رهامی: ۷۰منتخب لیستامید بهاصولگرایان پیوستند
حجتالاسلام محسنرهامی: تلاشمان آن است که کمک کنیم اما اعضای فراکسیون امید خود را بی نیاز از عقبه تشکیلاتی خودشان میدانند. در واقع اینکه نیروهای باتجربه سیاسی حمایتشان کنند یا خیلی مشغولند یا خود را بینیاز از چنین حمایتی میدانند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران؛ روزنامه آرمان در گفت و گویی که با حجتالاسلام محسنرهامی انجام داده است نوشت: آغاز گله در این مقطع را مناسبتر از روزهای منتهی به انتخابات میدانند. لحن صدایشان دلسوزانه است و هر لحظه احساس کنند جملهای را که بیان میکنند احتمال خدشه به اهداف و برنامههای جریان اصلاحات را دارد، بلافاصله تاکید میکند وحدت مهمترین هدف است. اما بیتردید این آسیب شناسی رسمی و گله عامیانه حق آنانی است که برای پیروزیهای جریان اصلاحات زحمات زیادی کشیدند و حتی آن هنگامه که رقیب پیروز میشد باز هم عملکرد این دلسوزان قابل تقدیر است. از جمله این دلسوزان حجتالاسلام محسنرهامی است که این روزها با یادآوری خون دلی که برای موفقیت اصلاحطلبان در انتخابات مجلس خورده شد از اعضای لیست امید که پیروز حداکثری پارلمان بودند گلایه میکند و میگوید: ۷۰منتخب لیست امید به محض آن که از گیت مجلس عبور کردند و روی صندلی پارلمان نشستند به اصولگرایان پیوستند و یادشان رفت که تعهداتی داشتند، قسم نامه و صورتجلسه امضا کرده بودند. این مساله را متاثر از عدم دخالت احزاب در بستن لیست امید میداند. تبعات این رفتار در نگاه رهامی پنهان نیست و هشدار میدهد: اگر اعضای فراکسیون امید پاسخ انتظارات مردم را ندهند سرمایه بزرگی از جریان اصلاحات هرز میرود و حتی شاید مردم نسبت به عملکرد اصلاحات اعتمادشان را از دست بدهند.
رهامی در پاسخ به این که کمک میکنید تا فراکسیون امید تشکیلاتیتر عمل کند؟ گفت: تلاشمان آن است که کمک کنیم اما اعضای فراکسیون امید خود را بی نیاز از عقبه تشکیلاتی خودشان میدانند. در واقع اینکه نیروهای باتجربه سیاسی حمایتشان کنند یا خیلی مشغولند یا خود را بینیاز از چنین حمایتی میدانند. وی افزود: آنها بیتجربه هستند. من برای بستن لیست خیلی تلاش کردم و به استانها سفر کردم اما بعد از انتخابات و آغاز کار مجلس دهم کسی از فراکسیون امید نیامد بگوید شما که دوره اول و دوم در اوج بحران کشور نماینده مجلس بودی و تجربه چند دوره معاون وزیری داری، راهکارت برای حل مشکل بیکاری یا کمآبی یا... چیست. وی با بیان این که در واقع اعتبار اصلاحات هزینه لیست امید شد، اظهار داشت: معتقدم یکی دلایلش آن بود که احزاب در بستن لیست حضور و نقش کمی داشتند. البته تا زمانی که ما احزاب قوی و میدانداری در کشور نداشته باشیم همچنان در روی همین پاشنه میچرخد. در فقدان احزاب قوی از یک جمع متشتت بیبرنامه و بدون راهکار خیلی نمیتوان انتظار معجزه داشت چون برخی از آنها یک هفته مانده به بستن لیست پیدا، انتخاب و گزینش شدند و در فهرست امید قرار گرفتند. دلخوری دیگر رهامی بیتوجهی به شورای هماهنگی جبهه اصلاحات است که از نمایندگان احزاب تشکیل شدهبود و اکنون شورای عالی سیاستگذاری نقش پررنگتری دارد. او میگوید: شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نمیخواهد همچون انتخابات مجلس شورای اسلامی حاشیهنشین شود و از دور نظارهگر تصمیمات شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان باشد.