کنایه های میر سلیم به قالیباف ادامه دارد؛ برای برخی حزب یعنی خودشان به علاوۀ عده ای پادو! مانند ناپلئون
میر سلیم: در کشور ما افرادی ذاتا با تشکیلات مخالفند زیرا در تشکیلات باید خود را منطبق با آراءِ جمع کنند و آنها چون خود را در مقام ریاست و فرماندهی می بینند. این ویژگی را برنمی تابند و سریعا متمایل به خودکامگی می شوند و برای کشور فاجعه می آفرینند، برای آنها حزب یعنی خودشان به علاوۀ عده ای پادو! مانند ناپلئون که می گفت: قانون منم! عقب ماندگی ما و تأسف مردم و بی اعتمادی آنها به همین خودکامگی ها و کیش شخصیت رؤسا برمی گردد.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ کاهش اعتماد عمومی به ساختار سیاسی کشور امریست که صاحبنظران و فعالان سیاسی برآن اذعان دارند اما نقش احزاب و جریانات سیاسی و تنش ها و تنازع های سیاسی بین جریانات حزبی چقدر در کاهش و خستگی سیاسی مردم تاثیرگذار بوده است؟
مصطفی میرسلیم درباره پاسخ به این سوال که «نقش احزاب و جریانات سیاسی در کاهش اعتماد عمومی چقدر بودهاست؟» به خبرآنلاین گفت: درکشور ما حکومت حزبی وجود ندارد یعنی مردم در انتخابات به افراد رأی می دهند و نه احزاب؛ علت آن هم بها ندادن به احزاب در قانون انتخابات وجایگاه مردمی نسبتا ضعیف احزاب در بین مردم است. به مناسبت انتخابات گروه های سیاسی تقریبا همفکر دورهم جمع میشوند تا بنابه اقتضای قانون انتخابات بتوانندکرسی هایی از مجلس را به دست آورند؛ بدین ترتیب ما شاهد شکلگیری جبهۀ به اصطلاح اصولگرا وجبهۀ به اصطلاح اصلاح طلب هستیم. این جبهه ها کارکرد حزبی ندارند و لذا بعد از انتخابات اغلب تعطیل یا متلاشی می شوند . بنابراین حکومت ما حزبی نیست و امروزه نمی توان حزب خاصی را مسئول شرایطی که پیشآمده است کرد.
وی با تاکید براینکه در مردم سالاری، حزب جایگاه بسیار مهمی دارد زیرا سرنوشت کشور به دست مردم است و مردم به کمک نمایندگانشان این وظیفۀ اساسی را انجام می دهند، گفت: در کشور ما افرادی ذاتا با تشکیلات مخالفند زیرا در تشکیلات باید خود را منطبق با آراءِ جمع کنند و آنها چون خود را در مقام ریاست و فرماندهی می بینند. این ویژگی را برنمی تابند و سریعا متمایل به خودکامگی می شوند و برای کشور فاجعه می آفرینند، برای آنها حزب یعنی خودشان به علاوۀ عده ای پادو! مانند ناپلئون که می گفت: قانون منم! عقب ماندگی ما و تأسف مردم و بی اعتمادی آنها به همین خودکامگی ها و کیش شخصیت رؤسا برمی گردد.