اظهارات فلاحت پیشه درباره رابطه با آمریکا دردسرساز شد+ جزییات
رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس نسبت به شکایت شورای عالی امنیت ملی از خود به هیئت نظارت و نمایندگان واکنش نشان داد.
به گزارش دیده بان ایران، حشمتالله فلاحت پیشه عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در واکنش به شکایت شورای عالی امنیت ملی از وی به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان گفت: حتما برای صحبت و ارائه توضیحات در جلسه هیئت نظارت حضور پیدا خواهم کرد.
وی ادامه داد: موضوع شکایت شورای عالی امنیت را از خود در مصاحبه سخنگوی هیئت نظارت بر نمایندگان خواندم و بسیار متعجب شدم، زیرا آنها بحث مدیریت تنش با آمریکا را در مصاحبه من با مذاکره با این کشور اشتباه گرفتهاند.
رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: شورای عالی امنیت ملی اعلام کرده است که من در مصاحبه خود گفتهام که با آمریکا مذاکره کنیم در صورتی که من در زمانی که کشتیهای جنگی را مورد هدف قرار میدادند بر اساس یک استدلال طی مصاحبهای گفتم، طرفهای ثالث تلاش میکنند تا میان ایران و آمریکا جنگ به راه بیاندازند و گروههایی مانند داعش و القاعده امکان دارد به کشتیها حمله کرده و زمینه چالش را ایجاد کنند، لذا به هیچ وجه بحث مذاکره با آمریکا را مطرح نکردهام.
فلاحت پیشه اظهار کرد: بارها طی مصاحبههای خود گفتهام که ایران و آمریکا راهبردی برای مذاکره ندارند اما اکنون فضای بسیار خوبی است که در جلسه هیئت نظارت این موضوع را توضیح دهم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته شده شورای عالی امنیت ملی چندین بار به شما در زمان ریاست بر کمیسیون امنیت ملی تذکر داده است، گفت: چنینی موضوعی صحت ندارد و هیچ تذکری به من داده نشده است. هیچ شخصی از شورای عالی امنیت ملی با من تماسی نگرفته و توضیحی نخواسته است حتی زمانی که رئیس کمیسیون بودم.
فلاحت پیشه بیان کرد: بارها بنده در زمان ریاست بر کمیسیون امنیت ملی از شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی برای حضور در کمیسیون دعوت کردم، اما هیچگونه رابطه ساختاری بین این شورا و کمیسیون امنیت نبوده چه برسد به آنکه به من تذکری داده شود، لذا شکایت این شورا از من قابل تامل است و حتما در جلسه هیئت نظارت توضیحات خود را ارائه خواهم کرد.
ترامپ راهبرد جنگ روانی پمپئو را در پیش گرفته است
هم چنین آن طور که خانه ملت گزارش داده است؛ فلاحتپیشه، با اشاره به سخنرانی محمدجواد ظریف در نشست شورای اقتصادی-اجتماعی سازمان ملل متحد و تعبیر "تروریسم اقتصادی" و تحریم های ظالمانه آمریکا گفت: سقوط پهپاد به معنای پایان جنگ روانی آمریکا در حوزه نظامی بود، به همین دلیل این جنگ روانی به حوزه تحریمی و سیاسی منتقل شده و مباحثی بدون قابلیت اجرایی همانند تحریم دفتر مقام معظم رهبری و وزیر امورخارجه مطرح می شود.
وی با اشاره به توان نظامی و امنیتی کشورمان، افزود:توان نظامی ایران در موشکهای زمین به زمین بسیار قویتر از موشکهای زمین به هوا است و این مساله در اتاق جنگ آمریکا نیز به ترامپ توضیح داده شده که این توان را به چالش نطلبد.
فلاحتپیشه درباره سیاستهای دوگانه ترامپ در ارتباط با ایران مبنی بر تهدیدات مکرر جنگی و درخواستهای مذاکره خاطرنشان کرد:تا زمانیکه تحریمهای آمریکا علیه ایران تعلیق نشود، ترامپ تنها میتواند در تهران با نظامیان مذاکره کند.
نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی درباره تحریم دفتر مقام معظم رهبری و تحریم محمدجوادظریف تاکید کرد: تحریمهای ترامپ، انفعالی است به خصوص نام بردن از رهبری معظم انقلاب و ظریف نشان میدهد جنگ روانی آمریکا که در حوزه نظامی مطرح بوده به حوزه سیاسی منتقل شده است.
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان این که ترامپ تئوریهای تهدیدی-تحریمی پمپئو را دنبال میکند، تصریح کرد: ترامپ راهبرد جنگ روانی پمپئو را در پیش گرفته است. این راهبرد از دو بعد به رخ کشیدن قدرت نظامی آمریکا از یک سو و از سوی دیگر تحریم اقتصادی ایران بود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این که تاریخ مصرف راهبرد تهدیدی -نظامی آمریکا گذشته است، تاکید کرد: شکار پهپاد آمریکایی که بالاترین سلاح نظامی آنها بود، توسط جمهوری اسلامی، نشان داد آمریکاییها دیگر نمیتوانند به پیروزی در چنین جنگی امیدوار باشند./ باشگاه خبرنگاران