کد خبر: 78172
A
علی ربیعی:

نظام امروز بدون اتکا به مردم نمی‌تواند به مسیر خود ادامه دهد/ دولت فشاری به صدا و سیما برای عدم پخش زنده ثریا و جهان‌آرا وارد نکرده‌ است

سخنگوی دولت گفت: ما فشاری به صدا و سیما برای عدم پخش زنده برنامه‌های ثریا و جهان‌آرا وارد نکرده‌ایم و نماینده ما در هیأت بر نظارت بر صدا و سیما گفت اصلا موضوع این برنامه‌ها در جلسه مطرح نشده بود.

نظام امروز بدون اتکا به مردم نمی‌تواند به مسیر خود ادامه دهد/ دولت فشاری به صدا و سیما برای عدم پخش زنده ثریا و جهان‌آرا وارد نکرده‌ است

به گزارش دیده بان ایران؛ علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری امروز ۱۴ بهمن‌ماه ۹۸ خود ضمن تبریک دهه فجر و گفت: این هفته مصادف با چهل‌ و یکمین جشن پیروزی انقلاب اسلامی، چهلمین سالگرد برگزاری تبلور مردم‌سالاری دینی و انتخابات در جمهوری اسلامی و بهار انتخابات است.

وی ادامه داد: استقرار جمهوری اسلامی ایران با حکم شخص یا گروهی خاص صورت نپذیرفت، بلکه خواسته عمومی بود که در این خواست استقلال آزادی و جمهوریت متبلور شد و همه اینها را با اسلام در هم آمیخت.

ربیعی با تاکید بر اینکه به شخصه معتقدم در تبیین چرایی و علت انقلاب کوتاهی کردیم، گفت: همین باعث فرصتی برای سوءاستفاده‌کنندگان شده که از انقلاب پروژه‌سازی کنند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه رژیم سلطنت راهی جز سقوط در آن دوره نداشت، یادآور شد: ملت ما برای تعیین سرنوشت خود انقلاب کردند انتقادهایی می‌شنویم و می‌گوییم دورانی را سپری کردیم که یک کتاب را باید جلدهای مختلف می‌زدیم تا مطالعه کنیم دورانی که فکر می‌کردیم دیوارها موش دارند و و موش‌ها گوش. به رغم کوتاهی در تبیین علت انقلاب اما فراموش نکردیم در آن دوره که سرنوشت انتخابات‌های ما در سفارتخانه‌ها و دربارها تعیین می‌شد، انقلاب و خمینی کبیر به ما یاد داد که مردم در راس هستند، و تاکید داشت که اگر مردم نباشند نمی‌شود حکومت‌داری کرد، انقلاب با مردم به پیروزی رسید و با همین مردم هم تدوام و ثبات داشته باشد. این نگاه و درک امام مبتنی شیوه حکومت‌داری بر پایه مردم سالاری، عدالت و آزادی بود. اما نفر اول مملکت در آن دوران می گفت اگر کسی نمی‌خواهد از کشور بیرون برود.

ربیعی گفت: همه باید در پای صندوق‌های رای حضور داشته باشیم؛ مطالبی که این روزها رییس‌جمهور و من به عنوان دولت گفته‌ایم در همین راستا بوده است.

وی افزود: انقلاب اسلامی با حضور مردم به پیروزی رسید و همین حضور می‌تواند تداوم داشته باشد و انتخابات به عنوان یکی از ارکان نظام، بستر حضور مردم است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه شاید در هیچ دوره‌ای فشار بین‌المللی بر ایران به این حد نبوده است، اظهار کرد: نظام امروز هم بدون اتکا به مردم نمی‌تواند به مسیر خود ادامه دهد.

ربیعی با اشاره به همزمانی دهه فجر و انتخابات مجلس یازدهم گفت: یادمان باشد که انقلاب یک انتخاب و همچنین یک انقلاب انتخاباتی بود، انتخابات به عنوان یکی از ارکان جمهوری اسلامی بستری برای تصمیم ‌یری مردم در اداره کشور است انتخابات در تمام دوره‌ها از اهمیت ویژه برخوردار بود اما تردید نکنید شرایط امروز بیش از هر زمان دیگری حساسیت و ضرورت های خاص دارد.

وی اضافه کرد: در هیچ دوره‌ای فشارهای بین‌المللی برای در تنگنا گذاشتن مردم به اندازه این روزها نبوده است، تحریم‌های آمریکا و تروریسم اقتصادی علیه ایران مستقیم زندگی روز مره مردم را هدف قرار داده است.

ربیعی خاطرنشان کرد: معتقدیم امروز نشان مقاومت در برابر اقدام برای فروپاشی ایران و نیز نشان تداوم صندوق، تعیین کننده همه امور در آینده ایران خواهد بود حضور همه ما در پای صندوق‌های رای است.

وی با بیان اینکه دولت به عنوان مجری انتخابات همه تلاش خود را برای فراهم آوردن چنین بستری بکار خواهد بست، تاکید کرد: بستری که انتخابات با سلامت و امنیت کامل صورت پذیرد، اگرچه برخی جریان‌های سیاسی و اجتماعی سابقه‌دار، انتقادها، نگرانی‌هایی برای امکان حضور همه تنوع‌های سیاسی را در این انتخابات ابراز کرده‌اند.

ربیعی افزود: با احترام به این دغدغه‌ها و نگرانی‌ها، ما معتقدیم که حضور معنادار برای پاسخ به این تهدیدات و حفظ ارزش‌های صندوق‌ها در شرایط فعلی الزامی است. همه باید در پای صندوق‌های رای حضورر داشته باشیم. چه منتقدین و چه آنهایی که نگران هستند.

