اعلام آمادگی برای حضور در کمیته بررسی وضعیت آسیب دیدگان حوادث اخیر/ عبدالکریم حسین زاده: چرا نباید خود مردم در این کمیته دخیل باشند؟
رئیس فراکسیون حقوق شهروندی مجلس اعلام آمادگی کرد که در کمیته بررسی وضعیت آسیب دیدگان حوادث اخیر که در دولت تشکیل شده حضور یابد.
به گزارش دیده بان ایران، عبدالکریم حسین زاده درهمین رابطه اظهار کرد: دولت برای کمیته سنجش خسارات اعتراضات اخیر سه نفر را از اعضای دولت انتخاب کرده که به نظر من خروجی آن اعتمادسازی نیست. اگر قرار است برای مردم اعتمادسازی کنیم چرا نباید خود مردم در این کمیته دخیل باشند؟ حتی منتقدین دولت و نمایندگان قوای دیگر مثلاً سازمان بازرسی از قوه قضاییه و نمایندگانی از مجلس باید در این کمیته حضور یابند.
وی افزود: من به عنوان رئیس فراکسیون حقوق شهروندی اعلام آمادگی میکنم که در این کمیته حضور پیدا کنم. همچنین فکر میکنم حضور دو نفر از کانون وکلا، نماینده تشکلهای دانشجویی، نمایندگان جریانات سیاسی اصولگرا و اصلاحطلب و نمایندگان مراجع تقلید که معترض به این تصمیم بودند در این کمیته میتواند به اعتمادسازی کمک کند.
نایب رییس فراکسیون امید مجلس اضافه کرد: دولت نمیتواند در این زمینه حکمیت را در دست خود داشته باشد، اگر میخواهد نتیجه برای افکار عمومی قابل قبول باشد و منجر به اعتمادسازی و جلوگیری از آسیب دیدن اعتماد ملی شود باید به مردمی شدن این کمیته کمک کند و این کمیته را گستردهتر کند.
حسینزاده یادآور شد: ما به عنوان حاکمیت وظیفه داریم آسیبها را بازسازی کنیم اما این آسیبها فقط آسیب فیزیکی نیست بلکه خسارت بزرگ اعتماد مردم است. مردم بیاطلاع هستند و این بیاطلاعی دامنه شکاف را بیشتر میکند.
نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس با تاکید بر ضرورت اقناع افکار عمومی در جریان اتخاذ تصمیمات کلان برای کشور، خاطرنشان کرد: مردم به وضع معیشتی و گران شدن بنزین معترض بودند. من فکر میکنم حاکمیت و به مفهوم خاص دولت و ملت باید صدای همدیگر را بشنوند، دولت میگوید برای مردم حق اعتراض قائل است و از طرفی میگوید اکثریت معترضان مردم بودند و عده قلیلی از این اعتراضات سوء استفاده کردند که امری طبیعی است. ولی اینکه در تحلیلها برای معترضان محلی از اعراب قائل نشویم به معنی نشنیدن صدای مردم است.
وی با اشاره به طرح موضوعی درباره پخش تلویزیونی اعترافات متهمین پرونده اعتراضات اخیر گفت: به نظر من نباید یک خطا را چند بار مرتکب شد، حتما این اقدام کارکرد ضد خودش را پیدا میکند و موجب اعتمادسوزی میشود. خصوص دولت آقای روحانی که میخواهد پایبندی خود را به حقوقمداری اثبات کند میداند که این روشها درست نیست. ما هم به عنوان طرفدار دولت نباید به خاطر حب خود نسبت به دولت از تذکر دادن درباره یک اشتباه پرهیز کنیم؛ همانطور که در دولت آقای احمدی نژاد هم این تذکر را نسبت به رفتارهای اشتباه میدادیم./ ایسنا