عضو فراکسیون امید: ادبیات گفتاری و موضعگیریهای سیاسی روحانی اصلاحطلبانه شده است
عضو هیاترییسه کمیته اقتصادی و بودجه فراکسیون امید در مجلس دهم: اخیراً در یک برنامه زنده تلویزیونی با موضوع برنامه ششم توسعه از دولت آقایان خاتمی و موسوی نام بردم که واکنش یکی از دستاندرکاران این بود که کم مانده از دولت هخامنشیان نیز نام ببرید!
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، غلامرضا حیدری در گفتوگو با ایلنا، در واکنش به تداوم ممنوعالتصویری خاتمی گفت: طبیعتاً آدمی به امید زنده است و ما نیز همچنان امیدواریم مشکل ممنوعالتصویری آقای خاتمی هرچه سریعتر مرتفع شود.
او در پاسخ به سوالی درباره اقدامهای احتمالی فراکسیون امید برای رفع ممنوعالتصویری خاتمی اعلام کرد: دکتر عارف در مقطعی تلاش بسیار خوبی انجام داد و موضوع در شرف حل شدن بود اما متاسفانه انتشار برخی گفتهها و رسانهای شدن بعضی مسائل، موجب حساس شدن فضا نسبت به این موضوع و بینتیجه ماندن تلاشها شد.
عضو هیاترییسه کمیته اقتصادی و بودجه فراکسیون امید در مجلس دهم یادآور شد: اخیراً در یک برنامه زنده تلویزیونی با موضوع برنامه ششم توسعه از دولت آقایان خاتمی و موسوی نام بردم که واکنش یکی از دستاندرکاران این بود که کم مانده از دولت هخامنشیان نیز نام ببرید!
نماینده اصلاحطلب مردم تهران در مجلس ادامه داد: باوجود کملطفی مجری برنامه که درپی اعمال فشار ازسوی اتاق فرمان صورت گرفت، افکار عمومی واکنش مثبتی نشان داد و واقعیت این است که پس از آن، هیچ تذکری به بنده داده نشد که این مسئله را باید به فال نیک گرفت.
حیدری همچنین در بخش دیگری از این گفتوگو و در توضیح اظهارنظر اخیر خود درباره روحانی که با اشاره به خاطرهای در جریان مجلس دوم از او بهعنوان اصولگرای تندرو نام برده بود، گفت: به هر حال آقای روحانی جزو طیف تندروهای مجلس دوم بود.
عضو فراکسیون امید در مجلس دهم ادامه داد: به یاد میآورم پس از ردصلاحیت گسترده در جریان انتخابات دومین دوره خبرگان رهبری در مجلس شورای اسلامی نطق کرده و نسبت به عملکرد شورای نگهبان انتقادهایی را مطرح کردم و گفتم شاید در تاریخ این اقدام شورای نگهبان بهعنوان بدترین عملکرد نظام قلمداد کند که این اظهارنظر بنده همان زمان بازتاب گستردهای در رسانهها داشت.
او اضافه کرد: هنگامی که از پشت تریبون پایین آمدم، باید از کنار صندلی آقای روحانی عبور میکردم و ایشان با لحنی تند نسبت به نطق بنده معترض شد اما الحق والانصاف ادبیات گفتاری و موضعگیریهای سیاسیاش اصلاحطلبانه شده است.
نماینده اصلاحطلب مردم تهران در مجلس علت این تغییر رویکرد روحانی را واقعبینی او دانست و گفت: دکتر روحانی با گذر ایام واقعبین شده و درصورتی که با رویکرد مفهومی به گفتمان اصلاحات بپردازیم باید این مفهوم اصلاحطلبی را مترادف واقعبینی بدانیم.