سخنگوی دولت گفت: دولت چه شخص رییس جمهوری و چه سایر اعضا و من هم به عنوان سخنگو، مطالبی را که در این روزها مطرح کردیم، همه در همین جهت بوده است. همه در راستای تقویت، دلسوزی برای ایران عزیز و انقلاب عظیم بوده است. چرا که باور ما بر این است که هر چه انتخابات پرشورتر، باشکوه‌تر و با تنوع بیشتری برگزار شود این مهم بهتر به‌دست می‌آید.

ربیعی تصریح کرد: بر این اعتقادیم که هر چه چقدر صدای مردم در داخل کشور بلندتر باشد و بیشتر شنیده شود صدای بیگانه و صدایی که خیر ملت ایران را هرگز نمی‌خواهد از بیرون و رسانه‌های وابسته به آنها کمتر و یا اساسا شنیده نخواهد شد.

وی اضافه کرد: ما بهترین مسیر برای شنیده شدن صدای مردم را صندوق انتخابات می‌دانیم. دولت معتقد به حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رای است.

سخنگوی دولت بیان کرد: از همگان دعوت می‌کنیم حتی آنان که از وضعیتی نارضایتی دارند با اعتقاد به تلاش برای منافع ملی و اعتلای کشور به مشارکت و حضور معنادار در این برهه در انتخابات بپردازند.

سخنگوی دولت در ادامه درباره شبیه سازی‌های صورت گرفته از مقاله وی در بخش خبری ۲۰:۳۰ و مقایسه آن با اظهارات آمریکایی‌ها گفت: اگر برنامه‌های نقد صورت می‌گیرد همگان باید فرصت داشته باشند که به این نقدها پاسخ بدهند. پریشب دیدم که ۲۰:۳۰ بخشی از مقاله من را مقایسه می‌کند و می‌گوید آمریکایی‌ها شبیه من هستند و یا من شبیه آنها هستم؛ ای کاش خنده‌های نتانیاهو و شادمانی‌هایی که برای خروج از برجام بود را نیز پخش می‌کردند.

وی با بیان اینکه نظرم شبیه‌سازی در این مورد کار درستی نیست، تاکید کرد: قطعا خود را کنار سازمان صدا و سیما می‌دانیم و آنچه را هم گاهی نقد می‌کنیم برای این است که معتقدیم سازمان صدا و سیما باید رسانه ملی و صدای مردم ما باشد و همگان احساس کنند که می‌توانند به اعتبار اطلاعاتی آن تکیه کنند. اگر هم مطلبی می‌گویم از سر دلسوزی است و به جز این نیست.

ربیعی در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد معرفی وزیر جهاد کشاورزی گفت: ایشان قبل از مهلت قانونی معرفی خواهد شد. ما زمان قانونی داریم و اگر بتوانیم در این موقع به جمع‌بندی می‌رسیم؛ تاکنون درباره شش نفر بررسی انجام شده و بزودی اعلام خواهد شد.

 وی یادآورشد: جهاد کشاورزی وزارتخانه بسیار مهمی برای ما است در این دوره به خصوص با توجه به بحثی که در اقلام مواد غذایی کشور داریم. یکی از شاخص‌های مهم ما بهداشت مسائل قضایی و دائمی است و از این جهت بسیار مهم است قطعاً دولت سعی خواهد کرد فردی کارکشته، پیگیر و متخصص برای آن را معرفی کند.

وی در پاسخ به این سوال که‌ آیا با مجلس هم مشورت کرده‌اید، گفت: اطلاعی ندارم اما اگر فردی نهایی شود حتماً مشورت می‌شود. لازم نیست درباره افرادی که بحث می‌شوند از حالا مشورت شود. هر فردی مشخص شود حتماً آقای امیری این امر را برعهده خواهند داشت.

رییعی در پاسخ به سوالی درباره بخشنامه رییس قوه قضاییه که فعالیت شاغلان بخش صوت و تصویر را به اخذ مجوز در صدا وسیما کرده است و اینکه فعالان بخش خصوصی معتقدند این بخشنامه سازمان رقیب و اصلی را به عنوان ناظر و مجوزدهنده  قرار می‌دهد، گفت: پاسخ من همان پاسخ رییس‌جمهوری است و تعیین مصادیق به شورای‌عالی فضای مجازی واگذار شده است.

وی ادامه داد: در این باره با ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی هم صحبت شد که وی هم با کنش بسیار خوب اجتماعی، تمام ذی نفعان را دعوت می‌کند تا نحوه تعیین مصادیق و اجرا تشریح شود.

سخنگوی دولت افزود: در مواردی به شکل واضح مسئولیت با سازمان صدا وسیماست و مواردی را شورای عالی فضای مجازی تعیین می‌کند.

وی درباره ابراز نظر برخی افراد درباره جایگزینی اینترنت با ایران‌نت یادآور شد: افراد در بیان دیدگاه‌های خود آزاد هستند اما این نظر شخصی بوده است و این به معنای موضع دولت و شورای عالی فضای مجازی نیست.

ربیعی خاطرنشان کرد: برای آنکه آمریکا به سایت‌های داخلی دست‌اندازی نکند از سوی مرکز ملی و شورای‌عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات تمهیداتی اندیشیده‌ شده است و مرتب به روز می‌شود و نیاز به تعریف جدیدی ندارد. تمرکز ما هم بر اجرای اقدامات باقی مانده از شبکه ملی ارتباطات است و این موضوع هم ارتباطی با جایگزینی اینترنت ندارد.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر