آقایان قصد دارند با تشکیل فراکسیون ترکنشینان مجلس از حقوق ترکتبارها در سراسر دنیا حمایت کنند؟
مشاور رییس مجلس معتقد است که نمایندگان در تشکیل فراکسیون ترکنشین اشتباه کردهاند و این فراکسیون دوام نمی آورد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، منصور حقیقت پور در مورد تشکیل فراکسیون ترک زبان گفت: بنده از دوستانم در این فراکسیون سوال میکنم که واژه ترکنشین به چه معنا است؟ آیا منظور آنها از به کار بردن واژه ترکنشین در فراکسیونشان ترک زبانی یا ترک نژادی است؟ باید این موضوع را مشخص کنند، دوستانمان باید صراحتا بیان کنند که اگر اقلیت ترکی در بوشهر حضور داشته باشند این فراکسیون قصد دارد از منافع ترکها در بوشهر که یک استان فارس زبان است حمایت کنند؟ آیا آقایان قصد دارند با تشکیل فراکسیون ترکنشینان مجلس از حقوق ترکتبارها در سراسر دنیا حمایت کنند؟
نماینده مردم اردبیل در دوره نهم مجلس شورای اسلامی همچنین اضافه کرد: به نظر بنده دوستانمان در مجلس در مفاهیم و ادبیات دچار شتابزدگی و اشتباه شدهاند.
مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در مفاهیم به خوبی روشن شده است که زبان یک امر اعتباری است و ما میتوانیم در یک مقطعی به زبان ترکی صحبت کنیم و در مقطعی دیگر زبان عربی، انگلیسی و یا فارسی را برای خود انتخاب کنیم از این رو چه ضرورتی دارد که ما برای امر اعتباری در مجلس فراکسیون تشکیل دهیم.
حقیقتپور با بیان اینکه بنده نمیفهمم که قصد آقایان از تشکیل این فراکسیون چه بوده است؟ تصریح کرد: چطور ممکن است یک نماینده منطقه فارس زبان تنها به دلیل قومیت خود و زبان ترکی در این فراکسیون عضو شود. آیا این روش باعث مقاومت سایر اقوام در حوزه انتخابیه این نماینده نخواهد شد؟!، لذا انتظار است نمایندگان با تدبیر و درایت بیشتری در این زمینه وارد عمل میشدند و اقدام سنجیدهای را انجام میدادند.
وی همچنین درباره اظهار نظر رسانه های بیگانه درباره تشکیل این فراکسیون اظهار کرد: مواردی که از سوی رسانههای بیگانه و اپوزیسیون در باب موضوعات مختلف علیه نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح میشود امری تکراری است. آنها در طی 37 سال گذشته مدام در حال تکرار این موضوع هستند که هر اقدامی که در ایران صورت میگیرد سبب شکست جمهوری اسلامی ایران خواهد شد درحالیکه کشورمان قوی و محکم در برابر دشمنان ایستادگی کرده است.
مشاور رئیس مجلس کشورمان تاکیدکرد: جمهوری اسلامی ایران ظرفیت بسیار معتبر و گرانقدری برای چیدمان قومی است به گونهای که همه ادیان در کشور ما ازحقوق مساوی و منزلت مادی برخوردار هستند.