کد خبر: 78904
A

نماینده مجلس: روزنامه کیهان در قامت یک حزب سیاسی عمل می‌کند در حالی‌ که از بیت‌المال بودجه می‌گیرد و این حرام است/ بودجه صداوسیما از بیت‌المال است و نباید نظری در انتخابات داشته باشد

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر از صفحه اول تا آخر روزنامه کیهان را ببینید از یک جناح تعریف می‌کند و از یک جناح بد می‌گوید و او را تخریب می‌کند. این روزنامه در قامت یک حزب سیاسی، یک باند، یک محفل سیاسی و جناحی عمل می‌کند در حالی‌ که بودجه آن از بیت‌المال است و این اقدام حرام شرعی است.

نماینده مجلس: روزنامه کیهان در قامت یک حزب سیاسی عمل می‌کند در حالی‌ که از بیت‌المال بودجه می‌گیرد و این حرام است/ بودجه صداوسیما از بیت‌المال است و نباید نظری در انتخابات داشته باشد

به گزارش دیده بان ایران؛ احمد مازنی، نماینده تهران و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار اعتمادآنلاین، با اشاره با تاکید بر لزوم شفافیت هزینه کردهای کاندیداهای انتخابات مجلس گفت: نیازمند قانونی هستیم که نظام انتخابات و جنبه‌های مختلف انتخابات را اصلاح کند. در حال حاضر مانند یک پازل اجزای جداگانه‌ای اقداماتی می‌شود اما منجر به تکمیل فرایند انتخابات نخواهد شد. باید کار جامعی برای انتخابات صورت پذیرد. پیشتر به آقای لاریجانی پیشنهاد کردم که لایحه جامع انتخابات در دستور قرار بگیرد. اما این عزم وجود نداشت.

 

مهم‌ترین مساله کشور فساد سیاسی است

 

این نماینده مجلس، با اعلام اینکه مهم‌ترین مساله کشور فساد سیاسی است، توضیح داد: تصویب قانونی برای شفافیت هزینه‌های انتخاباتی، پرداختن به معلول است. من مهم‌ترین مساله کشور را فساد سیاسی می‌دانم و فساد سیاسی هم در فقدان حلقه مفقود احزاب شکل می‌گیرد. حزب مهم‌ترین حلقه دموکراسی است، اما در کشور ما وجود ندارد. زمانی که حزب در کشور وجود داشته باشد به معنای آن است که بخواهید خانه‌ای بخرید، بنگاه نباشد. در این شرایط دائم بر سر خریدار و فروشنده کلاه می‌رود.

 

مازنی با اشاره به نقش احزاب در کشور گفت: حزب نقش کادرسازی، نظارت و نقش مشورت دادن به مردم را ایفا می‌کند، اما ما در کشور حزب نداریم. مردم هر دوره به یک عده رأی می‌دهند و وقتی این افراد راه مجلس را یاد نگرفته‌اند یک عده جدید می‌آیند، حالا تا این افراد پله‌ها و لابی‌های مجلس را یاد بگیرند عوض می‌شوند و کار کشور پیش نمی‌رود. نمی‌دانم چرا اراده لازم برای استقرار نظام انتخابات حزبی در کشور وجود ندارد و در حال حاضر احزاب قوی فعال نیستند.

 

او با اشاره به مداخله برخی نهادها که از بیت‌المال بودجه دریافت می‌کنند گفت: موضوع دیگری که مهم‌تر از شفافیت هزینه‌های انتخاباتی می‌دانم مداخلات برخی از نهادهایی است که بودجه‌شان از بیت‌المال تامین می‌شود؛ به‌ عنوان‌ مثال روزنامه کیهان متعلق به بیت‌المال است. اگر از صفحه اول تا آخر این روزنامه را ببینید از یک جناح تعریف می‌کند و از یک جناح بد می‌گوید و او را تخریب می‌کند. روزنامه کیهان در قامت یک حزب سیاسی، یک باند، یک محفل سیاسی و جناحی عمل می‌کند در حالی‌ که بودجه آن از بیت‌المال است و این اقدام حرام شرعی است.

 

 

این نماینده مجلس با انتقاد از صداوسیما تاکید کرد: صداوسیما برنامه‌ای تولید می‌کند که در این برنامه 2 جوان از دانشگاه می‌آورد و با یک مجری، سه‌نفری، راجع به علل موفقیت آقای روحانی در انتخابات 92 و اینکه چه کنیم دیگر اینها موفق نشوند بحث می‌کنند. بنده در خصوص این برنامه به آقای علی عسگری پیامک دادم که اگر قرار بود یک حزب سیاسی در یک جلسه خلوت درون‌گروهی راجع به این مسائل بحث کند این‌قدر شفاف و علنی حرف نمی‌زد. شبکه‌های مختلف صداوسیما مرتب در انتخابات مداخله می‌کنند و این مداخله فساد است. این مداخله‌ها سفره سیاست را در کشور نجس می‌کند.

 

بودجه صداوسیما از بیت‌المال است و نباید نظری در انتخابات داشته باشد

 

او تاکید کرد: شورای نگهبان و وزارت کشور در ارتباط با انتخابات نباید نظری داشته باشد. به همین دلیل در اکثر کشورهای دنیا کمیسیون انتخابات، کمیسیونی مستقل از حکومت است. صداوسیما چون بودجه‌اش از بیت‌المال تامین می‌شود نباید نظری در انتخابات داشته باشد. صداوسیما باید به احزاب شبکه بدهد و هر حزب از خود تعریف کند و علیه شبکه مقابل حرف بزند. اما اینکه رسانه ملی با 50 هزار نیرو و صدها میلیون ارز و هزاران میلیارد تومان پولی که از مجلس می‌گیرد در انتخابات مداخله کند فساد است. تاکید تنها بر هزینه‌های انتخاباتی آدرس غلط دادن و رد گم کردن است، ضمن اینکه در حد خودش کم‌فایده هم نیست./ اعتماد آنلاین

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر