سردبیر کیهان ادعا کرد: شایانفر از سوی بهائیت تهدید به مرگ شده بود
سردبیر روزنامه کیهان با بیان اینکه شایانفر بارها مورد تهدید بهائیت قرار گرفته و آنها در تماسهای تلفنی وی را تهدید به ترور میکردند، گفت: یکی از آرزوهای شایانفر شهادت در راه اهداف و آرمانهای انقلاب بود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، حسین شمسیان در گفتوگویی که با خبرگزاری فارس انجام داده است گفت: بعد از اینکه دفتر پژوهشهای موسسه کیهان درمورد نقش بهائیت، روشنگری و مطالبی را منتشر کرد. مرحوم شایانفر بارها مورد تهدید این فرقه قرار گرفت و به خاطر دارم که حتی آنها به صراحت بحث ترور فیزیکی شایانفر را مطرح میکردند اما وی به تمسخر به آنها میگفت که از کدام خیابان میآیید!
وی تصریح کرد: به دلیل وجود تهدیدات جانی علیه شایانفر ما نگران جان وی بودیم اما شایانفر به ما میگفت که آرزوی شهادت در راه اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی را دارد.
سردبیر روزنامه کیهان خاطرنشان کرد: شایانفر در تربیت، کشف و شناخت نیروهای انسانی مستعد بینظیر بود و حتی همتایی را برای وی در این زمینه سراغ ندارم.
وی گفت: شایانفر بعد از کشف استعدادها با دلسوزی پدرانه این افراد را پرورش داده و هم اکنون بسیاری از چهرههای رسانهای که در کشور و در خدمت انقلاب اسلامی هستند به صورت مستقیم و غیرمستقیم در دفتر پژوهشهای موسسه کیهان و در مکتب حسن شایانفر آموزش دیدهاند.
شمسیان افزود: شایانفر در سال 89 بیمار شد و از آن لحظه تا زمان فوتش ذرهای آه و ناله و احساس دردی را از وی نشنیدم.
وی گفت: دو اتفاق در سال 89و 95 درخصوص مرحوم شایانفر رخ داد. در سال 89 وی بعد از طی 90 روز از کما خارج شد و پس از آن وی را در حین گریه مشاهده کردم و به صراحت به من گفت چه اقدامی را انجام دادم که شهادت نصیب من نشده است و باید با حکمت خدا به دلیل بیماری از دنیا بروم. در سال 95 و چند روز قبل از فوتش هم به صراحت به من گفت که شهدا با اقدامشان سعادتمند شدهاند و چرا من باید در حال بیماری و روی تخت رخت از دنیا بربندم.
سردبیر روزنامه کیهان اظهار داشت: همسر آقای شایانفر در سال 89 به صراحت به من میگفت که حاج حسن برای انقلاب زحمت زیادی کشیده و شهادت حق آن است و نباید با حالت بیماری رخت از دنیا برببندد.
شمسیان در پایان افزود: شایانفر به لحاظ حلم، بعد سیاسی و تواضع زبانزد خاص و عام بود و پیشبینیهای وی از مسائل سیاسی به ویژه سال 88 و 92 بسیار دقیق بود.