ائتلاف سیاسی مشهدیها؛ دوباره رئیسی و قالیباف
همزمان با روز دانشجو، ابراهیم رئیسی و محمدباقرقالیباف که تا کنون هیچ پاسخگوییای به رسانههای آزاد نداشتند، با استفاده از رانت قدرتی که در اختیار دارند به دانشگاهها رفتند و از این فرصت و با توجه به ناکارآمدی دولت روحانی هر قدر که در توان داشتند، وضعیت موجود را نقد کردند و به نوعی نشان دادند که اگر ما به میدان می آمدیم اوضاع مناسبتر بود.
به گزارش دیده بان ایران، روزنامه قانون نوشت: همزمان با روز دانشجو، ابراهیم رئیسی و محمدباقرقالیباف که تا کنون هیچ پاسخگوییای به رسانههای آزاد نداشتند، با استفاده از رانت قدرتی که در اختیار دارند به دانشگاهها رفتند و از این فرصت و با توجه به ناکارآمدی دولت روحانی هر قدر که در توان داشتند، وضعیت موجود را نقد کردند و به نوعی نشان دادند که اگر ما به میدان می آمدیم اوضاع مناسبتر بود.
اینکه حسن روحانی تا چه حد در عملکرد خود موفق بوده، نیازی به تحلیل ندارد و وضعیت نامناسب کشور جوابگوی همه این مسائل است ولی اینکه افرادی مانند قالیباف و رئیسی که خود نیز از مسئولان و مقامات ارشد این کشور هستند، بخواهند دیگران را متهم کنند بسیار جای تاسف و تامل است و باید پرسید پشت پرده آن چیست.
با اعلام جلسه چند روز گذشته مشخص شد که این طیف بیشک برنامههایی برای آینده ایران دارند.
بعد از خبری شدن این جلسه، دبیرکل محسن پیرهادی، دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت برای توضیح درباره دلایل شکلگیری این نشست گفت که جلسات رئیسی و قالیباف در قالب گعدههای دوستانه سالهاست که ادامه دارد.
در این روزها و با توجه به فعالیتهایی که شخصیتهایی مانند قالیباف یا رئیسی در دستور کار دارند، بی شک این دو شخصیت برتر در جریان اصولگرا نیتهایی برای رسیدن به کرسیهای قدرت در قوای سهگانه دارند. با توجه به قدرتنمایی ابراهیم رئیسی در انتخابات 96 و رای 16 میلیونی که این طیف به خود اختصاص دادند، این شوق در دل آنها ایجاد شده است که به راحتی میتوانند آرای مربوط به قوه مقننه را به دست آورند و اگر قرار است لاریجانی از پارلمان خارج شود و به فکر پاستور باشد، محمدباقرقالیباف بهترین گزینه برای ریاست بهارستان است.
فردی که جریانهای مختلف حتی اعتدالگراهایی که ریشهسیاسی خاصی ندارند نیز به او رو میآورند و به نوعی یکی از قوا را در نبود علی لاریجانی تسخیر میکنند و در این صورت اگر بدنه مجلس نیز چندان با تفکر آنها همخوانی نداشته باشد، ریاست که در ید آنها باشد، میتوانند به هدف خود برسند.
از طرف دیگر به گفته و ادعای برخی جریانهای سیاسی در آینده و بعد از آنکه مهلت ریاست آیتا... لاریجانی بر قوه قضاییه به پایان رسید، ابراهیم رئیسی، کوچی از آستان به دستگاه قضا خواهد کرد و با این شیوه دو قوه در اختیار این جریان و تفکر قرار میگیرد.
با این وجود اگر اصلاح طلبان و آن طیفی که با تفکر قالیباف و رئیسی مخالف هستند نیز به علیلاریجانی در انتخابات 1400 فکر کنند، باز در مسیر موفقیت دو رای از سه رای قوای کشور در اختیار کسانی است که از سال 92 زخمی آرا و تصمیمات مردم هستند و این فرصتی است برای رسیدن به اهداف خود و حتی پاکسازی مسائلی که در این سالها با تفکرشان همخوانی نداشته است.