تابش: اگر پولشویی وجود نداشت، تصویب لوایح مرتبط با آن چه ضرورتی داشت؟
نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که ظریف نقش پررنگی در پیشبرد سیاست خارجی داشته است، گفت: باید نفر نخست دیپلماسی کشور را حمایت و تقویت کنیم نه این که تحت سوال و فشار قرار دهیم که از کار خود وا بماند.
به گزارش دیده بان ایران، محمدرضا تابش روز پنجشنبه درباره اظهارات وزیر امور خارجه درباره پولشویی و واکنش منتقدان به این اظهارات، افزود: پدیده پولشویی در دنیا وجود دارد، در کشور ما هم وجود دارد؛ چرا ما لوایحی را تصویب می کنیم که با پولشویی مقابله کنیم، اگر این پدیده وجود نداشت، تصویب این لوایح و قوانین چه ضرورتی داشت.
وی یادآور شد: در وزارت اقتصاد بخشی وجود دارد که کارش مبارزه با پولشویی و رصد کردن فعل و انفعالات پول های کثیف است، چرا وزارت اطلاعات در این زمینه کار می کند، چرا پدیده اختلاس های چند هزارمیلیاردی در کشور به وقوع پیوست؟ که بخشی از آن کشف شد و بخشی از آن هنوز پنهان مانده است؟ چرا این صندوق های اعتباری قرض الحسنه پول های مردم را گرفتند و با آن 20 تا 30 هزار میلیارد بدهی ایجاد کرده اند.
تابش انتقادها به ظریف را در مورد موضوع پولشویی درست ندانست و گفت: آقای ظریف اعلام کرده است که این پدیده در کشور وجود دارد که نهادهای متولی این امر باید در این زمینه کار کنند و به کسی اتهام نزده است.
وی افزود: وزارت اقتصاد و اطلاعات و دیگر نهادهای انتظامی همه باید کمک کنند که با این پدیده شوم مقابله شود و با سرنخ ها و سرشاخه هایی که می شناسند برخورد کنند.
این نماینده مجلس گفت: از نظر من هدف از این انتقادها مساله 'سی اف تی' و همان لوایح مقابله با پولشویی است که از افکار عمومی دور بماند و کم اهمیت شود.
وی افزود: در واقع این انتقادها به نوعی فرار به جلو است. به نظرمن خود دولت، بانک مرکزی، قوه قضاییه و وزارت اطلاعات و همه آنها که اطلاعاتی در این زمینه دارند، باید مدارک و مستندات و استدلال ها را بیان کنند و از حرفی که ظریف زده حمایت کنند.
تابش گفت: آقای ظریف نقش پررنگی در پیشبرد دیپلماسی خارجی داشته است و از طرف دیگر یک شخصیت محبوب ملی است، بنابراین طبیعی است که مورد هجمه قرارگرفته و می گیرد. مانند این است که در معرکه جنگ سرداری را که پیشروی می کند، بگویی برگرد عقب و بگو چرا یک سرباز تو کشته شده است.