کیهان ادعا کرد: رفقای شهرام جزایری و مهدی هاشمی برای پولشویی نگران شدند!
اولاً مگر برای مبارزه با پولشویی حتماً باید عضو FATF بود؟!
به گزارش دیده بان ایران، روزنامه تند روی کیهان در شماره امروز خودش نوشت: روزنامههای اجارهای نه چندان خوشنام، از قول محمود صادقی عضو فراکسیون امید مدعی شدند 14 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی وجود دارد که سند ادعای ظریف درباره پولشویی است.
روزنامههای اعتماد و آرمان، در تیتر اول مشترکی از قول محمود صادقی نوشتهاند: در همین دو سال که مجبور شدیم ضوابط پولشویی را رعایت کنیم بیش از 10 هزار میلیارد تومان از فرارهای مالیاتی جلوگیری شده است.
وی همچنین میگوید تروریستهای مهاجم به مجلس را از طریق تراکنشهای مالی توانستیم ردیابی کنیم.
از آلودگی روزنامه اعتماد، هدایای متهم دانهدرشت فساد اقتصادی و پولشویی (شهرام جزایری) و روزنامه آرمان به دیگر متهم پولشویی (مهدی هاشمی) که بگذریم، باید از کسانی که به امثال محمود صادقی خط میدهند، پرسید: اولاً مگر برای مبارزه با پولشویی حتماً باید عضو FATF بود. چرا دولت به قانون مبارزه با پولشویی (مصوب سال 86) کمتر بها میدهد که فرارهای مالیاتی دانهدرشت پدید آید؟ ثانیاً مگر با منطق «به حساب مردم (بخوانید مفسدان اقتصادی و مجرمان مالی) سرک نمیکشیم»، میتوان با مفاسد و پولشویی مبارزه کرد؟!
ثالثاً چندین قانون مربوط به راهاندازی سامانههای شفافیت در حوزه مالیات و معاملات و واگذاریها و همچنین قوانین متعدد مربوط به انتشار اطلاعات معاملات و قراردادها، از سوی دستگاههای دولتی خاک میخورد و به درستی اجرا نمیشود. چرا؟! چهارم اینکه به اعتبار حذف طرح شبنم، ایران که، کارت سوخت و...، فرصتهای مناسبی برای عناصر قاچاقچی و مفسد و رانتمدار پدید آمده که مقصر اول آن دستگاههای ذیربط دولتی و برخی وکیلالدولههای بیکفایت هستند. چرا امثال صادقی، هرگز با جدیت وزارت نفت یا اقتصاد و بانک مرکزی و صنعت و رفاه و کار را برای قصور و تقصیرهای متعدد در این زمینه بازخواست نکردهاند.
پنجم اینکه اگر تروریستهای کذایی واقعاً رصد و ردیابی درستی میشدند، چندین شهید مظلوم برجا نمیگذاشتند. طبعاً مسئولیت بررسی و رصد این تراکنشها نیز دستگاههای ذیربط اقتصادی و اطلاعاتی دولتی هستند و باز هم این موضوع ربطی به الحاق به کمیته FATF و CFT و دادن اسناد سری و اطلاعات محرمانه به دشمن برای تحریم دقیقتر کشور ندارد.