشخص نیست.
شکوری راد همچنین درباره بیان نکات و اظهارات خود به رئیس جمهور گفت: من پس از آقای مظفر صحبت و ابتدا از دولت تشکر کردم. چرا که دولت در این شرایط کار سخت و سنگینی را به دلیل فشارهای داخلی، تحریمها و شیوع کرونا برعهده دارد و اشاره کردم که حتما مجلس یازدهم نیز بر سختی کار دولت خواهد افزود. به رئیس جمهور گفتم شما به عنوان دولت باید در پایان دوره خود بگویید که چه تحویل گرفته اید و چه تحویل میدهید. همچنین اشاره کردم ضرورت توسعه در کشورها را ابتدا سرمایه اقتصادی ذکر می کردند بعد گفتند سرمایه انسانی اما حالا به سرمایه های اجتماعی و نمادین بها میدهند و آنها را مهم و ضروری میدانند.
دبیرکل حزب اتحاد ملت گفت: اشاره کردم که ما بخش بزرگی از سرمایه اجتماعی خود را که همانا اعتماد و رضایتمندی مردم است از دست دادهایم و سرمایههای نمادین خود را که مقوم جامعه هست، از کار انداختهایم. در خصوص سرمایه نمادین از محصورین یاد کردم و گفتم با این که امروز در حصر هستند و ظاهرا کسی به آنها کاری ندارد ولی این مساله به مثابه یک زخم در پیکر مردم باقیمانده است و آزار دهنده است. تاکید کردم اینکه این افراد در حصر باشند و شخصی مانند آقای خاتمی به حاشیه رانده شود و حتی به چهره های هنری و ورزشی محبوب مردم مانند آقایان شجریان و فردوسی پور بی اعتنایی شود، برای جامعه دردناک است و مردم نسبت به این مسائل حساس هستند.
منبع: جماران