کد خبر: 64185
A

5 نکته حضرتی از افطاری رئیس جمهوری/ نشاط اجتماعی و جلب اعتماد عمومی لازم است

الیاس حضرتی با اشاره به مراسم افطاری اخیر رئیس‌جمهور، گفت که افراد از جناح‌های مختلف ضمن اشاره به مشکلات کشور و گلایه‌ از برخی اقدامات دولت بر انتقال پیام وحدت سیاسیون به مردم تاکید کردند.

5 نکته حضرتی از افطاری رئیس جمهوری/ نشاط اجتماعی و جلب اعتماد عمومی لازم است

به گزارش دیده بان ایران، الیاس حضرتی در توضیح همگرایی احزاب و گروه‌های سیاسی به مراسم افطاری اخیر رئیس‌جمهور اشاره کرد و گفت: این جلسه اولین جلسه از نوع خود نبود، آقای رئیس‌جمهور طبق سنوات جلساتی با حضور افرادی از گروه‌های اصلاح‌طلب و اصول‌گرا و حزب‌های مختلف برگزار می‌کند اما مراسم اخیر در سطح محدودتری بود. طبق روال مدعوین پیرامون محورهای مختلف کشور اظهارنظر کردند.

تاکید بر رفع اختلافات داخلی در حضور رئیس‌جمهور

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان خود در این جلسه، تصریح کرد: دشمن بر روی موضوعاتی برنامه‌ریزی کرده که یکی تعمیق شکاف‌ها و اختلافات داخلی و دامن زدن به بی‌اعتمادی بین دولت و نخبگان، دولت با قوه قضاییه، صدا و سیما، سپاه و حتی گروه‌های مرجع مانند مراکز آموزشی و سیاست‌مداران است.

وی افزود: این جلسه بر خلاف برنامه‌های دشمن برای دامن زدن به اختلافات نشان داد که همه گروه‌های سیاسی کشور با یکدیگر هم صدا هستند و به راحتی می‌توانند از مسائل فرعی و سلیقه‌ای بگذرند تا به نفع منافع ملی به عنوان موضوع استراتژیک و مهم همراه شویم.

لزوم پرداختن به نشاط اجتماعی مردم و جلب اعتماد عمومی

حضرتی یادآور شد: از سوی دیگر بر رفع شکاف عمیق بین دولت و مردم تاکید شد، لذا یادآور شدیم که مسائل مردم در حوزه‌های اقتصادی، معیشتی، فرهنگی و سیاسی باید مرتفع شود در همین راستا باید به نشاط اجتماعی مردم و جلب اعتماد مردم بپردازیم. به عنوان مثال پخش ربنای استاد شجریان از صدا و سیما یا تصمیم جدید در مورد زندانیان در شرایط کنونی را می‌توان دنبال کرد.

حمایت از افراد سالم وطن‌پرست در انتخابات برای تحکیم مبانی ملت

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیکی ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز پیشنهاد شد تا از افراد سالم  و وطن‌پرستی که به دنبال تامین منافع ملی است، حمایت شود تا سبب تحکیم مبانی ملت را رقم بزنیم.

وی با بیان اینکه برخی از حاضرین این اظهارات را نقد کردند و برخی موافق بودند، گفت: همچنین در این جلسه پیشنهاد کردم تا برای کنترل مصرف سرانه و کاهش هزینه دولت در این زمینه، مصرف‌ گرایی مدیریت شود تا به عنوان اولین کشور دنیا در مصرف برخی کالاها مثل سوخت نباشیم.

حضرتی ادامه داد: موضوع تفیک وزارت صنعت، معدن و بازرگانی نیز از جمله مباحث مطرح بود، همچنین پیشنهاد کردیم تا برای تعیین تکلیف این موضوع با رهبری مشورت شود و اجازه ایشان را بگیریم زیرا عدم تفکیک این وزارتخانه به گرانی‌ها و عدم توزیع عادلانه کالاها دامن می‌زند، در این جلسه به موضوع کمبود کاغذ هم اشاره شد و تاکید کردیم در صورت بی‌توجهی برخی از روزنامه‌های موثر تعطیل خواهند شد.

گلایه از بی‌توجهی‌ها به احزاب

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: سایر حاضرین از جمله آقای احمد توکلی درباره سیاست‌های ارزی صحبت کرد، آقای روح‌الامینی به وضعیت احزاب اشاره کرده و گفت که خانه احزاب تاکنون نتوانسته با رئیس‌جمهور دیدار داشته باشد، همچنین تاکید کرد که دولت باید از تمامی مردم برای رفع مشکلات کمک بگیرد همانطور که زمان سیل این کار مورد توجه قرار گرفت.

وی یادآور شد: آقای شکوری‌راد نیز بر تقویت احزاب تاکید کرد و گفت دولت باید نگاه جدی‌تری به احزاب داشته باشد، همچنین از سخت‌گیری و محدودیت‌هایی که برای فعالیت احزاب ایجاد شده، گلایه کرد و گفت که طبق قانون اساسی احزاب از ضرورت‌های کشور است و دولت باید از آنها حمایت کند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: آقای علیخانی درباره اختلافات سیاسیون و اهمیت انتقال پیام وحدت اظهارنظر کردند، آقای فیاض زاهد نیز به دوران فعالیت در روزنامه اعتماد اشاره کرد و گفت کلمات کلیدی آمریکایی‌ها باید رصد شود تا از قصد حمله نظامی مطلع شویم.

تاکید رئیس‌جمهور بر هم صدایی همه گروه‌های سیاسی

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: آقای روحانی به طور مفصل به مشکلات خاصی که این دولت با آنها درگیر است،  اشاره کرد و بر هم گرایی و هم صدایی گروه‌های سیاسی در شرایط کنونی کشور تاکید کردند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر