کد خبر: 75858
A

غرضی : مجلس بعد حتماً ضعیف تر از مجلس فعلی و دولت بعد هم ضعیف تر از دولت فعلی خواهد بود/ دولت روحانی در جریان افزایش قیمت بنزین ؛ تسلیم فشار بدنه شد

غرضی: مجلس بعد ضعیف تر از مجلس فعلی و دولت بعد هم ضعیف تر از دولت فعلی خواهد بود چون دولت ها و مجلس ها به جز آنکه نارضایتی را بین مردم اشاعه می دهند کاری نمی کنند یک فعال سیاسی گفت که ستاد دولت آقای روحانی توانمند به شناسایی بدنه خودش نیست بنابراین تسلیم فشار بدنه شد چون فکر می کرد از محل فروش هر لیتر بنزین 2 هزار تومان به دست می آورد و با این حساب نجات پیدا می کند؛ حال آنکه اوضاع دقیقا برعکس شد.

 غرضی : مجلس بعد حتماً ضعیف تر از مجلس فعلی و دولت بعد هم ضعیف تر از دولت فعلی خواهد بود/ دولت روحانی در جریان افزایش قیمت بنزین ؛ تسلیم فشار بدنه شد

به گزارش سایت خبری و تحلیلی دیده بان ایران ؛ این روزها چپ و راست به حسن روحانی و دولت او انتقاد می کنند. اما چقدر این نقدها منصفانه است و چقدر این نقدها جنس و محتوای سیاسی و انتخاباتی دارد.

 یک فعال سیاسی گفت که ستاد دولت آقای روحانی توانمند به شناسایی بدنه خودش نیست بنابراین تسلیم فشار بدنه شد چون فکر می کرد از محل فروش هر لیتر بنزین 2 هزار تومان به دست می آورد و با این حساب نجات پیدا می کند؛ حال آنکه اوضاع دقیقا برعکس شد.

محمد غرضی در گفتگو با نامه نیوز درباره منصفانه بودن انتقادها به حسن روحانی گفت: معمولا دولت ها را به رأس می شناسند، حال آنکه عملکرد را بدنه انجام می دهد. بدنه همه دولت ها یکسان بوده و تدریجا بدنه به یک تشکیلات وسیع تبدیل شده است که هیأت وزیران دیگر نمی توانند بر بدنه دولت فرمانروایی کنند.

وی هزینه بدنه دولت و امتیازخواهی آن را بسیار زیاد خواند و افزود: در همه دولت های بعد از انقلاب بدنه بر ستاد غالب شده است. در ماجرای اتفاقات آبان ماه بعد از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین، بدنه دولت بود که فشار آورد تا این تصمیم اجرایی شود. 

نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال 92 یادآور شد: البته ستاد دولت آقای روحانی توانمند به شناسایی بدنه خودش نیست بنابراین تسلیم فشار بدنه شد چون فکر می کرد از محل فروش هر لیتر بنزین 2 هزار تومان به دست می آورد و با این حساب نجات پیدا می کند؛ حال آنکه اوضاع دقیقا برعکس شد و ستاد دولت آقای روحانی هم چوب را خورد و هم پیاز را. 

وی با بیان اینکه حوادث آبان ماه به انقلاب، کشور، قدرت سیاسی و جهانی ایران خیلی لطمه زد، ادامه داد: هزینه دولت روز به روز بیشتر، رضایت مردم کمتر و گرفتاری برای کشور بیشتر می شود. امروز وضع کشور طوری شده که مدعیان اقتدار سیاسی مقداری از هم فاصله گرفتند؛ «چپ به راست» و «راست به چپ» همه به یکدیگر حمله می کنند. در واقع هر کسی می کوشد خود را مبری کند و بگوید «من در شکل گیری این وضعیت نقشی نداشتم».

این فعال سیاسی درباره میزان مشارکت مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: 70 درصد مردم در اعتراضات آبان شرکت نکردند، در حالیکه با نحوه اجرای دولت در طرح بنزین مخالف بودند. مطمئن هستم مردم در انتخابات برای دفع خطر خارجی به شدت وارد میدان می شوند، با وجودی که امید چندانی به جریان چپ و راست در داخل ندارند.

وی ادامه داد: مجلس بعد ضعیف تر از مجلس فعلی و دولت بعد هم ضعیف تر از دولت فعلی خواهد بود چون دولت ها و مجلس ها به جز آنکه نارضایتی را بین مردم اشاعه می دهند کاری نمی کنند اما مردم کشورشان را دوست دارند و ایستاده اند. نمونه این مسئله را بعد از زلزله کرمانشاه شاهد بودیم که ارسال کمک های مردمی به مناطق زلزله زده سرازیر شد.

غرضی گفت: عقل سیاسی مردم از عقل سیاسی حکومت خیلی قوی تر است؛ یعنی مردم کشورشان را دوست دارند و برایش فداکاری می کنند ولی چک سفید امضا دست کسی نمی دهند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر