کد خبر: 56194
A

نماینده مجلس: فراری دادن نخبگان و احضار نیروهای سیاسی کاری از پیش نمی‌برد

یک نماینده مجلس گفت: باید به نظام‌های اطلاعاتی سایر کشورها که مغفول مانده بیشتر توجه شود. مراوده اطلاعاتی با ارتش برای تثبیت حاکمیت ملی از ضرورت‌های مدیریت اطلاعاتی است و گفتمان اطلاعاتی وزارتخانه باید آنقدر از کیاست و پختگی برخوردار باشد تا نخبگان و مردم از آن استقبال کنند.


نماینده مجلس: فراری دادن نخبگان و احضار نیروهای سیاسی کاری از پیش نمی‌برد

به گزارش دیده بان ایران؛ جهانبخش محبی‌نیا  در نشست علنی امروز  مجلس شورای اسلامی در جریان سوال خود از سید محمود علوی وزیر اطلاعات به پیشگیری از نارضایتی مردم و امانتداری تأکید کرد و گفت: نگاهی به اتفاقات تلخ سال گذشته که بارها درباره آن تذکر داده بودیم نشان می‌دهد که به درستی به برخی از ارکان نظام توجه نشده است.

نماینده مردم شاهین دژ، میاندوآب و تکاب در مجلس شورای اسلامی در ادامه به حادثه اخیر در مرز میرجاوه و شهادت نیروهای مخلص و اقدام سبوعانه گروه تروریستی در اهواز اشاره کرد و یادآور شد: با این وضع بازاندیشی در خلق استراتژی‌های نو در کنار استفاده از روش‌های سنتی ضروری است.در قیاس جهانی کشورهایی که با هوشمندی هم آغوش هستند در حوزه قدرت نرم موفق‌ترند و این قدرت به کسب رضایت مردم پیوند خورده و در جمهوری اسلامی با احیای ارزش‌های اسلام عجین است.

محبی نیا در ادامه با بیان اینکه ما از فرهنگ کودتا، استبداد، اشراف‌زادگی و فسادهای حلقه‌ای جسته‌ایم، عنوان کرد: این دوران را گذراندیم تا مردم حق سخن گفتن با توجه به دین پیدا کنند اما این حوزه دارای نابسامانی‌هایی است لذا نشانه گرفتن کارآمدی نظام حاصل توطئه شیاطینی است که خاورمیانه توسعه یافته را برنمی‌تابند. ایجاد ناامنی برای سرمایه‌گذاران، فراری دادن نخبگان و احضار نیروهای سیاسی کاری از پیش نمی‌برد و در این رابطه صرفا آموزش کافی نیست. ورود به اتاق آزاد سیاستمداران و اساتید دانشگاه و مناظره با برخی قوم‌ها که اقدام ضد امنیتی ندارند هزینه را بیشتر می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به این مطلب که نظام اطلاعاتی نباید عائله‌وار باشد، اظهار کرد: البته عدم تمکین از قانون بی‌شک محکوم است اما سراغ افرادی رفتن که خطری برای نظام ندارند نیز مضر است بلکه باید به نظام‌های اطلاعاتی سایر کشورها که مغفول مانده بیشتر توجه شود. مراوده اطلاعاتی با ارتش برای تثبیت حاکمیت ملی از ضرورت‌های مدیریت اطلاعاتی است و گفتمان اطلاعاتی وزارتخانه باید آنقدر از کیاست و پختگی برخوردار باشد تا نخبگان و مردم از آن استقبال کنند.

محبی نیا در ادامه با بیان اینکه عملکرد وزارت اطلاعات خوب است و می‌خواهیم که بهتر شود، عنوان کرد: وزارت اطلاعات را در حوزه مقابله با تروریسم، داعش و موارد ضد امنیتی موفق می‌دانیم و صرفاً می‌خواهیم گزارش‌های راهبردی به گوش مسئولان برسد از این رو انتظار داریم در کنار شیوه‌های سنتی به مسائل دیگر نیز توجه شود. بخشی از اختلالات نظام اقتصادی به نفوذ نیروهای بدتر از خصم باز می‌گردد، دست‌های پنهان و آلوده به افکار غیرانقلابی در کار است و انتظار ما از وزارت اطلاعات این است که دغدغه‌ها را کم کرده و به تذکراتی که ارائه می‌شود توجه کند./ایلنا

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر